? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 230
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 190
Къде може да се подаде сигнал за автомобил, който седи на улицата и не се кара от много време за софийска област?

# 11 191
Ако си плащат данъка и ГО на този автомобил,  сигналът няма да има последствия.

# 11 192
  • София
Къде може да се подаде сигнал за автомобил, който седи на улицата и не се кара от много време за софийска област?
Всяка община има инспекторат. За София има столичен и съответно и районни инспекторати и се подава там. По номера на автомобила се издирва собственика и се проверяват причините за застояването и ако в зависимост от установеното автомобила се вдига и откарва в специален паркинг.

# 11 193
Здравейте,зная че темата се чете от много хора. Моля,дайте ми съвет какво за пия,да приемам без значение таблетки/сироп или друго,просто седмица преди МЦ ставам НЕчовек,сърдита ,изнервена,рев за всичко и така до първият ден на цикъла .Омръзна ми да се карам със всички вкъщи.

# 11 194
# 11 195
А сигналът може ли да е анонимен?
Всяка община има инспекторат. За София има столичен и съответно и районни инспекторати и се подава там. По номера на автомобила се издирва собственика и се проверяват причините за застояването и ако в зависимост от установеното автомобила се вдига и откарва в специален паркинг.

# 11 196
  • София
Рескю на Др.Тайс.

# 11 197
Здравейте,зная че темата се чете от много хора. Моля,дайте ми съвет какво за пия,да приемам без значение таблетки/сироп или друго,просто седмица преди МЦ ставам НЕчовек,сърдита ,изнервена,рев за всичко и така до първият ден на цикъла .Омръзна ми да се карам със всички вкъщи.

Диаспорал Директ. Действа много релаксиращо на нервната система.

# 11 198
А сигналът може ли да е анонимен?
Не, попълваш си чинно всичко и ти връщат отговор на имейл като разгледат сигнала.

# 11 199
  • Burgas, Bulgaria
Фирмата е в ревизия, аз съм упълномощено лице . Нап от друг град ще я прави . С мен се свърза инспектор.  Постоянно ми звъни . Искал да дойде да се видим ,да видел документите.
Това ли е практиката ?
Къде ще се виждаме ?

# 11 200
Такава е, трябва да сте там, където съхранява фирмата документите, защото ще се търсят.

# 11 201
  • София
Отидете и проверете дали нямате някакви проблеми с метаболизма (например висока кръвна захар) или други проблеми. Лесно се лекуват симптомите, въпроса е да лекувате причините.

# 11 202
  • София
Фирмата е в ревизия, аз съм упълномощено лице . Нап от друг град ще я прави . С мен се свърза инспектор.  Постоянно ми звъни . Искал да дойде да се видим ,да видел документите.
Това ли е практиката ?
Къде ще се виждаме ?
Ще се видите в офиса на фирмата, която се проверява. Няма как да се направи проверка от НАП без да се прегледат счетоводните документи.

# 11 203
  • София
Моля за мнения за доброволчески организации, които помагат с ремонти за хора в неравностойно положение.

# 11 204
  • Пловдив
Това ли е практиката ?
Къде ще се виждаме ?
а когато е голям документооборота как да стане? Simple Smile
Нормално е, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт