Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 199
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Къде сме? "Под метлите"? в ЕU ли е това нещо? Simple Smile

# 496
Просто такъв домейн са избрали. В бг сме си.

# 497
Просто такъв домейн са избрали. В бг сме си.
то хубаво, ама в кой град?

# 498
От кога домейните са по градове?

# 499
Някъде в сайта на Наска пишеше ценоразписът и. Нещо ми се върти 2к на пост. 5 поста -10 хиляди. И аз така мога да изплатя апартамент. Нямате си и представа колко печелят тези 'инфлуенсъри''. Гледайте Тея и Наум, за норматив апартаменти, няколко коли и т.н. Наум добре се преориентира ,като майка на лекар-специализант, това с медицина няма как да стане, не и на 28-30г.

# 500
Не домейните, адресите са по градове.
Така е написано, улица, номер и ГСМ. 
Ако бяха изполвали Country-code поне ще се разбере, че е в БГ. Остава клиентът да позвъни и да попита.

# 501
Не домейните, адресите са по градове.
Така е написано, улица, номер и ГСМ. 
Ако бяха изполвали Country-code поне ще се разбере, че е в БГ. Остава клиентът да позвъни и да попита.

Сега те разбрах. Имаш предвид, че не са споменали града.

# 502

Не е последният епизод утре.

# 503
Утре може и да не е последния епизод.Даниел е писал,че еп.10 и 11 ще бъдат излъчвани в петък,а после се връщаме към старата схема-в четвъртък.

# 504
Е това е супер новина. На мен ми е много приятно като дават Рози и Олга, също и Атанас като започне на фалцет да се вълнува с цигарата в ръка/уста... Та дори и онова нежно чалгарче Гошко.
Сааамо да не ми дават Даниел и женорята му ... супер предаване си е Wink

# 505
Вие се смеете ама Данката в платения си канал има вече 80+ човека. Брей, брей. Покачва се бройката и там.
Добре бе, аз едно не мога да разбера, как толкова пари им дават бизнесите на тия инфлуенсъри? Мен инфлуенсър не може да ме впечатли да купя нещо. Хайде ако е някоя световно известна звезда да кажеш да се подмами някой ама тия тука?

# 506
Имат публика и стига до много хора , Атанаска има 100 000 абоната , от тях да и следят сторитата дори и 20 000 все някой ще купи .😀 Богданска беше качила на стори някакъв продукт за лице и след малко беше изчерпан в сайта , едва ли са имали космическа бройка , все пак беше за български сайт , но пак . Вече все по-малко хора купуват списания и тн , всичко е онлайн , спонсорираните постове също струват пари и не е сигурно дали достигат до толкова хора .
Аз гледам чат-пат Лили Ангелова , от нея видях молив за устни, който никога нямаше да пробвам и съм супер доволна , да не казвам колко познати зарибих по него.😀

# 507
Вие се смеете ама Данката в платения си канал има вече 80+ човека. Брей, брей. Покачва се бройката и там.
Добре бе, аз едно не мога да разбера, как толкова пари им дават бизнесите на тия инфлуенсъри? Мен инфлуенсър не може да ме впечатли да купя нещо. Хайде ако е някоя световно известна звезда да кажеш да се подмами някой ама тия тука?
Когато цената беше 5.99лв бяха само 30. Сега е смъкнал на 99 стотинки на месец и вече станаха 80 Simple Smile

# 508
Да ви кажа честно и аз бачкам здраво,също купувам украса от Джъмбо, имам да изплащам апартамент още няколко години,ама не съм спестила хиляди.

# 509
Хайде малко по-сериозно, моля.
Апартаментът й явно е купен на зелено или поне на акт 14 да речем. Надали е по-малък от 3 стаи. Което с повече, абе с много дори, въображение започва от 120-130 к евро. Т.нар. елитни квартали даже не ги смятам. Платила е първоначална вноска, няма как иначе. И въпросът е колко пари изкарва Наска от инфлуенсърство и реклами, за да може да изплати за 1 г жилището?
Мен лично не ме касае, но тук много са вярващите, че това е във възможностите й. Да, ясно е, че Данчо плаща за всичко и тя няма разходи, но нека все пак бъдем реалисти. Пък тя нека се тупа в гърдите, че никой не й е подарил апартамента. И един мармот си умира от смях.

Иначе аз изобщо не съм против мъжът да дава парите, не ме разбирайте погрешно, но никога не съм тръгнала да лъжа, че всичко си купувам сама. Аз реално нямам нужда да си харча заплатата, защото мъжът ми дава достатъчно, но като се бръкна за екскурзия от моите пари, то все едно мъжът ми я плаща.

diziler, абсолютно точно си изразил моето мнение по въпроса.

Мисля,че дори може да поема нещо вкъщи или дори да не е така спокойно ще го изплати апартамента, като виждаме тарифите и за пост, стори, reel. Понякога има по 5 рекламни истории на ден грубо това са си 10 000 - 15 000лв НА ДЕН. Дори виждам,че сега ги е премахнала не ги намирам. Значи спрямо рекламодателя варира може и доста по високи да постави за някои. Интереса покрай семейството ще се покачи покрай предаването и цената  им  също ще скочи. Затова и Даниел на нейния рожден ден отговори,че е свикнал със снимките / с дрон, с апарат/ защото това им вади добри пари.
Отделно от апартамента 😀 като се сетя,че и Даниел рекламира от време на време 😀 доста добри пари правят от реклама двамата.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 08:06 от Vanilis

Общи условия

Активация на акаунт