Отговори
# 435
  • Яко в Матрицата...
Хора, дайте по същество Wink

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 436
Ela1  Ауу какви са  тези крави за Демет?  Добри хора сме, защо да се обиждаме така Joy

# 437
Вземете се прочетете внимателно, че тогава пишете кой на колко години какво пишел. Ама стига вече, повече наистина няма да отговарям.

Ела, върни се, настоявам. Точно така, но не кон, а съблезъб тигър и казах, че повече няма да се повтори, дори се извиних.

# 438
Хора, дайте по същество Wink

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Това го прибирам за себе си ...

# 439
  • Яко в Матрицата...

Феро ни гледа сеира Joy🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 440
Аз не обичам да споря, затова и спирам.
Iyi geceler от менн

Междру другото Мерт е супер hotttt в тази сценааа 😍😍😍

# 441
Нина Ричи- виждаш ли, дори по другите теми ме издирихте 😂. Това беше в кръга на шегата...( виждам, че си го разбрала)
Кирилова , тук аз виждам поглед " елате пиленца при батко" , няма я страста с която гледа Сейроша... Направо ми е идвало да му захапя устните на тоя симпатяга  😁😆, а той така сладко го прави вместо мен..и най- вече теб 🤣.
Аз не обичам да споря, затова и спирам.
Iyi geceler от менн

Междру другото Мерт е супер hotttt в тази сценааа 😍😍😍

# 442
Думата кон употребих аз ,но я употребих като олицетворение на устните на новата актриса,може би наистина не бях права ,съдете ме,насерете ме ,но устините й не ме оздачиха просто. Изказах се че Сейран е на светлинни години от нея по как да се изразя красота ,типа на Ферит не знам как да се изразя,той си и обича Сейран и това е. Така че кон не знам защо намесихте в спора,никой не е наричал Афра кон ,поне аз не видях

# 443
Една рускиня от Истанбул тази вечер направила Q&A в инстаграм за YÇ, снимачните площадки и актьорите. Ето какво казва за Мерт и Афра зад кадър:

С името ѝ ви я слагам, има и други сторита можете да отидете и да гледате.

# 444
Кирилова , тук аз виждам поглед " елате пиленца при батко"

JoyJoyJoy Точно Grinning

# 445
Всеки има право на мнение.  Със сигурност не е добра идея да го напишеш в темата й. Аз редовно пиша,че  Буче е скумрия,  ако има своя тема няма да го постна в нея. Joy

# 446
От сега нататък щом всеки търси толерантност докато аз съм в темата никой няма да пише обиди за никого. Освен ако не е за героите на сериала!
Достатъчно ако ще и Мисис крокодил да е за вас въпросния който плюете
 който и да било или Орангутан както нарекоха Рамо миналата вечер.
Темата е приключена надявам се?
Аз съм решила как се обръщам към всичко и всеки и ВИЕ го правете без коне, кенефи и сие и тн.
Мисля ,че бях достатъчно ясна?

Имам нужда да се успокоя отивам да си чета книжката:

Снимката с Афра е стара много добре помня този сет
 защото нейна много голяма фенка беше я видяла.Това е епизода където отвлякоха Сейран!

# 447
Качих ги скрийншотите, не защото снимката е нова, а в случай, че на някой ако му е интересно да разбере/прочете какви са Мерт и Афра зад кадър и на снимачната площадка.

# 448
Диди, стига си драматизирала, моля те! Още малко и вечерен час ще въведеш Sunglasses

# 449
В някакво интервю ,Мерт казва ,че откакто снима филма се държи и е Ферит и извън филма.Чаровен красавец.От първия епизод не харесах визуално Афра,но след като Ферит я хареса я приех и дори аплодирам как успя да ме спечели с добра игра
Ако Ферит хареса друга ще я харесам и аз .Ако мрази .....и аз така....

Общи условия

Активация на акаунт