Звездни Компромати - Януари'24

• 341 288
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 225
  • Glasgow
То не беше ли и преди така? Аз не съм ходила, но помня при предишно обсъждане тук, че им бях разглеждала профила в Google Maps и пак бяха със странно работно време

# 226
Пак ще муат баници студентите от консерваторията.

# 227
  • Sofia

Е, за какво се напъва да ни прегръща ся? По половинка прегръдка седмично, по половинка прегръдка на ден? Айде нема нужда.

Като оня виц: Тая година полу-проводници, догодина цели!

Не е виц,а наистина казано от Т.Живков на някакво заседание/конгрес на Политбюро 😄

# 228
От 9,30 до 14,00 забележИ. Сутрешното и следобедно кафе ще си го пие в къщи. Таман ще си ошета и ще иде на работа. После за питието следобяд ще си е у дома, хе хе...
Иринито ще работи 4 дни седмично?! И аз искам така!!!

# 229
Иринито ще работи 4 дни седмично?! И аз искам така!!!
Намери един баламурник като Ванюшка и си готова!

# 230

Шайло Новел
Скрит текст:

Новел второто ѝ име ли е?

Аз пък сутринта слушах хубавото Наде, докато се приготвях за работа, и си помислих как се е усъвършенствала да говори без да казва нищо съществено. Като истински политик.

+1

Е, за какво се напъва да ни прегръща ся? По половинка прегръдка седмично, по половинка прегръдка на ден? Айде нема нужда.

Като оня виц: Тая година полу-проводници, догодина цели!

Не е виц,а наистина казано от Т.Живков на някакво заседание/конгрес на Политбюро 😄

Не е ли на откриването на завод в Правец?

Абсолютно убедена съм, че Стрина ни пуска фъндъци (в случая визирам сандала) и четейки ни се забавлява по своему.

# 231
  • Sofia
Да,май тогава го е казал 🤔
Забравям 😏

# 232
То пък голямо постижение и забавление да те радват някакви 10 мнения, на някакви 10 потребителки, в някакъв форум. Grinning

# 233
  • При семейството си
Сандалът може би е тива:
https://brightlifetoday.com/bg-news-details-13.html

# 234

То ясно, че говори за сандалово дърво, ама нали трябва да имаме възвишен изказ...

# 235
Навила си е жената на масрафа. Хем й се ще да си има пространство, в което да посреща сродни души, с които да месят погачи,  хем да не се преработва.
През юни ще се изнесе пак в Гърция, а пространството ще бъде затворено до следващите креативни пориви на душата й.

# 236
  • София
Аз пак не съм в час.
Това някакви мистериозни ритуали по ядене на баници и мекици ли са или нещо далеч по-извисено, което клетата ми душа не може да схване и усети.

# 237
  • Glasgow
Месене с наричане🙄Представям си го сбирка на тази групичка жени дето си благодаряВат "Бъди" споделяй се и т.н.

# 238
  • София
ИритуалитУ ми се мерна, че го готвят на Ангел Кънчев...Между Плесио и Гарибалди, от страната на Плесио. Но може и да съм сънувала.

# 239
Добре, че не чака къща да храни с тез ритуали и работно време...Ще изпукат от глад всичките из тях. А иначе за помотаване, супер звучи. Да утрепваш там някой друг час, нещо интересно и по път за на там и от там може да се случи...

Общи условия

Активация на акаунт