Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Вие се смеете ама Данката в платения си канал има вече 80+ човека. Брей, брей. Покачва се бройката и там.
Добре бе, аз едно не мога да разбера, как толкова пари им дават бизнесите на тия инфлуенсъри? Мен инфлуенсър не може да ме впечатли да купя нещо. Хайде ако е някоя световно известна звезда да кажеш да се подмами някой ама тия тука?
Когато цената беше 5.99лв бяха само 30. Сега е смъкнал на 99 стотинки на месец и вече станаха 80 Simple Smile
Ако свали на 10 стотинки на месец може да се абонирам и аз....

Той голямо намаление е направил от 5 лв. на 0,99 лв. Аз и за 10ст. пак няма да му се абонирам за тъпотиите, по принцип го последвах заради Емели като не знаех даже и коя му е жена. След като пуснаха предаването и се включих в темата започнах да следвам и Атанаска и Емилия. Иначе Бачорски го знам визуално от Шеф под прикритие, но никога не съм била впечатлена от нещо в него да давам чак пари да го следвам. Просто тогава се смеехме с колегите, че нашият шеф и като куче да се облече ще го познаем и как пък тези не го разпознаха и така съм го запомнила. Иначе са ми забавни дечицата, Наска също я гледам какво рекламира, но Даниел с нищо не ме влече.Laughing
Между другото се възползвах от отстъпката на Атанаска за пробиотиците и съм доволна- поне нещо и аз да спечеля от това, че ги следя....

# 511
На мен Бачорски са ми интересни най-много заради Емели. Толкоз. Ако престанат видеата с това дете (а те силно намаляха), баналностите на ДБ за живия живот и изкуствените усмивки на Танаска и нейните препоръки за лайф стайл грам не ме вълнуват. Нямам нужда някоя девойка от малък град да ме отваря на нещата от живота и бизнеса. Нищо лошо не казвам за Смолян, прекрасен град, но тук нещата са пази боже сляпо да прогледа. Като я видя със златните ботуши до сливиците и направо ме втриса.

# 512
На мен Бачорски са ми интересни най-много заради Емели. Толкоз. Ако престанат видеата с това дете (а те силно намаляха), баналностите на ДБ за живия живот и изкуствените усмивки на Танаска и нейните препоръки за лайф стайл грам не ме вълнуват. Нямам нужда някоя девойка от малък град да ме отваря на нещата от живота и бизнеса. Нищо лошо не казвам за Смолян, прекрасен град, но тук нещата са пази боже сляпо да прогледа. Като я видя със златните ботуши до сливиците и направо ме втриса.

Точно, че от живота им не виждам какво бих взела като идея или пример. Те не са някакъв интелект, че да се науча нещо от тях. Децата са сладки и както казах на Наска някои от сторитата за реклами ме привличат да разгледам съответният продукт. Но при Данко нито чалгите нито пиянските им подвиквания могат да ме впечатлят. Пък и да направят фен среща не виждам какво имат да ми разкажат дето не съм видяла....Yum
Ще чакам да видим довечера какво са ни приготвили и ако може да си спазват часа на качване ще е чудесно.

# 513
Аз се замислих, че тези деца (Емели, Даниел джуниър и т.н.) след години ще ги четат тези работи тук. Не е невъзможно. За някои неща, които търся с ключова дума в търсачката на този сайт ми излизат резултати с теми от 2006 , 2007 ... Годинките хвърчат.  След десетина години като нищо децата на Даниел, на Емилия, на Антон могат да попаднат на тази дискусия тук. Но... не сме виновни ние. А тези, които са решили да си излагат децата на показ и да ги правят известни, та да ги обсъжда широката общественост.

# 514
Те с времето ще свикнат, че за тях се говори. В крайна сметка родителите им го правят, за моите не се говори Grinning

# 515
Те с времето ще свикнат, че за тях се говори. В крайна сметка родителите им го правят, за моите не се говори Grinning
То ясно, ама... за миг се поставих на мястото на Даниел джуниър, вече като ... пубертет. И ако попадна на тази тема тук, ще ми стане неприятно и мъчно да чета за майка ми такива неща.
Но да... това си е абсолютно решение на родителите, да правят и себе си, и децата известни. А известността върви в комплект точно с тези рискове.

# 516
Това сладко дете и тези родители, които  го използват за реклами......Но сиренето е с пари, да, трябва да се живее.
   Гледах снимки досега на малката в нейния профил. И се чудя на Емилия, като има пари да я води "на" Дубай, на сафари, незнамсикъде що не заведе това дете в Леголенд, Гарделандия, Евро дисни?! Където е за деца.
   И двете дечица са страхотни! Родителите не струват.

# 517
Тук има върли фенки или приятели, които ще ходят след всеки пост ли?
Това все пак е форум, не е личният инстаграм на някой. И все има право да пиши каквото му е на душа и както ги вижда нещата.
Все пак някой е взел решение да си изтипоса живота във видео. Не е като да се изнася тайно инфо.
И не. Не се припознаваме в Бачорски. Нито по отношение на семейство и връзки в семейството, нито в това, което се показва и което е реалността.
Пък който се припознава, може възторжено да ръкопляска видимо под постовете на героите в инстаграм.

# 518
Може ли да смятаме, че Атанаска и Даниел не са в главната роля, без непрекъснато това да се оборва? Напротив - в последния епизод Атанаска говори 40 секунди, останалото беше без нея и беше доста интересно. И пак да повторя, изразявам свободно личното си мнение, другите да мислят каквото искат. Добре ще е и някои съфорумки да се съобразят с това. Не харесвам Атанаска и Даниел. За мен са уонаби персони, които ще изгорят като новогодишни бенгалски огньове. Даниел освен бизнеса с чистенето не вярвам да разшири в нищо съществено (видяхме Под метлите и "Бизнесцентъра"). Инфлуенсърката и тя ще бъде забравена, това ще трае още няколко годинки. Сори, ама аз така смятам. И въобще всички млади хора от реалитито да се хващат с някоя сериозна професия, че то младост и хубост, както и известност са до време и след това обаче трябва да се яде....

# 519
До някъде е разбирам Атанаска защо толкова се гордее с образование,работа и семейство. Защото и аз съм горе долу по този начин с бизнес / не в шивашката сфера 😀 че ще започнат догадките/ преди 30годишна възраст съм, е нямам някакво специално образование, но си имам семейство и се скъсваме от работа 7/7 по 13 часа мисля,че я разбирам защо вее този байряк 😉

# 520
То Дани джуниър като види,че е бил нежелано дете и ще стане чудо.Ама това разправят майка му и баща му,че и как е заченат.Много ще му се смеят и подиграват.

# 521
Да, Атанаска определено се скъсва от работа 7/7. Нещо много наивно гледаш на нещата. И какво толкова и е образованието, че се гордеела - козметичка. Семейството пък съвсем....Работата и тя. Все успехи невиждани. Добре че робите чистят охотно тоалетни, да има за дрешки от Капалъ чарши и суши с телешко от ХепитУ.

# 522
Малкият Дани си е желано и обичано дете, просто майка му се прави на интересна, така че всичко е точно. Наска отново се изхвърли по най глупавия начин с тези изказвания, нали се сещате че малкият Дани си е бил и една допълнителна гаранция за тази така епична любов

# 523
Малкият Дани си е желано и обичано дете, просто майка му се прави на интересна, така че всичко е точно. Наска отново се изхвърли по най глупавия начин с тези изказвания, нали се сещате че малкият Дани си е бил и една допълнителна гаранция за тази така епична любов
То хубаво се прави на интересна, но това остава и след десетина-петнайдет години ще е проблем за детето. Ма то трябва някой да ги мисли тези неща. Проблемите и с Емели тепърва предстоят, тя няма да е винаги тази сладка кукла, която е в момента. И като чуе какво е станало когато е била бебе няма да е много хепи определено. Особено как татко и никога не е обичал майка и и я е създал ей така за да си има дете.

# 524
  • София
Малкия Дани е непланирано дете, не нежелано.
И доста деца са се родили от непланирани бременности, не е страшно, не е и обидно.
Чак пък да му се подиграват точно затова.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 15:01 от ~Étoile~

Общи условия

Активация на акаунт