Да се оплачем... 2024

• 1 996 952
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 9 450
Аз затова мразя да сменям чанти. Миналата година 3 седмици съм карала без книжка, без пари, без кредитни карти. Усетих се като бръкнах за портмонето да си платя кафето дето ми беше купила колежка. Сменила съм чантите, прехвърлила съм нещата от първа необходимост като парфюм, огледало, гребен, крем с фактор, червила разни, ама портфейла що да го прехвърля. Руса съм, ако минава за извинение Laughing

# 9 451
  • София
Аз от години ползвам органайзър за чанти. Вадя го и го слагам в другата. Всичко си е в него.

# 9 452
И аз съм като My Place. И за да не се чувствам толкова дискомфорнто, колкото се чувствам, когато го няма, измислих и го правя последните три години, също заминавам за някъде. Понеже мога да работя отвсякъде, просто се вдигам и отивам на хотел в някое място, където не съм била. Вършец, Копривщица, даже в околностите на София... Тогава е различно, пак съм сама, но в нова среда и ставам изследовател.

А за оплакване, страдам от силно недоспиване след продължително пътуване. И вместо да си отспя през нощта, се ококорих като някой бухал.

# 9 453
Ще идват гости след един час, къщата е на вили и могили, но най-важното в момента е да бъде измита колата??? Днес май тиганът ще влезе в употреба Rage

# 9 454
Ева, това май е нормално, моя е същия и го чувам от всичките си познати. Като ще идват гости нещо им става на мъжете, най-добре му кажи ясно с какво да се включи в подготовката GrinningGrinning

# 9 455
ММ ме дразни постоянно. Все прибира, все мрънка да си пазя нещата, че някой ще ни ограби. Снощи и количката в стаята искаше да набутаме. Всичко е заключил в сейфа. Абе откачена работа.
Щото на някого са му притрябвали нашите боклуци...

Черпя ви с едни палми:
Скрит текст:

# 9 456
Къде сте Лютиче?

# 9 457
Будна съм от 5.30, защото мъжът ми реши да подсмърча и да си секне носа по това време на денонощието. Изкъпах се, правих солени кексчета за закуска, сгънах 2 сушилни, пуснах една пералня и миялна . Малките станаха, той още спи.  Напълно разбирам майка ми и баща ми защо спяха в отделни стаи . Май и аз ще ходя на дивана , че поне една нощ да се наспя.

# 9 458
И моя мъж колко ме дразни като се оправяме. Тръгваме сутринта за събитие - аз оправям себе си, детето, багажа и той - къде ми е онзи панталон, къде ми е онази блуза, къде е чантата за лаптопа - давам му друга, ама онази къде е. Еми намери си я къде си си я сложил. И за капак облечен реши да лепи една брава и направи пода лепкав. И накрая чака навън аз да сложа детето, да оправя куче, багаж и ме пита защо съм се изнервила. И си го знам, че аз съм го научила така - всичко аз да оправям като ке се ходи някъде.

# 9 459
Моя мъж вече сутрин не ми помага за децата. Аз ги вдигам, помагам за зъбите, обличам , хайкам да тръгваме, карам ги на градина. Той сяда, пие си кафето и си гледа телефона. И ми гледа и сеира. Малкото е много трудно сутрин. Инати се, не си харесва дрехите. Вчера се ядосах и директно го оставих и тръгнах с голямото. Той да води малкото. Но пък така е по- добре, иначе само крещи по тях сутрин и нагнетява обстановката.

# 9 460
А ММ се събуди в 5 и за нищо на света не можа да заспи повече, проблема е че аз си легнах след 2.30, защото имах глупостта да заспя между 18 и 19.30 колкото да си разбия главата и в момента очите ми са като посипани с пясък. Пих кафе, ама ми се спи Sad

# 9 461
  • sf
Пийк, пак за незнамсикойпът защо търпиш това?! Ако мъжът, който уж е до мен , партньор, съпруг "ми гледа сеира" за нещо, което касае и двама ни ...ами не ми трябва такъв, мерси.

# 9 462
Оплаквам се, че нищо не ми се пипва,  а къщата е погром.
Имам да разчиствам един куп неща...плюс кутии от тротинетка, от новите чинии, които си купих, но сега пък си търся купички за супа.

Пийк, че защо се занимаваш само ти?
Излизаш за работа и го оставяш с двете деца. Все ще ги оправи и заведе на градина.

# 9 463
Днес съм в много добро настроение Simple Smile. Мъжът ми се прибира утре и съм щастлива. Има си и някои плюсове да го няма - за една седмица съм сготвила точно една манджа. Той много държи на домашната храна, ние трите - не чак толкова. Но не ми е хубаво без него. Да си е при мен, пък ще готвя, голяма работа. И кучето много тъгува, той е любимецът.
Успях тази седмица и с работата да насмогна, та почивните дни ще са си наистина почивни. Даже за шетане нямам много. Спокойна и доволна съм, отдавна не бях се чувствала така.

# 9 464

Общи условия

Активация на акаунт