? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 378
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 975
Може ли мнение за тези слушалки?
https://www.ozone.bg/product/bluetooth-over-ear-slushalki-canyon-bths-3-beige/

Ппц съм имала power bank на Каньон и беше пълен траш, но знам ли... Да търся ли други 🤔

# 12 976
На телефона на детето ми има Вайбър. Ще отсъстваме от страната и искам да извадя картата за по-сигурно. При наличие на wi-fi вайбъра ще може ли да се ползва или се деактивира с изваждането на сим картата?

# 12 977
Няма проблем, аз така си ползвам Вайбъра извън България.

# 12 978
Дълго време ползвах вайбър без карта от домашния wi-fi.

# 12 979
Има ли значение кога ще извадя картата?

# 12 980
# 12 981
Да споделя как решихме проблема с пералнята.
Намерих това видео, в което след като източи водата отдолу и това не момогна, човекът просто наклони пералнята назад на 45 градуса и изтече още вода.
https://youtu.be/hoHBw2cYNWA?si=k1ntlqEByp7Y0Rkm
Решихме да пробваме това преди да я отваряме или да викаме техник и проработи.
Пуснахме едно пробно пране, извъртя се без проблеми.
Надявам се с това да се разминем и да е наистина заради детето, а не трайна повреда.

# 12 982
накланяне на 45 градуса назад, и аз правих
само че,  на моята стара миялна, която ей така от нищото беше блокирала
мисля, че е грешка на изпомпването на водата
със сигурност не ми я е пипало дете, в последствие питахме майстор- той каза, че е нормално, когато започнат да остаряват помпите
моята е на 8години

# 12 983
Случи ми се нещо странно и се притеснявам да не е опит за хакване на Google профила ми.
Ползвам Google Wallet, в него съм си добавила като начини за плащане банковите ми карти, картата ми в Револют и дигитален ваучер за храна от фирмата, в която доскоро работех. Преди малко получих смс от номер 1220, че ваучерът ми е премахнат от Google Wallet. Учудих се, защото не съм го махала, нито някой има достъп до телефона ми вместо мен. Просто си седях и вършех някакви неща, телефонът беше на метър от мен и в един момент дойде смс-а. Веднага проверих в Google Wallet, но няма нищо такова - ваучерът си седи като начин за плащане, няма такава операция правена.
Мина ми мисълта, че е възможно от фирмата да са деактивирали ваучера, но в това няма логика, още ми изплащат възнаграждения, тъй като при тях заплати се изплащат за предходния месец, януари предстои да ми изплатят частично възнаграждение за декември - за работните дни до датата ми на освобождаване, плюс ваучери, така че няма логика да е във фирмата причината, а и дори да бяха те, щяха да деактивират ваучера и съответно да получа имейл, както, когато получих имейл за създаден дигитален ваучер и зареждането му. А тук става въпрос за смс за премахнат ваучер като средство за плащане, а не за деактивиране, и то без изобщо да има нещо такова. Номерът 1220 не е фишинг, от същия номер получих смс, когато си добавих ваучерът в портфейла. Притеснявам се, защото ми изглежда като опит за атака на Google профила ми и конкретно на Google Wallet. Въпреки това нямам имейли за подозрителна дейност, влизане от нови устройства и прочие?

# 12 984
  • Буркина Фасо
от бившата ти фирма какво ти отговориха?

# 12 985
Утре ще звънна, вечер няма кой да отговаря.

# 12 986
А самия ваучер има ли някакъв срок на годност случайно? Отвори си гмейла, натисни горе вдясно кръгчето с инициал, после бутона Manage my google account. След това натискаш горе в менюто Security и надолу на страницата гледаш Recent Security Activity и Your Devices. Ако не виждаш никакъв подозрителен дивайс значи никой не ти е влизал в акаунта. Смени си паролата и ако не си си пуснала 2 Factor Authentication си пусни задължително.

# 12 987
До Елин Пелин трябва ли винетка?

# 12 988
  • here and now
Някой справил ли се е успешно с онлайн подаване на заявление за смяна на документ за самоличност?
Изписва ми съобщение, че услугата е временно недостъпна и да опитам по-късно, но то това може да го пише и месеци наред....
В България съм.

# 12 989
Някой справил ли се е успешно с онлайн подаване на заявление за смяна на документ за самоличност?
Изписва ми съобщение, че услугата е временно недостъпна и да опитам по-късно, но то това може да го пише и месеци наред....
В България съм.
Не. Само в общината успях, аз съм към Панчарево. След това исках да подам за Лк, но ми излизаше някаква грешка и направо отидох до 8 РПУ и се оправих за 10 минути.
Иначе да, щеше да ми е много по-удобно онлайн, амааа..
а и ме снимаха наново.

Общи условия

Активация на акаунт