? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 319
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 11 145
Слага се тавичка и от нея пвц тръба която заустваш в улук наблизо.
Зимата си тече от там..да. от средата на дъното.
Лятото е конденз и е от др.тръбичка.

Струва 80-100 лв може и нагоре...поставянето на кондензна ваничка. Някои я отричат защото водата в тръбите замръзвала  ..това пречи на отичането и не е ок за климатизатора.

# 11 146
  • Somewhere far away
Е супер... няма ли по -евтин вариант.

# 11 147
Не знам...
Само не я запушвай в никой случай..че лошо става. Ако искаш де...само казвам..ти решаваш.

Потърси я из нета..най-евтино на 40 лв. съм я намирала. Тръбите отделно. Трудът също....ако я намериш евтино и сама я сложиш освен...
Ето снимки как се зауства
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-gj-rev1& … abUM&vssid=mosaic

# 11 148
  • Somewhere far away
Е то е ясно, че трябва и човек да се вика, аз сама силно се съмнявам че ще мога. Повече ме притеснява факта че мокри стената,  това е по -голямото зло, така че... искам не искам трябва да се направи, нямам много избор.

# 11 149
А защо я мокри...външното се слага на едни 10 и повече санта от стената...отворът е в средата отдолу на тялото..как тая вода тече не вертикално. А към стената? Не си го представям...

# 11 150
  • Somewhere far away
Еми от гравитацията. На нашият климатик тази  дупка не  е баш в средата.
 Тече и вятъра или просто от движението прави лек завой и право  към стената. ще ти го снимам ако искаш, но  си тече и мокри.

# 11 151
Снимай..ако искаш питай и Васко от темата за климатиците.
Ама не е нормално без вятър да мокри стената..или говориш за друго нещо...а аз си мисля за първото...Simple Smile)

# 11 152
  • Somewhere far away
Мисля някъв временен вариант - един найлон да подложа и да закърпим положението. Grinning

# 11 153
  • Буркина Фасо
вятъра няма ли да го отвее ?

# 11 154
  • Somewhere far away
Е ще го закрепя някак.

# 11 155
  • до най-прекрасния мъж
Ако не сте над улица или тротоар, тоест място, от където минават хора, става лесно. Ваничката беше 40 лв преди 2 години, свързваш една тръба отдолу и я пускаш напред да тече в градинката. Имаме два климатика, направени по този начин. Но нашият прозорец е откъм зелена площ и не преминават хора. Другият е при свекърва ми и ако няма вана, ще капе на пътеката, където минават хора. Така че, тръбата е изведена напред, минава над пътеката и тече отново в градинката. Наблизо няма улук и в двата случая.

# 11 156
Оказва се, че Уча.се са ми подновили абонамента. Условията им ги има в сайта, но не съм си мислела, че ще стане без никаква предварителна обратна връзка. Мога ли утре в клон на банката да сторнирам платежното и да премахна абонамента? Старият изтича след 7 дни и не мислех да го подновявам.

# 11 157
  • ту тук, ту там
Виж дали няма в условията право на отказ в рамките на 14 дни.

# 11 158
Оказва се, че Уча.се са ми подновили абонамента. Условията им ги има в сайта, но не съм си мислела, че ще стане без никаква предварителна обратна връзка. Мога ли утре в клон на банката да сторнирам платежното и да премахна абонамента? Старият изтича след 7 дни и не мислех да го подновявам.
Пиши на уча се. И си ахни отметката за автоматично подновяване.

# 11 159
Да, свържи се с тях. И на мен също ми бяха изтеглили абонамент, но ми върнаха парите.

Общи условия

Активация на акаунт