? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 217
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 13 080
   Sameday поне да вземат да се прекръстят на Oneday (or Anodher).

# 13 081
  • Далечният изток
Someday са те...

# 13 082
Студено ли е в Бургас?

# 13 083

Без вятър не, с вятър- да 🙂 Като цяло положителни температури през деня до 10/11° . Вятъра не е за пренебрегване, обаче.

# 13 084

Да. Но от утре се очаква затопляне.

# 13 085
мисля че би трябвало да можеш да си смениш автомата.
След като я оставят в касетата, смяна само през съпорта. Личен опит от преди Коледа

# 13 086
  • Далечният изток
мисля че би трябвало да можеш да си смениш автомата.
След като я оставят в касетата, смяна само през съпорта. Личен опит от преди Коледа
Е, що ми цитираш само това?! Казах, че може да смени и през приложението преди да оставят пратката в автомата.

# 13 087
ако е Sameyear, пак добре. Ние чакахме две седмици и скандал не помогна даже.

# 13 088
  • Далечният изток
Ами те, с извинение, но някакви циганчета ми доставяха до адрес. Те не могат българския да оправят милите...

# 13 089
Ами те, с извинение, но някакви циганчета ми доставяха до адрес. Те не могат българския да оправят милите...

"Моите", бяха едни две момченца с една кола, носят ми едно пакетче. Даже смотолевиха някакво извинение. Бели ли бяха, черни ли, хич не ги и загледах, на мен ми бяха "тъмночерни". Не са виновни те. Да им дадат достатъчно коли, да не ходят по две хлапета за едно пакетче след училище, и най-вече, като не може да обслужва въпросната куриерска, уж, фирма, толкова райони и пратки, да не се ангажира.
   Пък неуки циганчета ако са куриерите, много даже ще се радвам. И те трябва да работят нещо и да си изкарват хляба.

# 13 090

Мислех че само при мен са такива. Всъщност беше един....нагъл до безобразие. Всичките пъти все същото нагло поведение. А очичките му шарят лукаво.. много противен екземпляр.

# 13 091
Като ви чета, усещам как ще забравя китайските сайтове. Смених Али с Тему точно заради скапани куриери. Работата им е супер проста, но опитите да оптимизират разходите са ужас. Вадя пари за добра доставка, ама то просто няма на кого да платя.

# 13 092
Аз поръчвам от шейн и никога не съм имала проблем, пренасочвам си вече до работа и директно ми го носят. Преди си поръчвах до офис на спиди. Те и без това пратките ми са по-обемни обикновено, едва ли ще влязат в кутиите.

# 13 093
То добре, ама sOmeday нямат известяване. Нито по Вайбър, нито sms. След като те изненада куриера по телефона, че те чака на адреса за доставка, получаваш мейл, че няма връзка с теб и по тази причина не са доставили. Ти си си виновен, да си знаеш.
Оспамихме темата с този мой казус

# 13 094
От лятото до сега напусках много поръчки от Тему - само 3-4 дойдоха със Спиди, останалите с Бокс нау. Не е имало проблеми.
Добре, че не ми пускат с тези, които коментирате!
Те отскоро имат договор и с пощата. Аз нямам проблеми с нея, така че ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт