? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 183
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 13 095
То добре, ама sOmeday нямат известяване. Нито по Вайбър, нито sms. След като те изненада куриера по телефона, че те чака на адреса за доставка, получаваш мейл, че няма връзка с теб и по тази причина не са доставили. Ти си си виновен, да си знаеш.
Оспамихме темата с този мой казус

А, не си права, полуадашке! Мен ме уведомиха. В събота, неработен ден, по вайбър, рано сутрин. После не им беше много приятно, че ги очаквам. От немай къде дойдоха. Е, беше няколко дни по-късно от обявения ден за доставка, но кой ти гледа такива неща. Незначителни подробности.

# 13 096
Да. По вайбър пишат в деня на доставката..като има и телефон на оня сопол..куриерчето. Grinning

# 13 097
Кучешка храна ми доставиха скоро. Само смс, че ще бъда посетена в рамките на деня. Ни час, ни интервал, цяло чудо беше, че се бях прибрала от работа.

# 13 098
Изумих се и на мен като ми доставиха кучешка храна тези и се ужасих да не почнат да идват доставките от zooplus само с тях, че го закъсахме. Имах смс или вайбър, не помня вече, но и куриерът се обади. Не за друго, ами не пишело кой блок сме. С ей ТАКИВА цифри пишеше на етикета! Ама поне докара пратката пред входа, че тежи 20 кг сигурно! С конкурс за дебили с отрицателно IQ ги взимат в тая фирма...

# 13 099
Точно храна за кучето носиха преди десетина дни. Падна се куриер, който адски възпитано първо пита дали сме на адреса, след това настоя да внесе кашона вътре в асансьора. За сметка на това Еконт нямат куриери за района вече някъде от 3 месеца, поръчваш до адрес - доставят ти където им падне в съседните квартали с офиси. Куриерите им напуснали и не назначават нови за района.

# 13 100
  • Пловдив
Точно храна за кучето носиха преди десетина дни. Падна се куриер, който адски възпитано първо пита дали сме на адреса, след това настоя да внесе кашона вътре в асансьора. За сметка на това Еконт нямат куриери за района вече някъде от 3 месеца, поръчваш до адрес - доставят ти където им падне в съседните квартали с офиси. Куриерите им напуснали и не назначават нови за района.
Навсякъде са така Еконт напоследък. Имат масов отлив на куриери.

# 13 101
Дева, благодаря ти за телефона на box now. Свързах се и за по-малко от минута ми пренасочиха пратката.

# 13 102
И аз само кучешка храна поръчвам на адрес, че са тежки чувалите. Ако останат тези, с голямо разочарование ще спра да поръчвам от Зооплюс.

# 13 103
  • София
Искам да си извадя снимки на хартия. От кой сайт сте поръчвали и сте доволни?

# 13 104
Ужасни са еконт, за нашия район нямат куриеир вече половин година буквално. И все казват, че скоро ще решат проблема. Избягвам ги максимално.

# 13 105
  • Сф
Добре се посмях с тия описания на Sameday. Нямам опит с тях,  но Европът ми водят класацията за " топ" куриер. Звънят пред блока. Simple Smile Освен това за различните части на квартала ни били различни куриери. Ето, аз си получих пратката преди няколко дни., но позната в блока на отсрещната улица - не е. И няма никаква прогнозна идея ,кога ЩЕ .. Подателя е един и същ, чакаме еднакви неща. Може би трябва да се гадае по звездите.. Simple Smile

# 13 106
Моля за помощ за ФБ! Писах и в онази тема, но тук сте по-активни. Този имейл ми прилича на доста истински, дали е? Защото ако да, съм притеснена, определено не съм в региона на Бургас а на 100-120км, та може ли да е неточна "аларма"? /Малко по-рано се логнах на десктоп месинджър на моя си лаптоп след известна пауза, но не е за първи път. /  За първи път ми се случва... Какво мога да направя?

# 13 107
Явно нямаш включено двуфакторното удостоверяване. Смени си паролата. Отпиши се от всички устройства и влез отново. На мен при ново логване ми праща код на телефона или таблета за потвърждение и не пуска в акаунта, докато не се потвърди.

# 13 108
Да смениш паролите и да дадеш log out от всички устройства от настройките.
Но имай предвид, че локациите понякога не са много реални - аз влизам от Пловдив, то ми показва, че е влизано от София. Спомни си дали си влизала по това време от компютър, може и да си си ти. И си включи двуфакторното удостоверяване - да ти праща код на телефона

# 13 109
Получени дивиденти облагаем доход ли са и ако да какво се прави?

Общи условия

Активация на акаунт