Да се оплачем... 2024

• 1 986 684
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 825
Не че някой ме пита, ама аз като правя печен лук главите нарязвам като лилия не до долу, запичам под фолио с малко сол и зехтин, слагам парченца бри, камембер или горгонзола и поръсвам с орехи и малко мед, след което довършвам на горен реотан.
Боли ме бъбрек, но засега се търпи и дано с това се размине.

# 30 826
  • Пловдив
Стола не може да се сглоби. Дупките са на грешно място. Благоверния с апломб се потътри пак към Метро да му го сменят. От него лъха отчаяние.

# 30 827
  • София
,Ужасна мъгла в София. В нашия квартал се вдигна за поливин час та успяхме и да излезем малко с децата.
Няма да правя руска салата, имаме снежанка и ще опека едни пържоли. Другото мезета, ядки, плодове, вино. Нищо не ми се прави, даже баница снкъсмети няма да правя. Нямам желание за нищо. И без това никой не оценява, за какво да се напъвам. Криво ми е, недоспала съм. Сутринта си
 изпуснах нервите и крещях много на децата, а даже не бяха направили кой знае какво. Уф, да си тръгвам на работа вече.
Децата искат да стоят довечера до 12. Обаче пък аз мисля да си легна рано. Ще стана в полунощ и без това ще ме събудят гърмежи. Отсега са почнали. В центъра щяло да има светлинно шоу, кел файда като по кварталите е Бейрут.....

# 30 828
Навих ММ да караме на хляб/питка с разядки и луканка. Трябва да тръгвам към магазина, защото затварят в 4, а тоооолкова не ми се ходи. Мръннн...

# 30 829
И ние сме на пържоли и Снежанка, ама купешка. Изкупили бенгалския огън в Люлин.
Мъглата е ужасна последните дни, наистина.

# 30 830
В Гърция също е пълно с червено бельо. Явно наистина е мода. Нищо няма да готвя, ще ми готвят. Оплакването ми е, че от новата година съм спешно на диета и аз не се трая повече. Весело посрещане на Новата година!🎄🎆🧨
Скрит текст:

# 30 831
  • Пловдив
В Метро нямали повече от тоя стол. Дали му мостра, и друг цвят. Той е отчаян. На мен ми е смешно.

# 30 832
Довечера сме на заведение, но в момента желанието ми е под нулата.
От вчера наобяд няма вода. От сутринта лъжат, че аварията е оправена и ей сега ще потече. Минах през цялата палитра от емоции, сега просто си седя умърлушена на дивана.
И съм се замислила. Това, сроред мен, ще е новият бич на столетието. Как ще живеем, ако наистина проблемите с водата станат ежедневие, не ми се мисли.

Ще им дам още час и отивам да топля вода на котлона. Поне купих 10 туби 😆
Купон ще има 🙂

# 30 833
  • Пловдив
А, на сина му е все тая. Аз съм в потрес от цвета. Благоверния вика "директорско кафяво", аз викам "кат' лайно".

# 30 834

Айдееее, балонът пълен с пожелания излетя!
Жаки вика, мамо, какво да кажа - бебета и здраве и късмет ли? Викам бебета само, за който му е ред, маме😂😅 Че да не станем за резил тука цялата тема😂😅

Ще ни се сбъдне ще видите! Лека ръка има Жаки:)) и е късметлийка!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 19:27 от JACKLIN*

# 30 835
А ние към вилата. Не ходихме за Коледа, че бяхме болни. Но сега отиваме. Тепърва готвене Joy Но има печка на дърва, идилия

# 30 836
Да ти споделя ли - сирена , грозде , мандарини и орехи . Всяка година ядем това . После към центъра и Капана.  
Ние се каним да ходим пред Общината, нали има концерт.
Там сме , давай после в Капана на топло вино .

# 30 837
Благодарим на Жаки за балууна! Дай Боже всичко да се сбъдне! Heart
Моето Софи се разповръща предпразнично. Уж щях маса да стягам, ама ще си остана с нея, а другите ще отидат на гости у очакваните ни гости Laughing Само да се оправя по-бързо, другото - както дойде.
Весело на всички вас!

# 30 838
Димис  сподели как приготвяш тези печени лук и моркови.
Морковите режа на жулиени.  Избирам дребни главички лук. Слагам в тавичка с подправки на пикантина за пиле, соев сос и черен пипер,  добавям олио и вода и пека. Днес всичко в една тавичка.  Аз все гледам да е нещо набързо.

# 30 839
Жаки, благодаря от сърце! И аз вярвам, че детето е с късмет! При вас вече 2025 ли е?
Честита да ви е! Здраве желая на вашето семейство! Знам, че това искаш най- много!

Ние пак си скърцаме през зъби заради тъпата печка! Да свършва готвенето, че да пийна уиски, да ми се наместят чакрите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт