? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 229
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 13 065
Имам пратка от Тему, която по предварителна информация ще бъде доставена до много неудобен за мен автомат. Дали ще ми позволи системата им и на кой етап от доставка ще имам възможност да сменя автомата за получаване.

С Бокс Нау, да. Със Сеймдей, не.
Виж телефона на Бокса в темата за Тему, аз дори предварително моля да ми местят пратките. От Китай ги слагат в далечна кутия.

# 13 066
  • Далечният изток
Влез сега в приложението и виж дали можеш да промениш адреса. На мен вчера, вече в BoxNow, ми изписа, че е късно за промяна. Така че докато не са ти я доставили, мисля че би трябвало да можеш да си смениш автомата.

# 13 067
0882122326 - Бокс Нау.
Няма смисъл да сменя адрес. Аз съм дала адрес на офис на Спиди, въобще не е близо кутията, която ми избират от Китай.

# 13 068
  • Далечният изток
На мен ми се оказа на 2 минути от блока. Даже не подозирах, че на гърба на един магазин наблизо имало BoxNow. Това за днешната поръчка. За вчерашната бях дала служебния си адрес.

# 13 069
Гледах реклама на пил.гърди/филе за 5лв и нещо, но не видях в кой магазин е. Някой да знае?
В Лидл са пет и нещо, за опаковка. Тя е 650 грама.
В Лидл са, но по-ниска е цената, 4.64 лв.за опаковка, днес сутринта купих.

Тему вече доставят и с Български пощи (за съжаление). Последната поръчка ходих да я взимам от пощата, няма да казвам колко време изгубих. Има ли вариант да си избираш с кой куриер да ти доставят?

# 13 070
Няма. Сеймдей и БГ Пощи са най-големия кошмар. И Сеймдей имат договор с тях.

# 13 071
С Box now  е доставката. Бях дала служебен адрес и са ми я засили в един много крив автомат. Благодаря. Още нямам такава опция. Ще пробвам и утре сутринта, ако не, ще им звъня

# 13 072
Хамона как се съхранява след като е консумирано от него? Стайна Т, студено помещение, хладилник? Завива ли се с нещо да не съхне?

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 19:07 от Реа

# 13 073
Току що звънях на Бокс Нау и ми преместиха 2 очаквани пратки.

# 13 074
Докато сте на тема куриери, искам да наплюя от сърце Sameday. Не съм лош човек, обикновено, рядко се жалвам, навсякъде човешки същества работят, влизам им в положението, но тези ми надхвърлиха всички най-лоши представи за работна култура, въобще. Пратка, пристигнала в офис в града ми на 19.12, я получих вчера, на 28.12. Коледния подарък на детето. На 23-и трябваше да я получа, според тях. Е, явно днес е Коледа. Писах, говорих си първо с роботи, после уж с хора, предлагах аз да си я взема. Не можело така. Да съм чакала обаждане. Е, случи се! Писаха ми вчера рано сутрин, аз съм посочила служебния си адрес. После по обяд ми се обадиха: "Работите ли днес?" "Не, казвам. Не работим. Защо? На адреса съм. Вас чакам. Вие на адреса ли сте?" "А, добре, ще дойдем." С голямо нежелание дойдоха, двама младежи с едно пакетче. Стори ми се, че с удоволствие биха отсрочили още.
   Както и да е. Преборих се. Детето ми ще си получи коледния подарък за Нова година поне.

# 13 075
Писах им в контактната форма. Ще проследя какво ще се случи. Благодаря на всички!

# 13 076
Сеймдей са дъното. Куриерите им нагли до безобразие.
Пожелавам им скорошен залез и банкрут.... и да разчистят хоризонта от безмисленото си съществуване. От сърце Joy

# 13 077
  • София
На мен януари така с една пратка от емаг за подаръчетата за детската. Пиша, звъня, уж не знам си какво. Накрая мъжа ми им звъня с доста строг глас им каза, че подава оплакване към КЗП и не знам си кой и на следващия ден в най-големия сняг, дали не беше и неделя, а детето в понеделник да черпи, донесоха нещата.
Едни обувки от Декатлона 2 седмици пак седяха в тях. “Sameday“, направо ми причернява, като знам, чакам нещо през тях.

# 13 078
За хамона знам от близки, че се маже с белтък и се съхранява на студено и проветриво място. Нямам идея дали това правилно.

# 13 079
Мани, Sameday сложиха тяхен автомат, залепен за едната ни фасада.  Когато имам за получаване от тях, треска ме тресе, този автомат даже не излиза в системата им за доставка. Да не кажа как ми доставиха пералня от еМаг те. Без известие ми звъни куриера, че е на адреса, аз хал хабер си нямам, че ще идва. ММ пусна отпуска за следващия ден, за да я получи, според уговорката. Разбира се, че няма да я доставят тогава точно. Чакала  в склад, неизвестно къде. Не можело ние да си я приберем. Трагедия пълна са.

Общи условия

Активация на акаунт