Да се оплачем... 2024

• 1 987 077
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 405
И в София заваля сняг. Heart

# 30 406
Този парк е буквално под прозореца ми, къде да се влача другаде…
Да, малки са тези деца, дето пипат. Посред зима, обувки на бос крак, кое с яке, кое без, чудя се как учителките им не са ги докладвали на социалните. Обаче толкова са нагли, че дори не мога да изпитам симпатии към тях.
Мъжът ми вика, че видиш, че след 20г, всичките ще станат доктори, а ти ще ги гледаш с отворена уста и съжаляваш, че си тичала по нашите деца напразно Simple Smile

# 30 407
  • Бургас
Тук е студено! Носът си го подавам само на терасата.

# 30 408
  • София
Показах се на балкона и реших, че вън не е за бели хора.
ММ успя да намери отворен магазин за водопроводни части и имам пълно казанче и студена вода в банята.
Вчера си купих голяма туба минерална вода, защото студената в кухнята не става за пиене.

Един бог знае кога ще сменят щранговете на другата водопроводна линия. На дневен ред във входа е ремонт на асансьора (големия) и покрива. За асансьора се спряга сума от 15 до 20к. И голяма част от живущите няма да дадат необходимата сума. От 56 апартамента поне 10-15 не плащат за нищо.

# 30 409
  • 🌊
Сега говорих с един колега и ми се сви сърцето. Млад и зелен, на 28, но с проблеми с високо кръвно. Депресирал се е "ако ще се мре, ще се мре" и ми е тъжно, защото и аз тази година бях така, най-малкото тази тема е ставала свидетел как лоши резултати ме скършваха емоционално. Знам, че всеки трябва да си мине през депресионния период, наше право си е, затова избяхвам да споменавам "о, то всичко ще е наред", "о, недей се депресира".

Здравословно тази година беше може би най-трудната, която имах след Ковид, но съм благодарна за всичко друго, което ми се случи и преживях.
И аз се записвам с пожелание за много двойни чертички, дано и ние да сме от тях.

П.П понеже цирка с гащите и гроздето под масата споменах, че съм го играла, но не се обвързах. Нека дам малко надежда - онази година се запознах с Чебурашкин, та не е било 'хептен зян.

# 30 410
Червени гащи нямам, няма и да купувам. Всичките са ми черни. Е, освен едни два чифта розови, които майка ми ми подари, защото й били малки Simple Smile. Той и моят любим мъж често ми идва в повече, допълнителни мъже категорично не си търся!

Ей сега ми писаха от Емаг (не от тъпата им куриерска фирма Sameday, но тя пак си е тяхна, та все едно). Мислели за мен, представяте ли си... Скоро съм щяла да си получа доставката. Коледния подарък на малката. Тъкмо ми беше минало малко и отново се вбесих.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 16:59 от Clotilde

# 30 411
  • Бургас
Чебурашка пожелавам и на теб две чертички !

# 30 412
РАнела, дано се появи висулката! Виж в сутиена.

Няма я Sad
Чистих навсякъде с внимание. Дори в боклука рових.
Ами здраве да е. Някой ден може да се появи от някъде....

Обаче пък си намерих една блуза, която търся повече от година!

# 30 413
Въх, нямам червени гащи. И зелени нямам. Аз даже не се сещам да съм виждала зелени. Ем... финансово тая година фамилията ще лежи на мен, с тоя късмет на Бъдни вечер...ама  ако не искам да се издъня най добре ще е да намеря едни зелени гащи. Грозде иначе ям много, имам тренинг, ама то зимното е с едни грамадни зърна, как на секунда по едно??
Ся, моите синове по традиция се тръшнаха - кой с гърлобол, единия и с температура.  Да питам -  какъв е тоя вирус с температура, без гърлобол, без болки в стави и мускули, само температура. Вдигне, изпоти се, свали. Пак вдигне, и така вече второ денонощие. Под 38 градуса е , ама е  досадно и го прави дроб. Вие с какво лекувате подобни симптоми, щото моят ЛЛ е далече, написа ми че ако се хване навреме се лекува лесно с имуностимуланти, обаче той го хвана проблема още преди първото вдигане на температурата, почна се интензивно с джинджифил, цинк, вит, С, вит. Д,  ... и въпреки всичко го повали.   Отиде му днес срещата на випуска... реве ми се. Не обичам провалени планове.
Честито на Азара за малкото зрънце, нека в темата през 2025 има и още  , и още.
Бъдете здрави, стойте на топло и се пазете.

# 30 414
Ся и аз червени гащи нямам ,ама що пък да не метна едни бели  в пералнята с няколко червени чорапи.Дали ще се брои а?

# 30 415
  • Ланкър, планините Овнерог
РозАви боксерки със Спондж Боб броят ли се? Те са ми най-близкото до червени.

# 30 416
И зелени и червени гащи имам.
Ш'зема да сложа двата чифта за по - сигурно.
Добре, че е тая тема да разведрявам с вас, че от няколко дни се мъча да се изтегля сама за косите. Плаче ми се.
Ще споделя може би като ми премине.. Малко.
А пък една рускиня ми каза, че трябва на НГ да сме със зелени рокли, дамите.
Аз се тормозя, че ми е тясна сигурно.

# 30 417
Познайте....хаха. И моята дъщеря зарибена да зоба грозде в полунощ. Викам и-"Ти и без да бързаш се задавяш, представям си така! Пък и нямаш червени гащи!" Май я отказах.....

# 30 418
  • Бургас
Айде този 31.12 всички с червени бикини, зелени сутиени и зелени рокли, под масата с грозде и паричка! Simple Smile

# 30 419
Аз ни моа се сгъна под масата. Пък и грозде не обичам. Пас съм.

Общи условия

Активация на акаунт