? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 013
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 11 355
Ето тема за раници, има доста мнения.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1360263.585

# 11 356
От къде мога да купя качествена не синтетична коприна на метър?

# 11 357
От къде мога да купя качествена не синтетична коприна на метър?

Ако те устройва 98 лв./м

https://platovete.bg/category/estestvena-koprina

# 11 358
Благодаря Кло! Знам, че е скъпа, но ме устройва идеално.

# 11 359
Моето сега ползва такава раница и самата тя, празна ми се струва много тежка.

# 11 360
Знаете ли магазин, в който могат да ми приготвят чай ( билкова смес) за болки в бъбреците? Знам, че има и готови смеси, но не знам коя е действаща, а не ми се дават пари на вятъра

# 11 361
Вероятно в повечето билкови аптеки, поне навремето приготвяха.

# 11 362
Да, но ми се иска да мога да изпия един чай на място, преди да купя по- голямо количество.
Правила съм го в магазин за кафе и чай, но не в София. А въпросът ми е за София, не уточних

# 11 363
На въпроса не мога да отговоря, но мога да препоръчам с две ръце Кидни чай. Има го в повечето аптеки, преди време беше около 10 лв. кутията сега не знам. С този чай изкарах камък около сантиметър без да разбера какво става.

# 11 364
  • до най-прекрасния мъж
Да, но ми се иска да мога да изпия един чай на място, преди да купя по- голямо количество.
Правила съм го в магазин за кафе и чай, но не в София. А въпросът ми е за София, не уточних
Някоя чаена къща? Сещам се за такава в Пловдив или поне преди години имаше. За София дано някой помогне с идея.

# 11 365
  • София
г-жа Рамацоти, Централна билкова аптека на Юрий Венелин.

# 11 366
Благодаря Мид❤️
Не съм ходила, аз знам една билкова на Л. Каравелов, но продавачката е много неучтива, меко казано.

Благодаря на всички за препоръките

# 11 367
Знаете ли магазин, в който могат да ми приготвят чай ( билкова смес) за болки в бъбреците? Знам, че има и готови смеси, но не знам коя е действаща, а не ми се дават пари на вятъра
Мечо грозде, кора от бреза, червена боровинка, хвощ. Това са предимно използваните за бъбреци.

# 11 368
  • софия
Билковата на Поп Богомил. Не можеш да опиташ на място, но имат различни смески и фармацевтите имат голям опит.
На първо време в ДМ има натурален сок от червена боровинка.

# 11 369
натуралният сок от червена боровинка е много добър, и много силен, и много надеждно действащ...
но, при пикочен мехур!

за бъбреци, вече са казали, най-действащите кои са

Общи условия

Активация на акаунт