Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Днес дали ще има епизод? Току що пуснаха кратък откъс, но от предния епизод,не от нов 🤔

Няма да има. Още миналата седмица казаха, че ще го пуснат в петък.

Още само един епизод ли ще има? Нали ще ни показват Швеция. Помня че снимаха един ден с Даниел, едно момиче спечели и обикаля с него. После офис откриваха. Според мен поне още 2 епизода са снимали

# 436
Мисля, че утре ще е последният епизод от сезон 1. По спомен от негово стори беше написал, че последните два епизода ще се излъчат в петъците.

# 437
Може би ще дават половин час разходката из Стокхолм, а останалото ще е например с новия офис.  Мисля, че обявиха само още една дата и това е 5 януари. Явно ще е последен епизод за този сезон.

Но всичко това са само предположения.

# 438
Чакам с нетърпение шведската серия

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 18:51 от .Hazel.

# 439
Да, тя отново спомена, че са я прецакали в хронологията на годината й, тя щеше да си има нейна марка козметика, ама явно нещо стана и не тръгнаха продажбите...Наска е хубаво момиче, да наблегне на кожата си обаче, защото аз не бих си купила нищо от нея, като видя кожата й. Да уточня не е хейт, просто смятам, че за млада женат, кожата й е прекалено неподдържано акнетична
не точно. Тя се бе съгласила да е лице на марка козметика. Фирмата е създадена muse cosmetics, където съдружници са жената, създала козметиката (50%) и Наска и Даньо с по 25%. в крайна сметка продуктите се продават без нейния лик, Наска не е лице на марката.

аз също смятам, че трябва първо да се погрижи за кожата на лицето си, все пак е медицински козметик. Тежкият вечерен грим няма да избяга.

# 440
Емилия съвсем не е наред първо запълнена с много работа 😀 след 1 час попълни екипа и още работа поемали.. Айде бе 😀 Май никаква работа няма, чака рибки в инстаграм да им развива страницата 😂 Капитонова ли я научи на това 🤔 Глуповата тактика
* Само допълвам Емилия ме е блокирала от профила на г-ж Реклама 🤠 заради един емотикон без думи
Скрит текст:

[spoiler/]

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 14:11 от Vanilis

# 441
Аз ги разбирам сторитата на Емилия другояче. В началото не е говорила за агенцията, защото са запълнили бързо капацитета ѝ. Сега след нова година са решили да разширят екипа си.
Всеки може да интерпретира написаното от нея различно.

# 442
Атанаска е пуснала в стори, че имала двойно увеличен далак, дано всичко е наред. И пак пише, че е била в последното шоу на Николаос- не, драга, последното шоу беше следващата седмица!

# 443
Атанаска е пуснала в стори, че имала двойно увеличен далак, дано всичко е наред. И пак пише, че е била в последното шоу на Николаос- не, драга, последното шоу беше следващата седмица!
По заснемане може да е била в последното. А това,което са излъчили след тях да е било записано вече.

# 444
Май Атанаска е бременна

# 445
Залагания какво е това “нещо”, което е разбрала Атанаска на Коледа? Звучи много лесно да е бременност, но според мен не е това. По-скоро е разбрала добри новини за здравословния си проблем.

# 446
Залагания какво е това “нещо”, което е разбрала Атанаска на Коледа? Звучи много лесно да е бременност, но според мен не е това. По-скоро е разбрала добри новини за здравословния си проблем.
бях ги видяла през ноември във фоайето на Токуда, Даниел подвикваше и се хилеше като ненормален.
сега си видях датата на коментара -8ноември.

по-скоро тогава да е разбрала добри новини за здравословния си проблем. А новините покрай коледа да са други.

# 447
  • София
Целта на Насето е да изплати ипотеката на апартамента до края на годината. Поклон и респект!

# 448
Аз минавам да кажа, че каквато и да е Атанаска, каквото и да са направили или не направили с Даниел ѝ пожелавам здравословно да е добре.

Тук можем много неща да пишем, но да не забравяме, че сме за кратко на този свят и най-важното е да бъдем добри, за да ни се връща добро.

# 449
Дано всичко е наред с Атанаска. Нека лошото е зад гърба й. Не одобрявам някои нейни действия, но това че иска да изплати ипотеката до края на годината е похвално. Също и че харчи разумно, много други не го правят и после се жалват. Почти сигурно си спестява стабилна сума на месец.

Общи условия

Активация на акаунт