Да се оплачем... 2024

• 1 986 684
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 855
Весело посрещане, мили съфорумки!
Тъжно ми е много и моля за едни палци, надеждата винаги умира последна.

# 30 856
  • София
Стискам палци за всички в нужда!
Тез бебета да не падат от небето, та така ви е страх. 😁
Ние се наядохме, изпикарахме, мога да си лягам. Децата гледат филми, аз ще си чета книжка оттатък.
От късметите ми се падна нова къща и добри оценки. 😋 Явно все пак ще я запиша тая докторантура. И без това по миналата седмица се виждах с професорката и каза че не са запълнили квотата и напролет пак ще пуснат свободни места и каза че тоя път няма да ме остави да се измъкна. А за къщата, може и аз накрая да събера смелост и да се махна. На Пийк мъжа няма да го коментирам, щото моя е същия. Айде сега депреси било, виждаш че жена ти е болна и се разчеква и ще спиш до 14 час и ще си играеш с Лего? Дъ фак..

# 30 857
  • Пловдив
У нас се гледа новогодишната програма на БНТ. - ТОВА е оплакване! Аз си дремя кротко на диванчето с лаптопа до Благоверния.

# 30 858
Последно оплакване и от мен за тази година. Приготвяме се за заведението, а мен бая ме боли ухо. Все едно ток ме бие. Пих болкоуспокояващо сега. Слагам капки, мажа с крем. Дано остане в старата година! Весело посрещане на новата година ви пожелавам! ❤

# 30 859
Бе ко питате мен- огащвайте се днеска! Да н стане беля, че тия балууни все пак от Китай идват, да объркаме нещата- Янтра с четвърто, друга дет не си искАла да завъди нов мъж и такивамитиработи😂😅
Да не стане некой бебевалеж кога се пада - септември ли?! Ще видите тогава едни премено паузи 🥳🥳🥳🥳

Жакето отнесе плувката, едвам гледаше милата, вече е 00.10 тука, лягаме в новата година ние:)
Но не вярвам да се спи. Тия гърмят от 11.45 до сега!
Преди това от 22 до 22.15 за децата има по- ранна заря.
Не могат грам да носят на пиене завалите, пият по 2-3 чанги бири и подгъват коленцата😂

# 30 860
Да бъдат чути желанията на малкото Жаки за всички ни!

Весело посрещане на Новата година, да бъде добра, спокойна и щедра за всички!

# 30 861
Деспина, стиснати палци и от мен!
На боледуващите да е леко и бързо да оздравяват!
Весело посрещане на новата година, момичета! Все що ви е на сърце, догодина да ви е в ръце🍀

# 30 862
Весело посрещане на Новата година момичета. Здрави и щастливи да сте Kissing Heart
В края на тази да Ви Благодаря за енергията когато сина ми беше болен в Аляска. Благодаря Ви!
Да се сбъднат мечтите ни !

# 30 863
И ние се изпокарахме предпразнично. То аз се карах де, той както винаги мълчеше, а това ме дразни още повече.. Честно, почна много нанагорно да ми идва всичкото. Все едно съм с 3 деца, ама моите поне разбират от дума. Тая година свекърите не са тук, брата на мм каза че той ще си празнува в тях, ама по такъв начин, че все едно ние се натрисаме, без да сме поканени. За това ще празнуваме само със сестра ми и мм бойкотира празника щото го е яд, че неговите роднини ги няма. Цял ден игра на компютъра, сгъна няколко дрешки и се облече да излиза... Ми не ми издържаха нервите. Съблече се и легна на леглото.....
Ядосва ме и че не си намира нормална работа и хем по цял ден го няма, хем получава пари за половин ден. Писна ми да караме от месец до месец и едвам да изкарваме, щото го мързи, а аз да поемам почти всичко и въпреки това пак да закъснява да ги плаща. Писна ми!
Сега вместо да се веселя, налях си аперол и сълзите ми текат от безнадеждност

Пожелавам ви весело посрещане на новата година, благодаря на Жаки, че ни "заведе" в Азия и сме в мислите и. Благодаря и на вас за подкрепата, която вече 5та година намирам тук 🍾🥂

# 30 864
  • ново
Аз смятам да оставя неприятностите в старата година и с гордо вдигната глава да вляза в новата! Извадих си моите поуки, по трудния начин стигнах до някои изводи, но важното е, че аз и близките ми сме здрави.
Момичета, желая ви здраве, късмет и предимно положителни емоции (много хубаво не е на хубаво, да знаете 😉) Да се сбъднат всички желания, темата да се напълни с бебета, милионери и любов ❤ Наздраве 🍷

# 30 865
  • София
От лекар се връщаме…писнА ми.
Малкото Жаки ме е орисало със здраве в балона и вече ще се кротнем Hug
На вас желая Новата година да донесе здраве, щастливи дни и спокойствие в душите! Всичките ни желания да се сбъднат!
Съвсем забравих да купя зелени гащи, и гроздето ми е без семки, пак на мечти ще разчитам.

# 30 866
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази година ми беше отвратителна, искам да си заминава и да не се сещам за нея. По доктори само контролно, ако може (нищо, че още на 09.01 пак влизам в б-ца).
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

Жаки, благодаря за балоните, аз от бебета не се притеснявам Simple Smile Няма как да ме споходят, безопасна игла съм. Здравето и късметът ги приветствам да идват.

Девойките ни зарязаха и ние по домашному. Имаше опция да ходим при кръстника на децата, но нямам сили. Разделихме задачите с мъж ми, но пак се уморих от готвенето.

# 30 867
  • под тепетата
Мъжът ми се курдиса със сини слипове и му направих забележка, че не са зелени. Той рече, че синьото било на много пари!
 Здраве и да се сбъдне всичко пожелано и наречено от вас !
За всеки да се намира добра дума , разбиране и подкрепа и догодина!

# 30 868
И за мен не беше лека годината. Ако нещо искам и се моля най-силно да имаме, то е здравето.
Така че, да бъдем здрави идната и за още много години напред !
Весело посрещане ! 🥂

# 30 869
Весело посрещане на новата година за всички!
На тези с болка и мъки, нека да остават в старата година и новата да им донесе повече усмивки, добри новини и споделени мигове!

Ние сме сами с ММ и сина,  дъщерята отиде да празнува с приятели. 
Приготвих разни неща колкото за нас и след малко сядаме на масата.
Наздраве на всички!

Общи условия

Активация на акаунт