Звездни Компромати - Януари'24

• 341 290
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 240
Месене, наричане/баене.. бла бла, жива секта си е. Joy

# 241
Най-обикновено хоби, за скучаеща домакиня, която се изживява като жрица, но не и бизнес. Да не му мрънка, да е доволна, Ваньо се е погрижил.
Сандалово дърво или санТал, но не и сандал. Ама щом казвате, че пуска фитили, за забавление, вярвам.

# 242
  • На морето!
Добре, че не чака къща да храни с тез ритуали и работно време...Ще изпукат от глад всичките из тях. А иначе за помотаване, супер звучи. Да утрепваш там някой друг час, нещо интересно и по път за на там и от там може да се случи...
Абе не се знае, все пак не знаем какви цени имат тези ритуали, 100% с тоя сандал и лимитираните работни часове, ще е нещо като малка сватба да ти нарече волованите Стрина.

# 243
Ириниту уж възвишена, извисена и т.н., а се опитва да пробутва глупости с ритуали, наричания и тем подобни дивотии. Някак не ми се връзва с образа на съвременна интелектуалка, който се опитва да пробута. И за да е кошмарът ми пълен си представям как Неделя Щонова я посещава и настъпва една обща говорилня, в която разговорите се въртят около: сбъдване, наричане, цялост, осъзнатост, споделеност, смиреност и благодарност.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 23:51 от #Frozen#

# 244
Възвишена и извисена интелектуалка е само в собствените си очи.
Дори да са скъпи "иритуалите и наричанията", защото са НЕЙНИ и бутикови, едва ли й стигат и за джобни.

# 245
  • София
Аз така и не сварих да посетя  предишната баничарница, но от снимки ми изглежда като да може да поеме толкова клиенти колкото и аз в хола си. Затова сигурно и работното време е така съобразено, че да не е голям наплива.
Имаше големи трудности с персонала, ясно че не дава цяла заплата за половинчато работно време, трябва да си намери себеподобни, на който хем не им трябва заплата, хем искат да казват че работят.

# 246
Ароматът на сандал само леко ме притеснява мен. Ама леко!
Скрит текст:

То по-добре на сандал 👡, отколкото на стари обувки 🥾. 😜 Малко повече се проветрява 🤣🤣🤣

# 247
Стрина Ирина отдавна излезе от границата на нормалността. В моите очи е въздухарка, яхнала метлата на възвишените си идеи, в които и тя самата не вярва.

# 248
  • Glasgow
Дали прегръща всички клиенти или то това е метафорично🤔🙄
От една балканска група, Бобан Здравкович и стайлингът му😄
Скрит текст:

# 249
  • София
Джулиан Мур
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Сара Мишел Гелар
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Лили Гладстоун
Скрит текст:
Сиена Милър ... изпуснала съм, че е родила. Има момиченце.
Скрит текст:

# 250
Представям си стринка и няколко подобни на нея наметнати с нейните пенЮари, държат в ръка по чаша просеко, а момент, тя не пие вече, значи за нея смути от корен на бабин зъб и листа от алое, месят и наричат, а за фон върви “Стопанката на Господ” полсе,  нещо за самоутвърждаване и събуждане на женска сила! Ще бъде зашеметително! ❤🙏❤
Красива Моника:

# 251
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз така и не сварих да посетя  предишната баничарница, но от снимки ми изглежда като да може да поеме толкова клиенти колкото и аз в хола си. Затова сигурно и работното време е така съобразено, че да не е голям наплива.
Имаше големи трудности с персонала, ясно че не дава цяла заплата за половинчато работно време, трябва да си намери себеподобни, на който хем не им трябва заплата, хем искат да казват че работят.
Жените на които не им се налага да работят, няма да се хванат в баничарница, дори и на Ирина да е. Не е престижно.

# 252
Надежда Михайлова ме отврати с начина, по който си изми ръцете и прехвърли цялата вина по забавената реакция на страната ни спрямо арестите на медиците в Либия върху тогавашния посланик.
А тогава кой беше? Тъстът на Свилен от Остава или бъркам?
Надето е много по-приемлива за мен от Поптодорова. Във всяко отношение
За Кръстьо Илов става въпрос. Той е отзован, и на негово място е изпратен Людмил Спасов (тъста на Свилен).
Кръстьо Илов има хубава книга за Кадафи, и изобщо експертизата му по отношение на региона е много сериозна.

# 253
  • Glasgow

Жените на които не им се налага да работят, няма да се хванат в баничарница, дори и на Ирина да е. Не е престижно.
е как, преди като се е поствало тук поредна обява как търси персонал все има фенки от рода- О, далеч съм, иначе и без заплата бих работила, прекраснице🤥🤥🤥
Малко тип "искам да гласувам, ама нямам желание "

# 254
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

е как, преди като се е поствало тук поредна обява как търси персонал все има фенки от рода- О, далеч съм, иначе и без заплата бих работила, прекраснице🤥🤥🤥
Малко тип "искам да гласувам, ама нямам желание "
На приказки всички сме силни, ама не си представям Букла, Зейнеб, Малкоданска и други такива да месят публично баници за кеф...

Общи условия

Активация на акаунт