? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 252
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 175
Васко...брат, здрасти...ма не се мокри стената на тялота, а на блока ...аз поне така разбрах.

ПС..това не е Васко. Grinning

# 11 176
  • Somewhere far away
И как точно ще я отменят?
Транзакции с карта не могат да се отменят, то вече и преводите не могат, кво остава за плащане с карта. Въвеждал ли си данни от картата? влизал си в сайта им все някога, правил си плащане доброволно и после всичко това било  без твое съгласие?  Да , да ама не.
Ти сама не можеш да отмениш транзакцията, но от самата банка могат, ако подадеш оплакване и парите са още в банка на получателя. Предвидено е като опция от системите на Виза и Мастъркард, точно за подобни случаи, нарича се chargeback.
Тук очевидно не става дума за мошеник, който е изтеглил вече парите и закрил сметката.

Вече написах, че аз съм го правил успешно. Прочети какво се пише преди да спориш.
Това, което си правил няма нищо общо с отмяна на транзакция. Това е оспорване. Има голяма разлика. Като не си на ясно с термините , недей да спориш. Wink

# 11 177
За измерването на сиропите: https://blog.bglek.com/amp/pravilno-li-dozirame-siropi-za-detsa/
 Старо е, но няма какво толкова да се промени в тази сфера.

# 11 178
Няма тавичка. Какво ще рече пробит дренаж, не виждам нищо да е пробито, просто една дупка и от нея капе вода.
Кондензът от вътрешното тяло се изтича по тръба. Или кондензира на друго място по тръбите за фреона.
Няма как водата от дупката да тръгне срещу гравитацията

# 11 179
Слушайте Санди, той всичко знае, даже и от къде тече вашия, не неговия климатик! Grin

# 11 180
Писах или се обадих, не помня точно, на уча се преди две години, когато бяха подновили абонамента си автоматично. Върнаха ми парите, не съм говорила с банката.

# 11 181
  • Далечният изток
Няма тавичка. Какво ще рече пробит дренаж, не виждам нищо да е пробито, просто една дупка и от нея капе вода.
Кондензът от вътрешното тяло се изтича по тръба. Или кондензира на друго място по тръбите за фреона.
Сигурно няма сложена тръба...

# 11 182
Сандьо...в режим на отопление тече конденз образуван във  външното тЕло.
При охлаждане кондензът е от питата на вътрешното.
И изтичат все навън... но от различни отвори...брат...
Тоест..няма как сега да тече от вътрешното тяло. Тече от външното щото е на режим отопление Wink

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 07:41 от teta75

# 11 183
  • София
.............
1 /една/ супена лъжица е 15 мл, зависи колко ще я напълниш, но става дума за равна.
сигма, 5 мл е чаената лъжичка, не супена. Вярно е, че има различни размери и от двата вида, но чаените са с повече разновидности - аз имам поне 5 размера. Въпреки това чаената може да събере не повече от 7 мл.
Точно!
1с.л. е 15 мл.
1 ч. л. - 5 мл

# 11 184
Сандьо...в режим на отопление тече конденз образуван във  външното тЕло.
Има. Двете тръбички до вътрешното са също студена и топла. Кондензира върху студената. Ако мокри само на топло вътре водата е от конденз по тръбите на пътя на фреона.
Няма как водата да прескочи 10-15 см до стената. Да направи една снимка да видим

# 11 185
  • Буркина Фасо
в темата за климатиците няма ли да се реши спора и проблема?

# 11 186
Ми пратих ги там да дирят Васето...ма те се кумят тук...Grinning

# 11 187
в темата за климатиците няма ли да се реши спора и проблема?
Не. Там ще ти обясняват как климатик се изчислява на квадратура и как едикояси марка е по-добра от друга ама струвала три пъти повече.
Общо взето, там не се решава проблем.

# 11 188
Напротив...помагат.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 07:40 от teta75

# 11 189
Това съм го пропуснал. Не предполагах, че е толкова полезен и добре запознат с пазара на части втора употреба

Общи условия

Активация на акаунт