? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 582
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 12 840
Не знам какво миете, аз даже го разреждам и мие всичко. Дори със студена вода, не понасям топла вода на ръцете. Накисвам, ако има нужда - за тави. И после с твърдата част на гъбата.

# 12 841
  • София

Лидълското, ако е онези големите разфасовки по литър, мисля бяха - ами те абсолютно нищо не мият. И изсушават ръцете.
И двете не ги купувам от край време, че и без това имам проблем с препаратите по ръцете.
..............
Благодаря!
Точно! Направо си е боклук! Взех за проба, изхвърлих го, то не мие, остават ми мазни приборите, вбесена бях,  и никога повече няма да взема

# 12 842
Здравейте,Мами от провинцията съм.
Как да стигна от централна жп гара до КАТ София област /бул Гео Милев 71 с градски транспорт?
Благодаря

# 12 843
  • София
Автобус 413.

# 12 844
на коя спирка трябва да сляза и много ли се върви пеш

# 12 845
  • София
Спирка жк Дианабат. КАТ е отсреща.

# 12 846
Спирка НСБАЛ по онкология. КАТ е на няма и 5 минути от там. Връщате се малко назад покрай тръбата на метрото и пресичате. КАТ е точно зад трите високи сгради на Софарма.
Благодаря за обяснението ')

# 12 847
  • София
Спирка НСБАЛ по онкология. КАТ е на няма и 5 минути от там. Връщате се малко назад покрай тръбата на метрото и пресичате. КАТ е точно зад трите високи сгради на Софарма.
Благодаря за обяснението ')
Редактирах си поста. Предишната спирка е точно срещу КАТ.

# 12 848
КАТ за София Област не е в Дианабад, а на ул. Гео Милев, в кв. Гео Милев. Понеже улицата е в ремонт заради метро, ще е малко по-тегаво. Не знам как е променен маршрута на рейсовете там, но със сигурност може да хванете пак 413 от гарата, на Подуяне или Сердика мол да се прекачите на 20 трамвай, да слезете на ул. Коста Лулчев (перпендикулярна на Гео Милев) и малко пеша до КАТ.

# 12 849
Най-много ми харесва верото на Феъри. Наистина, вдигнаха му цената до небето, но мие хубаво. Една опаковка ми стигна точно за една година. Ползвам и миялна, но не всеки път, доста мия и на ръка, ако са по-малко съдовете. Никога не мия без ръкавици, всяко веро ми е пагубно за ръцете.
Ползвам омекотител на Коколино и не мога да разбера защо дрехите нямат никаква миризма - нито от праха за пране, нито от омекотителя. Преди цялата къща ухаеше от изпраните дрехи, сега - не. Ползвам Ариел на прах от Лидл или течен препарат на Омо, купен от Гърция. Имам чувството, че откакто си смених пералнята, омекотителя не действа на дрехите.

# 12 850
  • sf
Спирка жк Дианабат. КАТ е отсреща.
Объркваш я. Тя не търси този Кат. Търси този в Гео Милев.

# 12 851
  • София
От няколко години ползвам същото.
Аз също и съм много доволна. Преди ползвах Fairy, но Pril даже е по- добро.

# 12 852
Абонаментен план на Йетел е пред изтичане. Разбира се офертите, които се предлагат са с 6 лв по скъпи, има ли вариант да се прекрати на място договора и да се подпише нов с нова карта на по-ниска цена? Изобщо какви са вариантите да се избере по ниска цена, а не все по високи и високи?

# 12 853
Вариантът е един единствен - див скандал, дали по телефона дали на място в офис. Ако сте тиха и спокойна и само питате - няма да ви предложат нищо, ще кажат че нямат скрити оферти и т.н. Досега колкото пъти ми се е налагало, винаги е ставало така, като съм питала дали имат - директно ми казват, че няма. Като почна да повишавам истерично тон изведнъж се оказва, че имат точно специално за мен оферта, която не са я видели в първия момент и т.н... Задължително търсите някой супервайзор/мениджър, защото обикновените касиери отпред нямат право да търсят и предлагат нищо такова. По телефона става по-лесно, там могат да предлагат всичко общо взето.

# 12 854
Много благодаря за подробния отговор! Те са звъняли по телефона на въпросния човек. Ще предам по телефона да смени плана си.

Общи условия

Активация на акаунт