? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 543 664
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 340
  • под тепетата
Маклура се казва.

# 11 341
  • Сф
За халати аз препоръчвам Аглика. Много повече ми харесват от Панагюрище

# 11 342
Може ли ножове назъбени за хляб да се наточват или някак ще се развалят зъбците. Става дума за такъв тип нож и точило.

# 11 343
  • Буркина Фасо
има специални точила за вълнообразните ножове.
с посоченото няма да стане. то е за равни ножове.

# 11 344
Някоя дама пробвала ли е процедурата ‘ топла ножица’ и ако да, какви са Ви мненията?

# 11 345
Здравейте. Знаете ли дали има проблем, билета от Ивентим да се отпечата на черно- бял домашен принтер? Предварително сме посочили услугата print home при заплащането.

# 11 346
Здравейте. Знаете ли дали има проблем, билета от Ивентим да се отпечата на черно- бял домашен принтер? Предварително сме посочили услугата print home при заплащането.
Не. Няма значение дали е цяетно, черно-бяло или от тел. Важен е QR кода.

# 11 347

колко е известното време?
отдавна не бях гледала приложението, вчера влязох и беше така, кога ще имам достъп и мога ли да направя нещо по въпроса?

# 11 348
Не много, минута - две max. Може да е забило. Рестартирай телефона, може би ще е готово.

# 11 349
Моля да ми предложите раница за училище. Купихме , една, но за мен е много тежка.

# 11 350
  • софия
Моля да ми предложите раница за училище. Купихме , една, но за мен е много тежка.
Моето категорично предложение е Dakine, без раници с колелца и тип кутия (те нямат, по принцип). Задължитално да има страничен джоб за бутилка и термоджоб (за кутия) за храна. Потърсете и темата за училищни раници.

# 11 351
  • Пловдив
За дете под 5 клас - Херлитз. Твърди, с ортопедичен гръб, но са много леки.

Някакъв ей такъв модел имам предвид - https://www.ozone.bg/product/herlitz-chanta-ranitsa-loop-mechani … o-950gr-obem-16l/

# 11 352

Някакъв ей такъв модел имам предвид - https://www.ozone.bg/product/herlitz-chanta-ranitsa-loop-mechani … o-950gr-obem-16l/
Таквуз е за под 3 клас .. после не щът ☺️ иначе са готини ..
Севда, колко е голямо детето?

# 11 353
Ars una препоръчвам аз за ученически раници.

# 11 354
  • Пловдив

Таквуз е за под 3 клас .. после не щът ☺️ иначе са готини ..
Севда, колко е голямо детето?
Е, да, ама иначе раницата е супер. При нас до 4 клас минаваше такавата. И една държи по няколко години, даже при бесни момчета. После в 5 клас ни помита модата.

Общи условия

Активация на акаунт