? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 232
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 935
Предложих талони + смс, ако иска повечко време да стои в центъра. Иначе най-лесно е с смс. Като съм купувала талони, винаги са ми казвали, че трябва да се изтъркат и за това не се сетих да го спомена. Днес няма зона, ама аз не разбрах дали днес ще идва или друг ден. Ябълкова, не е сложно. Така ти се струва, защото ти е непознато.

# 10 936
Не е критика..или ако е такава е конструктивна, но е редно да се спомене за търкането.
Преди време така беше пропуснато да се спомене нещо, аз изпълнявах без споменатото и стана мазало.

Та хубаво е да се споменава всичко имащо отношение към питането. Иначе вместо да помогнеш, пречиш.
Simple Smile
Пренципно де...

# 10 937
На Московска (23 номер се води), на гърба на Руската църква има, обособен паркинг.
Скрит текст:

# 10 938
То е хубава, ама понякога се пропуска. Написала съм защо. В този случай за мен не е конструктивна критика, а заяждане.

# 10 939
Моят въпрос за добро утро 🙄
Има ли възможност да си купя отнякъде чиния за микровълнова - говоря за тези дето се въртят и си вървят фабрично с микровълновата?
https://www.delta-elis.com/index.php?lan=bg&cat=3&prc=76&prs=231 … 8%D0%B8&clrsrch=1
Избери твоя размер и поръчай.

# 10 940
  • Бургас
Много благодаря за помощта! 🙂
Хубав е съвета за талони + смс, защото ще се разхождам и 2 часа няма да ми стигнат.

# 10 941
  • Буркина Фасо
давай както си знаеш - със СМС-и. успех !!!

# 10 942
  • софия
Много благодаря за помощта! 🙂
Хубав е съвета за талони + смс, защото ще се разхождам и 2 часа няма да ми стигнат.
В такъв случай е най-лесно на платен паркинг. Не знам къде ще се разхождаш, но зад Славейков има 2 такива. Цената на час е колкото за синя зона (освен ако нещо не са променили, че скоро не съм ги ползвала), без ограничение за времето.

# 10 943
Vichky, в София ли си? Мисля,че имам в офиса излишна такава чиния. 1 стандарт ли са?

# 10 944
  • Бургас
До Руската църква искам да отида, до едно магазинче за карти Таро, Дария се казва, да обядвам някъде, може и до Св. Александър Невски, но ще видя. Много пъти съм ходила в София, но все без кола и не съм обръщала внимание на паркинги. А катедралата защо не съм я посещавала - не знам. Иначе горе - долу познавам центъра и София е любимият ми град! 🙂

# 10 945
Vichky, в София ли си? Мисля,че имам в офиса излишна такава чиния. 1 стандарт ли са?
нямам идея, честно казано, сега ги разгледах и видях различни размери. Иначе моята е 28.5 см (285 ММ външен диаметър), която на пръв поглед не е често срещана. Но съм и от Пловдив Simple Smile
Благодаря за съпричастността, Рави 🌺🌺🌺

# 10 946
Подсети ме утре да погледна, моля!

# 10 947
Някой поръчвал ли е от сайта babymatters?

# 10 948
Дъщеря ми може ли да си вземе пратка от Спиди с ЛК?

# 10 949
Може и без ЛК - отива и казва името на получателя, също и пин кода от смс-са. Поне на мен ми дават пратки на родителите ми и обратно. Но може би само в моя предпочитан офис не са толкова стриктни.

Общи условия

Активация на акаунт