? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 667
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 085
Здравейте, между 21 и 25.10 бях в болничен, но все още не съм получила пари от НОИ. Дали ще дойдат?

# 11 086
Да има нужда от дървета, но и очното и психическото здраве на хората са важни.
Работя на първи етаж, живея на втори с дървета пред прозорците.
Не става така. Защото по тая логика - на мен всички тия грозни блокове в София ми нарушават "очното и психическото здраве", дай да ги съборя всичките и да остане само моя.
Пък всичките тия хора дето ми дишат въздуха направо дай да ги разстрелям...

# 11 087
Рано е още.

За братчето/сестричето - ние носим нещо сладичко, децата са на 3-8.

Имам един тъп въпрос. Бях видяла кола, на която стоповете изглеждат като котешки уши. Някой дали се сеща за марката и модела?

# 11 088
Пред нас също орязаха доста стари, хубави и здрави дървета, заради жиците... на мен не ми пречеха тези дървета, но мен никой не ме пита.

Има сервитути около жиците..не на едно място и не в един закон го пише.
Така че това е нормативно уредено и не зависи от теб и др.хора за да ви питат.

# 11 089
Оу, недей да отваряш тема за сервитутите и жиците! Като гледам какви блокове нацвъкаха на метри от високоволтови далекопроводи, а не просто улични стълбове, акъла ми не го побира! Ми те на най-високите етажи могат да простират на жиците, егати! Кой идиот разрешава строителство на подобно място и срещу какви пари, Боже мой?! Никой ли не е чувал за електромагнетизъм, изобщо...

# 11 090
Ще ги преместят под земята тези далекопроводи... след ~10 години. Във вадите и ливадите на София така стана.

# 11 091
Рано е още.

За братчето/сестричето - ние носим нещо сладичко, децата са на 3-8.

Имам един тъп въпрос. Бях видяла кола, на която стоповете изглеждат като котешки уши. Някой дали се сеща за марката и модела?
Ситроен може би...

# 11 092
  • София
Без да влизам в спор и без да коментирам конкретен, това че се вижда високоволтов далекопровод, не означава задължително, че се използва.
Истина е, че в урбанизирани територии те малко по малко се заменят с подземни трасета.

# 11 093
Еми начи наистина може да си простират на него, браво!

# 11 094
  • София
Скрит текст:
Да има нужда от дървета, но и очното и психическото здраве на хората са важни.
Работя на първи етаж, живея на втори с дървета пред прозорците.
Не става така. Защото по тая логика - на мен всички тия грозни блокове в София ми нарушават "очното и психическото здраве", дай да ги съборя всичките и да остане само моя.
Пък всичките тия хора дето ми дишат въздуха направо дай да ги разстрелям...

Опитай се да работиш и живееш в мрак, един месец, тогава ще видим дали ще ми обясняваш, че нямаш проблеми със зрението и не ти се отразява. И това съвсем не е като нарушаване на естетическото ти чувство.

# 11 095
Психичното здраве не се оправя така лесно, хапчета трябват.

# 11 096
Детето иска да му купя това. Според вас, подходящо ли е за дете на 7 г? Казва , че съучениците му си носят и пият по 2 на ден.

# 11 097
За никого не е подходящо!

# 11 098

https://lavabear.bg/
Много съмнително. Няма нито кой го произвежда, нито къде се произвежда.

Детето иска да му купя това. Според вас, подходящо ли е за дете на 7 г? Казва , че съучениците му си носят и пият по 2 на ден.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:15 от къдрокоса

# 11 099
Аз купих едно такова. Беше изключително сладко, а на етикета пишеше, че е без калории. От тези напитки с минерали и витамини е. Не прочетох да е енергийна напитка.

Дописвам:
В официалния им сайт пише следното:
"Формулата на напитките LAVA BEAR e напълно безопасна и  здравословна: БЕЗ захар и БЕЗ кофеин, с добавени витамини (B3,  B5, B6, B12), минерали (магнезий и калций) и електролити (калий и  натрий)."

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:18 от Michone

Общи условия

Активация на акаунт