? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 458
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 710
  • Бургас
Махнах плащането с часовник, защото ми изглеждаше нелепо и смешно. Не стига, че като платя дзънкат и телефона, и часовника ми, ами и тоя жест с китката - тааак, дзън! 🤣
Добре. Подготвена съм. Благодаря ви още веднъж! 🙂

# 10 711
С какво може да се закрие гледка отвън през прозорците, така че да не се спре светлината? И така че да може да се махне после от прозорците без последствия.

# 10 712
Фолио, но такова без лепило. В Лидл пролетта и есента пускат едни матирани в млечнобяло, ролка 2 метра на 0.9 или нещо такова. Освен другото, през зимата изолират много добре.

# 10 713
С какво може да се закрие гледка отвън през прозорците, така че да не се спре светлината? И така че да може да се махне после от прозорците без последствия.

Ми с прозирно перде...

# 10 714
Ябълкова, аз имам периоди, в които излизам рядко и ползвам дневна карта, вече са писали за нея по-горе, най-удобна е. Зареждаш я веднъж, когато я купуваш и цял ден може да я ползваш във всички транспортни средства, включително метро. Можеш да я купиш от всяка метростанция или павилион на градския транспорт. Само в метрото е нужно да я валидираш, за да преминеш към перона, в останалите превозни средства не е задължително (т.е. няма да те третират като нередовен пътник), но чекирането реално е застраховката при пътуване, така че не е и излишно.   

# 10 715
  • sf
Аз пътувам от дъжд на вятър. Направила съм си пластика и си я зареждам онлайн. Много е удобно.

# 10 716
  • София
да де,  тв със сателит + мобилен нет
а, така ми се щеше нещо по-така Sweat Smile
Мобилният нет и тв на операторите не включват сателит. Само покритие да имат.
Защото тв бокса е свързан към интернета и реално е интернет телевизия.

# 10 717
Сателитна тв и мобилен през рутер го предлагат като пакет.
И аз търся опция за едно място без оптика за тв и нет и нищо изгодно не откривам.

# 10 718
Но казват,че със сателитна чиния или там като се казва,когато е лошо времето,се разваля картината на телевизора...

# 10 719
Но казват,че със сателитна чиния или там като се казва,когато е лошо времето,се разваля картината на телевизора...
зависи, май най- вече от чинията
имам сателитна от над 20г в чужбина
чинията е 120 см диаметър, трябва да е потоп , за да се развали
но, принципно е по- скъ услугата и интернета в пакет- ADSL Weary

# 10 720
  • Буркина Фасо
при първи капки дъжд и сняг в/у антената сигнала се разваля.
поставена на правилното място няма проблем.

# 10 721
Това важи ли и за метрото
Най-добре с дебитната карта. На всяко качване в превозно средство я допираш до устройство. Когато стигнеш сумата от 4 лв в един и същи ден - това е на третия билет - повече не ти взима пари до края на деня. Някои банки блокират сумата на билетите и отнема време за осчетоводяване и деблокиране, т.е.може да са ти взели повече от 4 лв за един календарен ден, но е временно, до 2-3 дни го оправят. Да не се чудиш къде са ти парите Simple Smile

# 10 722
Сателитна тв и мобилен през рутер го предлагат като пакет.
И аз търся опция за едно място без оптика за тв и нет и нищо изгодно не откривам.
А1 ми предложиха точно пакет, но като лоялен клиент. Интернет през NetBox и телевизия за 20 лв/месец. 100 канала

# 10 723
Гинко билоба добро ли е за оросяване на мозъка?

# 10 724
Гинко билоба добро ли е за оросяване на мозъка?
Има медикаменти за целта. Гинкото е в хранителните добавки

Общи условия

Активация на акаунт