? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 085
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 370
Бирата на мен ми действа за бъбреците.

# 11 371
  • София
Семеен приятел, покойник вече, беше шеф на урология в МВР болницата.
От него знам - десет най-обикновени лукчета вечер се слагат в половин литър най-обикновена, но класическа бира. Сутрин се изпива на гладно, като се прави десет поредни дни.

# 11 372
  • софия
От него знам - десет най-обикновени лукчета вечер се слагат в половин литър най-обикновена, но класическа бира. Сутрин се изпива на гладно, като се прави десет поредни дни.
Хем се лекуваш, хем започваш с настроение деня. Единствено вкусът леко ме притеснява.

# 11 373
  • София
Вкусът е много неприятен, но се изтрайва.

# 11 374
Ако изпиеш половин литър бира наведнъж, няма ли да се напиеш?

# 11 375
Зависи от тренинга Nerd Аз изпивам 1 кенче и нищо ми няма.

# 11 376
  • София
Аз и от безалкохолна бира се напивам, но не съм критерий, хич не нося. Повечето хора не биха се напили от една бира.
Но не знам дали може да се прави тази комбинация с безалкохолна бира - когато ми е казал това, такива още не бяха популярни, ако въобще е имало.

# 11 377
Безалкохолна бира помня от началото на 90-те години сякаш, но наистина не беше много популярна. ММ пие роватинекс по предписание на лекар (за бъбречни камъни). Мисля си обаче, че е добре да се знае с какъв състав са камъните, защото има разлика и в диетата, и в лекарствата.

# 11 378
Съставиха ми акт за непоставен колан.Пише,че в 7 дневен срок мога да направя допълнителни обяснения или възражения по него.Въпросът ми е къде и как да ги направя?В сайта на МВР ли има някъде,където да се пише?Простете за невежеството ми,но ми е за първи път,изряден шофьор съм.

# 11 379
  • Далечният изток
Поставен ли беше коланът? Има ли нарушение или не?

# 11 380
  • до най-прекрасния мъж
Е, то какво има да давате обяснения. Или имате колан, или нямате. Щом са Ви написали акт за непоставен колан, значи не сте го поставила. Ако нямате основателна причина, която да Ви освобождава от ползването на предпазен колан, си е чиста загуба на време да пишете каквото и да било.

# 11 381
Друго ще кажа. Изстискваш лимон, в една бира. Пиеш и стискаш максимално, не да се изпикаеш веднага. Лимона разбива песъчинки и камъни, пък бирата ги прокарва. 😃 сега вече цял камък дали ще разбие не знам, ама помага наистина облекчава. И не, сайдер не става. 😃 сутрин не бих пила преди работа 😂

# 11 382
Е, то какво има да давате обяснения. Или имате колан, или нямате. Щом са Ви написали акт за непоставен колан, значи не сте го поставила. Ако нямате основателна причина, която да Ви освобождава от ползването на предпазен колан, си е чиста загуба на време да пишете каквото и да било.
От точка А до точка Б,има няма 200метра.На точка А слязох и го махнах.Като се качих не го сложих,защото буквално Б точка е на няколко метра.Те бяха по средата,чисто си се заяде с мен полицая,познаваме се с него,но това е без значение.
Щеше ми се да.има начин да се възрази,ама щом няма....

# 11 383
Сама ли беше в колата?

# 11 384
  • София
Сама или с дружина, без колан е жената. Няма 5 метра - 20 метра.

Общи условия

Активация на акаунт