Отговори
# 210
Аз го гледах , до към 9-ти епизод ., ама още нямам време да наваксам.Интересен ми е лично на мен.

Много ми го хвалят като гледам Симай и Халит и те като нашите  ;д ,но той Халит и с предната партньорка беше ,че и на почивка ходиха и тн...Но по ми е интересен отрицателния герой Алаз. Гледам клипчета и ме дърпа ама това ,че е на Фокс ме спира защото те обичат да забатачват в трета глуха всичко. Актрисата която е Аси също ми харесва а дуета им е един път...

# 211
Диде, ако го загледаме тоя "Див", може да си го коментираме в темата на ЗИ.

А за скъпите слушалки все си мислех, че се шегуваш, докато не видях снимки в туитър.  Абе,... толкова пари за слушалки... нещо ви хлопа. Laughing Със здраве да си ги ползваш все пак.

# 212
Снеже , пак ще харесаш друг ще се караме ама аз Берто го харесвам от Евлилика.
Ама тука прави много добра пилотска игра смятай щом Камъка с Озан не ме грабна този сезон нищо не ме грабна.

И какво искаш да кажеш ,че съм луда ли? Ти сега ли го разбра ? Кой иначе ще си прави селфи пред реката половин час само защото не му е харесало как е излезнал на снимката? Типично за зодия РАК - казва и прави. Ти се осъмни аз го направих ;д
Сега видях ,че и Девин и тя със същите слушалки в Айлето
 сигурно и тя ги е взела на заем от колегата - според някои профили само той ги има я... ;д
Аз искрено се забавлявам с тези фантасмагории...

Седя и се нервя ,че една нарече Рамо орангутан днес...
Дано тя да изглежда добре ,че иначе язък за злобата която изливат.
Дано знаеха защо го правеха само...

# 213
Хайде, за реката ще говорим на лично, че да не разводняваме темата. А защо все още не си направила гифчета на Ферит с кафето?

# 214
Като намалее тръстиката шереф сьозю  ,че пет седмици не мога да завърша един макет бе
сега мятам 10 еп ,че влезнахме в него тази вечер по БГ. Но знаеш ,че кафето и моята колекция просто и с тази машинкааа калп бен от всякъде. Голата тиква послужи за нещо един път това ми е любимата сцена от бая серий насам...

+

Бирсо отрича за Ханде и казва ,че не е вярно.

Невра новото попълнение в сериала за Ферит

Актрисата се казва Бетюл Актел - хубаво момиче дано е талантливо.

Само като чуя името Невра и ме побиват тръпки не можеше ли нещо друго бе джанъм?

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 01:16 от x BlackRose x

# 215
Симпатично и красиво момиче изглежда тази Бетюл. Дано ролята й да не на някоята нагла и досадна девойка. 😂
Ферит Корхан ще популяризира актрисата набързо...😂

# 216
Симпатично и красиво момиче изглежда тази Бетюл. Дано ролята й да не на някоята нагла и досадна девойка. 😂
Ферит Корхан ще популяризира актрисата набързо...😂

Играла е в Мисафир който беше 5 епизода с Озиш и в Сафир
Седя и се чудя коя е била в Мисафир в момента ,че не е помня той сами Озан не беше главен все едно там ама отделна тема ;д

Някои казват ,че докарали копие на Афра - ами аз не виждам голяма прилика освен цветните очи.
Симпатяга е дано не е някоя досада имаме достатъчно такива на главата.

# 217
За Симай Барлас и Халит Озгюр защо няма такава политика, а тук не дават да се спомене дали са двойка или не? Симай и Халит си ходят ръка за ръка без притеснения и угризения, и никой не им държи сметка.

# 218
Добро утро, момичета Heart
Целта на Онур и Гюлса е ясна, видяхме ги и на Пеперудите. Гюлса надълго и широко обясняваше, каква впечатляваща история пишат. Не признават защо именно се гледа този сериал.

https://twitter.com/LuceMia7/status/1742725273525657781

Нейсе, честита нова пасия на Феро бей Grinning
Разправят, че нарочно я избрали да прилича на Афра, хайърлъсъ Sunglasses

# 219
Добро утро момичета !! Да ви черпя малко https://vm.tiktok.com/ZGe2ABmc2/ 😍

# 220
Дид, пускай плей листата на Рамо и се кефи на макс! Да са ти честити и да си ги ползваш със здраве! Пожелавам ти да имаш възможността да си направиш селфи с нашия сладур, и двамата със слушалките и да изслушате едно парче заедно. Grinning

# 221
  • Яко в Матрицата...
И тази е от Алиекспрес 🤣 Не ми харесва на снимката, може в действие да е по-добре…

# 222
Дайте Инстаграм на тая Бетюл..не мога да я намеря

# 223
Eто го .. чаровна е, но става вече досадно с тези влизанки  и излизанки на някой персонажи в сериала...
https://www.instagram.com/betulaktel?igsh=NDBjMXBkdzlocDRq

# 224
Момичета, извинявам се за въпроса, ако е коментиран преди - имате ли представа бащата на Сейран за кои семейни тайни я предупреди да не казва на никого, защото щял да бие майка им? Само това, че ги е тормозел ли, или има и друго?

Общи условия

Активация на акаунт