Да се оплачем... 2024

• 1 986 725
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 810
Ще взема да направя една руска салата. Амбицирахте ме. Мъжът ми иска да готви агнешко. Децата (моето и приятелката) ще ядат каквото си харесат, че агнешко не ядат.
Аз ще направя баница с късмети. Гроздето за под масата и така. Ще ви ги снимам госпожиците как се крият под масата. Едната ще е с червени гащи, че си търси приятел, а моето със зелени, че му трябвали пари. И зърна от нар им осигурих, за портфейлите след яденето на грозде. С една дума, ще омешаме традициите с късметите, пък дано им провърви в живота.
ПС. Всичко е на шега. Те не са толкова наивни.

# 30 811
  • София
Толкова празнично ми беше от началото на декември, днес точно ми е смотано. Не ми се празнува.
За витамин Д да се изкажа и аз. Февруари 2023 беше 7 при долна граница 25. Февруари 2024 - 13 пак от долна 25. Изписани са ми 3000 единици на ден. Май са малко. Да не казвам, че кога пия, кога не - много несериозна работа.

# 30 812
Деспина, стискам палци всичко да е наред 🍀
Дзадзики и тирокафтери направих, довечера дърпано свинско и питка. Мезета и ядки, толкоз. Тримата сме си вкъщи, ще приключим яденето още с мезетата, ама поне ще има ядене и за утре. 😃 Каката изчезна още вчера да празнува с приятели.
Аз идвам у вас да празнувам с това меню Heart Eyes

# 30 813
  • Бургас
Ей, това не съм го чувала!

Моите не обичат руска салата. Само за мен няма да правя.
Но виж, картофи,краставички и яйце с майонеза ще забъркам. То си е почти руска, ама нея я ядат.
Бавно ми върви готвенето, че имам проблем с тока на терасата.

# 30 814
Капамата ми е готова. Питката ми втасва. Ние винаги се събираме с приятели. 20 възрастни, 10-15 деца, три кучета и две котки.

# 30 815
  • Бургас
Евала, СИгме!
 Голяма веселба ще е при вас!

# 30 816
  • София
Деспина, стискам палци всичко да е наред 🍀
Дзадзики и тирокафтери направих, довечера дърпано свинско и питка. Мезета и ядки, толкоз. Тримата сме си вкъщи, ще приключим яденето още с мезетата, ама поне ще има ядене и за утре. 😃 Каката изчезна още вчера да празнува с приятели.
Аз идвам у вас да празнувам с това меню Heart Eyes
Идвай, тъкмо сме съкварталки. 😂 Само щуравия ММ не знам какво ще го правим, че още не е сефтосал светещата колона от черния петък и се е нагласил тази вечер да думка.

Тирокафтерито е нещо като лют катък без чушките.

# 30 817
Ние сме на заведение довечера. Снощи с ММ направихме руска и Снежанка. Направих сарми, питка, мисля да сложа и пържоли и наденица в един гювеч и утре като станем да ги включа. За десерт баница с локум. Май ще приключвам с готвенето.

# 30 818
Деспина,  стискам палци!
Руска салата,  пържоли, кюфтета на скара. За гарнитура- печени лук и моркови, че ми омръзна картофи и ориз. ММ ще прави баницата. За десерт- пастички "Руски шапки".
В домашна обстановка ще сме, свекърите можело да минат. Брат ми отказаха да дойде, утре надвечер да идем ние иска.  Утре сутринта синът ще пътува насам и ще помоля за палци всичко да е наред!
Весела празнична вечер,  момичета!

# 30 819
  • 🌊
Нямам енергия, ама никаква, сега дремя малко преди Чебурашкин да е дошъл.
Иначе и аз ще правя тирокафтери, но имам чувството, че ще заспя над блендера. Вчера ме погнаха дивите, защото тортата ми имам чувството, че не се е получила.
Изобщо как винаги като си готвя на дребно стават нещата, а сега баш пред родата яденето ми се проваля

# 30 820
  • София
За нас се погрижи "Джепето" - манджа, салати и т.н.
ММ се беше засилил пържоли да прави, отказа се. На кафе излизахме и до зоо магазина ходихме, щот посерковците у дома нямат тоалетна. Добре че работеха. Почерпихме децата с боклучави консервички, ама много ги обичат Simple Smile
И на мен хич не ми е празнично, казваме си с един съсед "веднъж да минат тези празници". Засякохме се с един съсед пред кварталният магазин... "качваш ли?, "качвам" и ме похвали, че съм пуснала бузи Joy

# 30 821
Марти, защо я мислиш тази година? Тя е зад гърба ти.
И ние решихме да си останем вкъщи. Моята приятелка си намери компания, а аз не мога даже да си представя да съм с 20 човека. Абсурд
Обожавам зелеви сарми, детето иска тиквеник, по- късно правя баницата. Салати имаме поне 5 вида, мезета и ядки още толкова. ММ иска питка пак да прави и туй то!

# 30 822
Йованка, така ли стана? Значи идваме 4 броя Grinning
Рамацоти, така е, знам. По принцип не съм такава. Абе веднъж да минава тази година и това е.

# 30 823
  • Пловдив
У нас големия син си счупи стола за компютър, та отърчаха с баща му до Метро за нов. Сега синовете правят ънбоксинг.

# 30 824
Димис  сподели как приготвяш тези печени лук и моркови.

Общи условия

Активация на акаунт