Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Никой не казва че всичко изброено е нормално, НО все пак това са нещата от живота. Хора се разлюбват, разделят, събират в неподходящи моменти и прочее. В никакъв случай тия неща не са и изключение

# 556
  • София
Пешо ще остави бременната си жена даже без да е чувал за Бачорски. Да не е първия?

# 557
Че Емилия не се е преработила е ясно, ама че Наска работи на две работи е направо смешно да се говори, тя ако има и три месеца откакто е с Даниел в Белисимо ще си отрежа главата

# 558
Знам, че се случват, но нека да не им се дава гласност и да не се набива на обществото, че това е нормално. Няма да спрат хората да се женят и развеждат, но баси… не може да започваш връзка като жената ти е бременна, не може да пишеш на мъж, чакащ дете. Далеч не си мисля, че Наска е била лудо влюбена в Даниел като е започнала да му пише. Просто като държиш на семейството си, такива бръмчалки ги отсвирваш. Даниел колко да се е влюбил в двата реда, писани от Наска на шльокавица? Като си известно лице си наясно, че ще има някаква вълна от интерес към теб, но ако си мъж, не ги поглеждаш. Влюбили се били. И се жалват.

# 559
Не знаем защо и как хората се влюбват. Разбираме че е било истинско много време след това. При тях явно е било истинско. Да не им даваме акъл, че не трябвало, незнамси какво

# 560
Значи на всички ни остава само да се молим пред нашите мъже да не се изпречи една Наска, о извинете истинската любов!

# 561
Ще се молим нашите мъже да имат повече акъл и да не се захласнат по чужди дълги крака. Амин!

# 562
  • София
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа, а Емилия е помазана от гледна точка на това, че е в ролята на жертва един вид и ѝ се прощава. И двете работят "инфлуенсъри", за разлика от Емилия обаче Атанаска има и друга работа. Емилия откакто е родила Емели НЕ работи, издържана е от бащата на детето ѝ, което да ви призная си ми звучи като да е било цел 😀 просто сценария до довеждането на тия обстоятелства не ѝ е бил по вкуса. Ако се чудите сега как се издържа - дайте по един бърз сърч в Гугъл по фамилии и ще откриете кой, какво и ще достигнете до изводи, които най-вероятно няма да са грешни 😀

В търговският регистър Емилия ми излиза свързана с две фирми, едното е Госпожа Реклама и другата е подобна. Емилия също така работеше във фирмата за рециклиране на Даниел преди да затвори. Не е седяла да си клати краката.

# 563
Пешо ще остави бременната си жена даже без да е чувал за Бачорски. Да не е първия?
Съгласна с Hazel също. Никой не казва,че е нормално. Те разказват какво им се е СЛУЧИЛО,не че е нормално 😉 Наистина гледаме различни предавания май.

# 564
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа, а Емилия е помазана от гледна точка на това, че е в ролята на жертва един вид и ѝ се прощава. И двете работят "инфлуенсъри", за разлика от Емилия обаче Атанаска има и друга работа. Емилия откакто е родила Емели НЕ работи, издържана е от бащата на детето ѝ, което да ви призная си ми звучи като да е било цел 😀 просто сценария до довеждането на тия обстоятелства не ѝ е бил по вкуса. Ако се чудите сега как се издържа - дайте по един бърз сърч в Гугъл по фамилии и ще откриете кой, какво и ще достигнете до изводи, които най-вероятно няма да са грешни 😀

В търговският регистър Емилия ми излиза свързана с две фирми, едното е Госпожа Реклама и другата е подобна. Емилия също така работеше във фирмата за рециклиране на Даниел преди да затвори. Не е седяла да си клати краката.
Самата Емилия каза в епизода, че не работи и я издържа Даниел.

# 565
Ако не разказах ще се меънка защо се крият и не могат да кажат истината .

# 566
Те твърдят и се държат, все едно е нормално. Не казаха едно ‘извинявай’ и ‘съжалявам’, мен това ме дразни. Ако кажат, че съжаляват за обстоятелствата,  няма да умаловажи любовта им.

# 567
Коригирам си написаното, защото отговарях на коментар, който явно е коригиран и смисъла се губи. Така е като не цитирам 😃

# 568
Наске , ти ли си??? Емилия работеше до скоро в една от фирмите на Даниел...Така че вече ми е смешно като кон с капаци да сте....Наска голяма професия има...една проста козметичка и ще я величаем до небесата.Да беше лекар да я величая,пък тя на дъното откъм професии аз ще й се кланям.

.Бъдете обективни..

# 569
Просто като държиш на семейството си, такива бръмчалки ги отсвирваш.

Той и сега явно не ги отсвирва и чака друга бръмчалка да му се закачи на кукичката. Очевидно харесва да се закача с млади момичета. Ама който си го е избрал да си му сърба попарата. Не защитавам по никакъв начин Емилия и не я познавам, но само може да се радва, че го е зарязала преди да му народи още 3 деца и да се сетят, че нв се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт