? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 194
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 995
Носила съм диска от ЯМР, правено в Спектър, за повторно разчитане в Сити клиник. Не препоръчвам. Изключително некоректно отношение в болницата, но пък ми взеха парите за повторното разчитане. Писах оплакване, така и никой не се свърза с мен.

# 10 996
Върнах се и им вдигнах скандал. Не че помогна. Не могло колега да коментира работа на колега. Ама викам, не е проблем да разчетете диск от Токуда, Неоклиник, нали? Да, но не могло колега на колега Rage

# 10 997
Има ли някаква проста програма или приложение,с която да си направя проект за стаи?Как ще бъдат боядисани,къде ще са разположени мебелите и тн?
Ама прост начин,т.е елементарен...Искам да си онагледя представите за обзавеждане

# 10 998
Има ли някаква проста програма или приложение,с която да си направя проект за стаи?Как ще бъдат боядисани,къде ще са разположени мебелите и тн?
Ама прост начин,т.е елементарен...Искам да си онагледя представите за обзавеждане
Бях изтегляла някакво приложение преди 2 години, за обзавеждане на стаи от гугъл стор.
Не помня как се казваше, ама има, потърси.

# 10 999
Привет! Има ли Градски транспорт от МС Джеймс Баучер до Американското посолство?

# 11 000
  • София
Привет! Има ли Градски транспорт от МС Джеймс Баучер до Американското посолство?
Не. Но е много близо пеша.

# 11 001
  • София
Не. Но е много близо пеша.
Всъщност има. Една спирка с трамваи 10, 15 и автобус Х9, но в случай, че не идват до 1-2 минути, наистина не си заслужава чакането.

# 11 002
  • Велико Търново
Някой сеща ли се какво се даваше при диария на малки деца, ала бабин метод - нишесте с вода или нещо подобно ми се върти в главата?

# 11 003
Някой сеща ли се какво се даваше при диария на малки деца, ала бабин метод - нишесте с вода или нещо подобно ми се върти в главата?

Оризова вода и чай от джоджен. И диета, разбира се.

# 11 004
Чай от шипка спомена Джипито при която работя аз. Преди малко имаше детенце с диарийни изхождания.

# 11 005
Лъжица брашно, разтворена в чаша студена вода.

# 11 006
Всичките по-горе са подходящи, но ако продължи разстройството повече от ден или е обилно и тежко, направо лекар. Ако детето е много малко, бързо ще се обезводни. Давай и течности по малко. 

# 11 007
оризовата вода действа безотказно, и много бързо

# 11 008
Чай от кора на нар и компот от дренки също, освен изброените.

# 11 009
Рекомфорт и посещение при лекар, ако не става от тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт