? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 283
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 11 160
  • Somewhere far away
От банката нищо не могат да направят и това изобщо не зависи от банката.
 Както сте си направили абонамент, така и ще го премахнете...

# 11 161
Колко е 15мл?
Трябва да дам сироп, но лъжичката, която е към него не е разграфена.
Моля, кажете колко супени или чаени лъжички е 15мл

# 11 162
1 супена е 5 млг.

# 11 163
Колко е 15мл?
Трябва да дам сироп, но лъжичката, която е към него не е разграфена.
Моля, кажете колко супени или чаени лъжички е 15мл
1 /една/ супена лъжица е 15 мл, зависи колко ще я напълниш, но става дума за равна.
сигма, 5 мл е чаената лъжичка, не супена. Вярно е, че има различни размери и от двата вида, но чаените са с повече разновидности - аз имам поне 5 размера. Въпреки това чаената може да събере не повече от 7 мл.

# 11 164
предполагам става въпрос за нурофен.
Ако да, ще стана да измеря.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:26 от sigma

# 11 165
От банката нищо не могат да направят и това изобщо не зависи от банката.
 Както сте си направили абонамент, така и ще го премахнете...
От банката могат да отменят транзакцията защото енбаправена автоматично без твое съгласие. Дали ще се съгласят в случая е друг въпрос.
Аз съм отменял транзакция за абонамент, който не успях да прекратя поради зле направена система.

# 11 166
  • Somewhere far away
И как точно ще я отменят?
Транзакции с карта не могат да се отменят, то вече и преводите не могат, кво остава за плащане с карта. Въвеждал ли си данни от картата? влизал си в сайта им все някога, правил си плащане доброволно и после всичко това било  без твое съгласие?  Да , да ама не.

# 11 167
Утре ще се свържа с Уча.се, благодаря.

# 11 168
Не, не е Нурофен, а Натриев цитират, против повръщане. Една супена да дам, така ли?

# 11 169
По малко. Половин

# 11 170
И как точно ще я отменят?
Транзакции с карта не могат да се отменят, то вече и преводите не могат, кво остава за плащане с карта. Въвеждал ли си данни от картата? влизал си в сайта им все някога, правил си плащане доброволно и после всичко това било  без твое съгласие?  Да , да ама не.
Ти сама не можеш да отмениш транзакцията, но от самата банка могат, ако подадеш оплакване и парите са още в банка на получателя. Предвидено е като опция от системите на Виза и Мастъркард, точно за подобни случаи, нарича се chargeback.
Тук очевидно не става дума за мошеник, който е изтеглил вече парите и закрил сметката.

Вече написах, че аз съм го правил успешно. Прочети какво се пише преди да спориш.

# 11 171
В готварска книга открих, че чаена побира 5мл вода. Давам 3 чаени

# 11 172
Мерителната чашка, макар и да не е разграфена, обикновено е дозирана /помня, че някои бяха с чертичка в средата/, виж в упътването дали не е указано колко съдържа. Въртят ми се такива спомени от детските сиропи.

# 11 173
Снимай..ако искаш питай и Васко от темата за климатиците.
Васко е... Много си права, няма как да се мокри стена на външно тяло. Трябва само наклона на тавичката да се коригира леко, но по-скоро прилича на пробит дренаж.

# 11 174
  • Somewhere far away
Васко е... Много си права, няма как да се мокри стена на външно тяло. Трябва само наклона на тавичката да се коригира леко, но по-скоро прилича на пробит дренаж.
Няма тавичка. Какво ще рече пробит дренаж, не виждам нищо да е пробито, просто една дупка и от нея капе вода.

Общи условия

Активация на акаунт