Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 702
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
150 евро ме обуха за два кариеса на щерката, лошо ми стана. От години сме пациенти на клиниката, но рязко ще завия в друга посока. Миналата седмица на друго място дадоха оферта за по 50 евро на кариес, не очаквах толкова съществено разминаване в цените.

# 121
  • Пловдив
Поръчах си 2 чифта дънки...ако поне 1 ми стане и се харесам ще се поФаля 🙃🤪
Как беше името на оня гардероб??? Дет имаш 10 парцала, ама ги съчетаваш кат 30 Grinning  и има ли клипчета да се науча? Сис?

# 122
Капсулен,Мисте.

# 123
Така съм се наял с торта, че имам вид на смок глътнал футболна топка Mr. Green
Не знам как ще спя. Пуста лакомия ...

# 124
Капсулен, Ренко е отговорила!
Аз не съм му привърженик, обичам разхищението 😂.
Целта му е с малко ,класически и лесно съчетаващи се по между им дрехи да изградиш целия си гардероб!

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 20:16 от Princess Sissy

# 125
Не е и мойто капсулата. Обичам и имам и ярки дрехи и чанти, за всеки парцал си има пловинка, патък и червило. Обожавам зелено и лилаво, лилаво и сиво, сиво и жълто, оранжево с лилаво да съчетая примерно.
За много години! След НГ половината празнуващи ни тръшна вирус и днес се прибрахме.
Дорче, има ли любов все е празник!

# 126
  • Euskal Herria

Това го видях на стената на приятелка и ме подсети какъв късмет ми се падна от баницата - "Колибка на Малдивите" Wink.  И парáта от питката пак при мен дойде.

# 127
Ехе, браво, Янче. Ето кой ще ни води на Малдивите Simple Smile

Моят гардероб цветово почти го докарвам на капсупен - черно, бяло, тъмно синьо - и дотам. Наскоро забърсах едно ярко синьо яке, МУ беше безкрайно учуден как съм избягала от традиционните за мен цветове.

# 128
  • France
И ние сме на пица тази вечер. Едвам чакам да приспя децата и да си почина и аз. Тази сутрин се събудих без глас и ми е много трудно да строявам мъжете в 2 редици Joy Вън вали като пикаеща крава, както звучно се изразяват французите. Мразя това време.
Доволна съм от празниците. Беше много уморително, все пак обиколихме цяла Франция на дължина и половин - на широчина. Плюс, че се разболяхме всички. Но оценката е положителна.
Тили, имаш късмет с твоите дружки. И аз искам такива.

# 129
Не е и мойто капсулата. Обичам и имам и ярки дрехи и чанти, за всеки парцал си има пловинка, патък и червило. Обожавам зелено и лилаво, лилаво и сиво, сиво и жълто, оранжево с лилаво да съчетая примерно.
За много години! След НГ половината празнуващи ни тръшна вирус и днес се прибрахме.
Дорче, има ли любов все е празник!
Бобчи, такава цветна си те прудставях Simple Smile Имах и аз лилав период! Все още пазя едни шармантни лилави обеци и колие, правени за мен от обожател Simple Smile.
   Сега - капсулен, кхъ-кхъ, с изблици към тюрлюгювеч. Преди Коледа в пробната се харесах много в една туника. У дома се ужасих - стои ми като на чучело.
Да се отчета за тв и нета - ще имам отстъпка 5 лв от следваща фактура. Скъсаха ни нервите - моите и на комшиите. И пак нещо не било съвсем дооправено.

# 130
  • Пловдив
И аз, и аз...за дружките Simple Smile Или подобни, ама даващи стимул.

# 131
  • София
Аз започнах обратното броене до края на работния ден.
Много съм гладна. Лошо му се пише на съдържанието на хладилника вкъщи.

Фил, кефи ме изразът за кравата. Joy Твърде натурален, но много точен за определен вид валеж.

Лилавото е любим цвят на щерката. Когато майките на нейните приятели ме питаха какво би я зарадвало като подарък за РД, отговарях, че каквото и да вземат, ако е лилаво, ще са в десЕтката.

До скоро си мислех, че лилавото не позволява много цветови комбинации. Но видях една жена, комбинирала лилаво със зелено. Много ме изкефи! Разби предубеждението ми на пух и прах.

# 132
  • France
Само да допълня, след като мих чинии и чаши като изоглавена в последните дни, ми е голям кеф да пълня миялната. Blush

# 133
Аз пък съм доволна, защото тази вечер прибрах само четири чинии в миялната, след пицата нямаше нищо друго. Та и тя ще се почине малко, в последните две седмици по два пъти дневно джуркаше съдове, нали всички си бяхме нон стоп у дома.

# 134
Като за първи ден след празници, да кажем оцелях.
Кло, завид за Аладин и вълшебната лампа. Тук няма от къде да поръчам свястна храна. Ако утре дойдеш, ще трябва да те гостя с моите манджи, че ако те заведа на заведение, най - малкото ще ми теглиш един сиктир.
МН решил днес, без да ме пита, да вземе безплатна винетка, която ни се полага заради детето. От одеве реве, трудно се преглъща унижението от социалните работници. Винаги те карат да се чувстваш, като че ли просиш. Абе Мунчо, нали съм забранила да припарваш там? Като не слуша, ще учи зорлем.
Но пък ни изненада с подарък за празника в други ден. Няма да му пиля много на главата.

Общи условия

Активация на акаунт