? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 391
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 990
  • Сливен
Във форума има ли тема, свързана със Фейсбук? 🤔

# 12 991
Във форума има ли тема, свързана със Фейсбук? 🤔
Има:
https://bg-mam.ma/t/1661836

# 12 992
  • Сливен

Благодаря.

# 12 993
# 12 994
Не видях Елин Пелин да е посочен. А и той е София област. Не е част от Столична община.

# 12 995
  • Буркина Фасо
До Елин Пелин трябва ли винетка?
поне пиши откъде тръгваш за Елин Пелин.Smiley

# 12 996
От Варна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 997
Не видях Елин Пелин да е посочен. А и той е София област. Не е част от Столична община.
Щом не си видяла Елин Пелин написан, какъв е извода.

# 12 998
Има ли тема, в която се коментира трудовото законодателство?

# 12 999
  • Буркина Фасо
тук търси - https://www.bg-mamma.com/?board=417

# 13 000
  • София
Има ли тема, в която се коментира трудовото законодателство?

Разгледай в този подфорум
https://www.bg-mamma.com/?board=417

# 13 001
Имам пощенска пратка, която от 17,12 е в митницата. Като информация пише само "Записване на митническа информация за Вх.пратка - България, SOFIA CP"
Не би трябвало да имам нищо за плащане - подарък от роднина е. Ясно ми е, че сега по празници няма да я видя скоро, но все пак - има ли къде да се обадя утре да речем, да питам какво се случва?
Звънни на телефона на Български пощи и ги питай.

# 13 002
  • Сливен
Така - от вчера на обед, родителите ми са без Телевизия - на Булсатком /знам, че вече Виваком я притежават/.Звънели са родителите ми/някакъв номер на Булсатком още янвосв води/ и са казали, че има много сигнали и тъй като е почивен ден, екипите са малко /1 за целият град 🙄/, и в крайна сметка вчера никой не е отишъл. Днес, по обед стават 24 часа от аварията, пак звънят, пак същото и следобед, когато отново звънят, била вече друга жена и тя казала на майка ми "Госпожо,в договора Ви пише, че до 72 часа може да дойдат", а майка ми й казала, че ако закъснее с 1 ден да плати, ще я търсят нали,а жената отвърнала, че няма нищо общо и затворила.😑 Кажете ми, къде да звъня или да напиша едно гневно писмо.. 😡

# 13 003
  • Бургас
Писах и в друга тема, но тук май по-бързо ще открия тайната Simple Smile

Не знам дали пиша на правилното място.
Имам въпрос.
Искам да си въведа в лаптопа всички заглавия на  рецепти, които имам записани в тетрадки.
Като търся дадена рецепта, да я напиша и да ми излезе къде я имам записана.
Нещо като търсачка.
Има ли такава програма? Ако, да то къде е, коя е?
Ако може подробно да ми се опиша или покаже, че не съм много ок с компютрите.
Благодаря!

# 13 004
Така - от вчера на обед, родителите ми са без Телевизия - на Булсатком /знам, че вече Виваком я притежават/.Звънели са родителите ми/някакъв номер на Булсатком още янвосв води/ и са казали, че има много сигнали и тъй като е почивен ден, екипите са малко /1 за целият град 🙄/, и в крайна сметка вчера никой не е отишъл. Днес, по обед стават 24 часа от аварията, пак звънят, пак същото и следобед, когато отново звънят, била вече друга жена и тя казала на майка ми "Госпожо,в договора Ви пише, че до 72 часа може да дойдат", а майка ми й казала, че ако закъснее с 1 ден да плати, ще я търсят нали,а жената отвърнала, че няма нищо общо и затворила.😑 Кажете ми, къде да звъня или да напиша едно гневно писмо.. 😡
Че нямат телевизия 24 часа? СерЬОзно??
Действително в договорите (не само за телевизия, но и за интернет например) има срокове за реакция, ако по договор е 72 часа може да вдигате патардия на 73 час.
Писах и в друга тема, но тук май по-бързо ще открия тайната Simple Smile

Не знам дали пиша на правилното място.
Имам въпрос.
Искам да си въведа в лаптопа всички заглавия на  рецепти, които имам записани в тетрадки.
Като търся дадена рецепта, да я напиша и да ми излезе къде я имам записана.
Нещо като търсачка.
Има ли такава програма? Ако, да то къде е, коя е?
Ако може подробно да ми се опиша или покаже, че не съм много ок с компютрите.
Благодаря!
Моите съм ги написала в два Word документа един за сладки и един за солени. Когато ми трябва някоя  търся с Ctrl + F във файла и така я намирам вместо да скролвам и да им чета заглавията. По-модерен начин не съм се сетила.

Общи условия

Активация на акаунт