Да се оплачем... 2024

• 1 987 028
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 30 390
  • под тепетата
Виж сега ,Джолева, ако си само по червени гащи, няма да им изкараш акъла, но със сигурност ще им изхвръкнат очите! Видях те каква си готина!
ravi, със сигурност е добре сестричката ти там горе и ще бди над вас!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 14:26 от bilqna_69

# 30 391
Имам чувството, че отворих кутията на Пандора с това грозде.
Аз под масата няма да мога да се пъхна, а пък ако трябва да се наврем четирима човека плюс кучето ще трябва да разпъваме масата. Аз червени гащи от едно известно време нямам, но мъжа ми има червено долнище на пижама.
Днес ще се отдадем на мързел, че утре сме много заети. Ще ходя на педикюр, после сме на среща с приятели, а вдругиден сме поканени на обяд за Ханука. Сега ако някой ми даде съвет какво да занеса на домакините, цена няма да имате. Жаки?

# 30 392
Бях навън, идвам си чета ви, за червени гащЯ пишете и аз съм баш с червени?! Ма не разбрах кво трябва нещо традиции ко е да спазя😂😅 Аз уважавам на всички държави. Огащена ли да седя с червените гащи или да викам ММ, казвайте да не стане некое недоразумений😅😂🤐🙃

# 30 393
Показах се навън... Думнах 200 лв, половината за гориво, че обичам да посрещам новата година с пълен резервоар, купих си антибиотик и обратно на топло. Детски филми безспир вече пети ден.
Имам сега да наваксвам с чистене и подреждане за времето, в което лежах.. положението е трагедия.

# 30 394
Ама вие за какви червени гащи си мислите?!?
На мен МАМА ми е купила специално за Нова година - червени килоти с Дядо Коледа отпред Joy

# 30 395
Червени гащи нямам, но то е защото не харесвам червено бельо. Simple Smile

Днес на работа и народа полудя да прави поръчки. Зер не са спали по празниците.

Аз искам разни неща през новата година, и отсега се трудя,  че да ми се получат.  При мен иначе не става.

# 30 396
  • под тепетата
Брей, сняг забръска и у наше село! Такава Коледа отдавна не помня!

# 30 397
Към майките герои слагам и Рави.

В Сапарева баня игла не можеш да хвърлиш. Чак не вярвам, че и тук е лудница.

# 30 398
Джолева Yum (липсва ми търкалящото се човече от смях!)
За да съм от отбора, ще сложа червени гащи.
Под масата дано се озовавам само по желание (а не паднала Simple Smile ).

На всички пожелавам здраве и сбъднати желания!
Килограми да трупат само тези, които чакат бебета.
За тези, които като мен искат да се разделят с килограми, нека е здравословно и красиво. Няма да съспипваме хубавите си лица я. Че то нали знаете - добре сме или в лицето или в дупето.

Оплаквам се. Част от коледният ми подарък се загуби. Имах комплет обеци и синджирче с висулка. Е, синджирчето се скъсало (намерих го закачено за блузата) и висулката я няма  Sad

# 30 399
  • Бургас
РАнела, дано се появи висулката! Виж в сутиена.

# 30 400
   Идвам да се похваля Simple Smile. Трябваше да съм на работа днес, но толкова малко работа има, че съм си у нас, по пижама. Разбрахме се с мъжа ми само той да отиде на работа днес, пък аз ще го компенсирам, като си почивам вместо него в следващите два почивни дни. Така е справедливо. Животните и те много изморени. Спят като застреляни. Пълна тишина у нас. Навън вали нещо, трудно е да се каже какво е. Пълен дзен!

# 30 401
И Рави много-ясно!

А сега за едни други майки… Паркът ни е превзет от 3-4 арабски семейства с около 25-30 деца с тенденция да бройката да се увеличава, щото 2 от жените са бременни. Майките си сядат на една страна, мъжете на друга, децата-вилнеят в целия парк. Постоянно атакуват колела, тротинетки, топки, камиончета. Е как пък една не си мръдне кълките и да стане и да каже, това не е твое, не пипай. Тия жени са лишени от нерви, баси и спокойствието. Писна ми децата им да атакуват нещата на моето, не ми е приятно. Чувствам се като зла вещица да казвам, моля , не пипай. Не че има ефект, гледат ме в очите и продължават да дърпат колелото.

Вчера, оня ден, всеки ден. Днес ММ беше навън и пак същото разправя, вика не се търпи навън с тях, непоносимо е.
Вчера бях с една сръбкиня, децата ни си игарят, арабетата се мушат в количката, дето спи бебето и вадят неща от багажника ѝ. Супер тегаво! На всичкото от горе с едни тлъсти зелени цифки, спускащи се като водопад от носа към устата.
Тия деца не съм ги видяла без сополи, а населяват парка от 6-7м., дори в топлото време са си със сополите, не е от сезона. Зверска кашлица и сополи и няма начин да ги избегнеш, щото са много и навсякъде и държат да се мушат в останалите деца. Травмират ме. Не знам кога ще събера смелост и ще се разкрещя на майките.

# 30 402
Много тегаво звучи това наистина, те и децата ако са малки не са виновни де, откъде да знаят че не е ок това ако никой не ги учи...

Аз от цялота гюрлутия с цветното бельо взех че се сетих че всъщност имам и в зелено Joy Много смешно ми стана, за което благодаря, имах нужда да се разсмея.
Грозде се съмнявам да изляза да търся, камо ли да не навра като хамстер да го ям скрита под масата. Обаче поне с бельото все ще се сещам и ще се хиля, пак е нещо Grinning

# 30 403
  • Бургас
Лелее,Донау, трудно бих ги изтърпяла тези навлеци!
Няма ли наоколо и други паркове или площадки?

# 30 404
Донау, с тия на глава няма да излезеш, смени парка… ще си спестиш нерви. Ти ако викнеш ще ти скочат всичките, здраужни са и много шумни.
Не се разпаряй, не можеш да ги промениш.
Чужди деца  не възпитавам, акъл не давам на майчони в паркове, взимам си личното дете и сменям локацията.
За още съвети как да не завръзваш диалог с майки в парка- фолоу ми😅😂🙃🙃🙃
Аз много рядко съм била по паркове де, ММ ходеше, аз докато оправя в къщи и голямата с него.
Пък каката ми беше такова ревливо същество че мълчеше само ако се движи количката. Дереше се така че не ни доближаваха на 5 метра:)

Общи условия

Активация на акаунт