Да се оплачем... 2024

• 1 986 775
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 690
  • Бургас
Никога не съм си пускала изследване за Б12,Д....
Идея си нямам какви стойности имам.

# 30 691
Аз утре вечер съм сама с трите деца. Не ми пука, ще си пийна две вина и си лягам Grinning
Бързо оздравяване на болните!

# 30 692
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз утре вечер съм сама с трите деца. Не ми пука, ще си пийна две вина и си лягам Grinning
Бързо оздравяване на болните!
А те какво мислят по въпроса? Може да им се купонясва?

# 30 693
  • София
Жаки, защо на 30ти пътува? Не може ли един ден по-рано?
Иначе, всичко ще е наред. Аз от катарците и дубайците нямам оплаквания.
Ходенето до спешното си е традиция.
Трябва да има клиники, които да поемат отити, температура, стомашни проблеми.
Триажа също се натоварва много и могат да се допуснат грешки. Сложно и стресово е.

# 30 694
И аз в групата с депресивно настроение.
Официално съм в менопауза.
Витамин Д-то го оправих с пиене на високи дози.

# 30 695
Аз от доста време съм много зле с нервите, не спя почти нощно време, постоянно се депресирам, чувствам че не намирам смисъл в нищо. Единствено детето ми ме държи на повърхността, ама и с нея ми е трудно. Чувствали ли сте се все едно всяко нещо изисква огромно усилие от ваша страна?
Мисля да потърся психолог или психиатър, защото не съм на себе си. Ще послушам съветите ви за витамин б12, Д и тн. На 35 съм, възможно ли е да съм в пременопауза вече?

# 30 696
Ре, ние ден по рано щяхме да летим от Индия, но станаха други неща, та дойдохме по- рано.
И миналата година така беше, обучението ми беше до 28, на 29 си взех документите и тя пак летеше на 30. Възможно беше на 29 и днес да лети тази година, цената за предните дни беше доста по висока. На 30 ти беше много по добре, когато купувах може би е имало по малко желаещи, сега е фул самолета, няма 1 място.

Излетяха. Всичко ще е ок:)

Оправна е иначе… Оказало се че трябва да седи с двама мъже, араби. Казала на стюардесата че копирам -“Казах че I suffer with high anxiety и ,че не ми е комфортно да седя с  непознати мъже, тъй като летя сама, без родителите ми“

Страдала от висока тревожност 🙃🙃😂😂😂
Тва от кой ли  филм  по Нетфикс го е чула 😅

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 13:07 от JACKLIN*

# 30 697
  • София
Аз си пускан Ф, Д и Б12 покрай изследването на хормоните.
Д и Б12 са ми в граница, но малко над минималната.
Януари ще пусна нови изследвания да видя дали съм ги качила.

От неспящите съм. Но вчера поспах следобед. Вечерта легнах с книжка, подремнах и се разсъних покрай едно посещение на 00. Пак книжка и пак лек сън.

# 30 698
  • Ямбол
Успях да си изгубя шапката някъде по центъра Sad

Малкото Жаки звучи като супер оправно детенце Smile, всичко ще е наред и утре ще си я нагушкаш до насита, Жаки Kissing Face

# 30 699
И аз съм ЗА да се провери витамин Д и Б12. От няколко години всички вкъщи пием Д през цялата година. Честно казано, по-малко боледуваме зимата.

# 30 700
  • София
Мен в Пирогов ме караха да плащам след като детето цяла нощ беше с 40+ градуса, които не можех да сваля с нищо. Казаха, че не е спешно състояние и ме накараха да платя. След това започна и да повръща и отидох на частен лекар, който я изследва и се оказа грип. В Пирогов дори не я изследваха. Този в Пирогов каза, че и да е грип е без значение, а всъщност не е така, защото се пие Тамифлу. Като ви слушам, явно съм единствената която е плащала там. А и нищо не получих като качество.
Температура на дете (и на възрастен) НЕ е спешно състояние. И грип изооообщо не е спешно състояние. Разберете - тежко (в случая грип, за тамифлу) не означава спешно! Всичко, което е трябвало сте получили.
Тоно така. Болката в ухото или високата температура не са спешни състояния и тогава се плаща. Ако не искате да плащате, защо не ходите в кабинета, с който ЛЛ има сключен договор? Там е безплатно и имат квалификацията да установят дали състоянието е спешно или не.
Ето кога прегледът в спешното е безплатен:
Цитат
Според медицинския стандарт по спешна медицина, спешно е това състояние, което има потенциал да доведе до смърт или до тежки или необратими морфологични или функционални увреждания на жизненозначими органи и системи, в това число критични нарушения в жизненоважните функции, загуба на функция на орган или на част от тялото, временна или постоянна инвалидизация, ако не се предприемат незабавни медицински действия.
И понеже в общия случай пациентът няма познанията да определи дали става въпрос за такова състояние, затова са кабинетите, с които ЛЛ има договор. Ако изберете да ги прескочите, рискувате да плащате.
https://offnews.bg/zdrave/adv-maria-sharkova-zabluda-e-che-vsiak … kabin-795941.html

# 30 701
Стискам палци Жакито да не задуши детето от гушкане. Ще се сбият с таткото кой повече да я мачка и целува. Много се радвам на оправни деца! Точно такива трябва да са в света, в който ще живеят. И моята е много е оправна, не като баща си, слава Богу!
Вит Б12, Д и магнезий пия. Днес взех и пасифлора. Не искам Иглика и ямб, защото цикълът ми си е точен и хормоните ми са в ред. Не искам да ги разбърквам, че на моята възраст е чудо да са в ред. Брей, май дърта се изкарах, а нямам 50😜

# 30 702
  • Бургас
Допълнително ли се плащат изследванията на тези витамини?

Рамацоти,кой витамин Б12 пиеш?

Малкото Жаки,сам само пътува?🤔 Браво!

# 30 703
Да, плащат се изследванията.Течен вземам по препоръка на лекар, защото по- добре се усвоявал
Оплаквам се от цените! Пижамите на дъщеря ми окъсняха и под 70лв памучна не откриваме.Rolling Eyes

# 30 704
Вчера заговорихме за отитите и днес-изненада. Започна се отново.

Общи условия

Активация на акаунт