Да се оплачем... 2024

• 1 986 683
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 870
На повечето ми познати и приятели годината беше тежка. Дано новата е прекрасна!

Домочадието такъв панаир ми спретна обаче, пред новогодишно. Каката от седмица говори за бенгалски огън. ММ обиколи квартала днес, намери. Познайте - не иска да го пипне,страх я било. Матео не поиска да спи следобяд, съответно в 19 вече беше в истерия. Антонио и той да не чуе и той взе да реве. Строих каката да ги забавлява, но тц. Съответно в 20 без 15 ги нахраних и в момента спят. Като Матео заспа като пияница
И държи лигавника да не му го вземе някой Joy

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 21:58 от Marthina

# 30 871
Весело посрещане, момичета! Много се надявам всичко лошо за всички ни да остане в старата година.

# 30 872
Здравейте! Бих искала да попитам приемащите вит. Д по колко и от кой вид пият? За сериозен недостиг се интересувам, аз пия по 5-6 капки Вигантол дневно. Според личния лекар трябва по 1-2, или ми беше изписал по 1 к. Вит. Д на Допелхерц. Струва ми се малко и продължава да ми е много, много под нормата.
За Нова година си пожелавам здраве, късмет и нормалност на мен и на близките ми и да сме в пълен състав. Бих искала и да се реши в наша полза един въпрос, да възтържествува справедливостта. Ако може Жаки да ме включи и мен към пожеланията с балона.
Чета ви всеки ден от много време. И за мен темата има терапевтичен ефект. 🙂
Лека нощ. Ще се оправям да лягам, а кога ще заспя е друг въпрос.
Моите стойности бяха много ниски,под долна граница и невролог ми беше изписал точно 6 к Вигантол дневно.В същото време моя приятелка си пиеше 3-4 к седмично,изписани от ендокриноложката ѝ.Пих ги поне 3-4 месеца така и после разредих от разсеяност.Скоро ще ходя да си правя ново изследване да видя има ли ефект.

# 30 873
Ние сме още далеч от новата година. Аз, под влиянието ви, направих руска салата с и без кисели краставички, защото моя мъж не яде кисели и въобще краставици! Обаче знае думата на български! За да може да каже “не краставИца”.
И сарми си наготвих, защото ги обичам. Сега ще правя баница с късмети.

# 30 874
  • Сф
Пожелавам весело посрещане на всички!
При нас не е особено весело,но ще се въздържа. На всичко отгоре мм гледа някакви по Нова които пеят фалшиво и ми бъркат в мозъка направо! ( бивш музикант съм и абсолютист, да ми е още по- гадно)
Ето гледам, Веско Маринов направо страда...
На всички, които имат нужда от чудо, пожелавам да се случи през Новата Година!
Бебетата ме усмихнаха Simple Smile 😀

# 30 875
  • на село
Здраве да е през Новата година Heart!
Нова, стара- както вика моя мъж, ден като ден.
Към 20ч седнахме, вече сме наядени, мъчим Канал 1, моя мъж се опна на дивана, аз се чудя дали да не взема лаптопа да поработя Joy
Последно  направих баницата, забучих 8 късмета / от готовите/ и паричка вътре, махнах бебето, малката каза, че и е рано, а друг няма да ражда у дома.

# 30 876
Ние с голямата уж да посрещаме Новата година.
- мамо, ако стоим до толкова часа, колкото каза, малко ли време ще имаме за спане?
- Ами братята ти ще станат в 8. Малко.
- хайде да си лягаме Joy

Та тя вече спи, аз дремя. Ама май ще спя и аз. дано не гърмят много..

# 30 877
Момичета, аз балиуун нямам, но имам бенгалски огън. Ще наричам за вас! Лошото да остане в тази година, а новата да дойде с блясък! Да сте здрави, да сте щастливи и да имате късмет!
Аз също ви благодаря сърдечно, защото винаги сте стискали палци, когато съм молила! Дано 2025г не се налага, но знам, че сте сила! Благодаря!

# 30 878
Ние изпратихме децата да празнуват. С ММ сме полегнали на дивана и с нетърпение чакаме 2025г.😆

# 30 879
Хапнахме, пийнахме... Гледахме сериал.
Обаче си дадохме пауза.
Преминахме през тв каналите.
В потрес съм!

Да идва новата година и да свършат тези тв недоразумения наречени новогодишни програми Simple Smile

# 30 880
Въртим Канал 1 и Нова ,хубава музика върви.На ММ му се приспа вече ,ама ще издържим още малко.

# 30 881
  • на село
Пуснах и аз Нова, Фики мъчи някаква народна песен и той като баща си с много зор пеят, чак аз страдам Joy

По - добре Веско Joy

# 30 882
Въртим Канал 1 и Нова ,хубава музика върви.На ММ му се приспа вече ,ама ще издържим още малко.
И в нас обстановката и репертоара са същите. Имам обаче и свекъри на главата.

# 30 883

Общи условия

Активация на акаунт