Звездни Компромати - Януари'24

• 338 910
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 625
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Стани богат" започнахме активно да го гледаме и харесваме именно, когато Билалов стана водещ. В пъти по-приятен водещ отколкото ужасния Ники Кънчев. Много жалко, че го връщат като водещ, спираме отново да гледаме шоуто в момента, в който му видим мутрата, мега неприятен човек.

# 2 626
  • До морето
Ники Кънчев е едно от малкото популярни лица, което откликва на всякакви каузи за благотворителност, свързана с деца и затова има моето уважение!
Съвсем скоро влезе във фб групата където майките на деца с увреждания печелят по някой лев с труда си и в официален пост заяви, че е готов да предостави неограничена трибуна и реклама в предаването си по Дарик радио! Дори и една майка да се възползва - пак е нещо!

Много малко са хората у нас, които ползват известността си за нещо смислено.

# 2 627
Стрина е направила онлайн магазин,в който продава неща, с които да си оправим чакрите.

# 2 628
Алиша Кийс с майка си

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 629
Билалов тръгва на турне с монолозоте си, или не знам как да го нарехока, които препоръчвам на всички, зад океана.
Кънчев. Ми Кънчев. Кот такова, всички четат текст от компа.
Ся Билалов ми бе по - свеж. Но... Но, Кънчев се връща "у дома."

# 2 630
Никога не бих предположила, че майката на Алиша Кийс е бяла.
Интересно нещо е генетиката, Уентуърт Милър също е от брак на цветнокож мъж и бяла жена, а изглежда коренно различно.

# 2 631
Никога не бих предположила, че майката на Алиша Кийс е бяла.
Интересно нещо е генетиката, Уентуърт Милър също е от брак на цветнокож мъж и бяла жена, а изглежда коренно различно.

Аз също се изненадах, когато научих. Изоставена е от баща си, когато е била само на 2 годинки. Той не присъства в живота ѝ и не поддържат връзка към днешна дата.
Майка ѝ има италиански и ирландски/шотландски корени. Самата Алиша се самоопределя като black and italian.

# 2 632
Мишел Пфайфър
Скрит текст:

Джейн Фонда
Скрит текст:

Лора Дърн
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Хилъри Дъф
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Флорънс Пю
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

Рейчъл Вайс
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър
Скрит текст:

Дакота Джонсън
Скрит текст:

# 2 633
  • София
Парис Хилтън и дете
Скрит текст:

# 2 634
Парис като принцеса, а дъщерята на Деми Мур в стил "оф досадната комшийка прави парти, чакай да оставя черпака, да метна една жилетка и да отида". Grinning

# 2 635
  • София
Стрина е направила онлайн магазин,в който продава неща, с които да си оправим чакрите.
Само от новината ми се отвориха и оправиха всички налични чакри, пък смятайте ако отворя сайта какво ще е!

Парис няма една снимка, или поне аз не съм виждала, на която главата й да е долепена до тази на детенцето й. Никакъв мами вайб не ми оставя, но нейна си работа.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 12:58 от Тонка*

# 2 636
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Тейлър Суифт и гадже
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Кортни К. с бебето
Скрит текст:
Лурдес
Скрит текст:
Кевин Костнър
Скрит текст:
Джеймс Макавой
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Бекъмчо снима реклама
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:

# 2 637
  • Glasgow
Аз имам нужда от наместване на чакри, но не знам към Мегз ли да се обърна, да открия първата дама, Джакито в себе си или към Ирина. Продуктите алкохолни ли са?

# 2 638
Парис Хилтън не е единствената, която се снима с детето си като с дамска чанта. Но поне е облечена.
Нашенските бръмчалки като родят, първата им работа е да се снимат голи, за да може всичкото глиган в анцуг да са пука и да завижда, че са 38кг; бебетата им - закачени като сутиен, просто аксесоар в снимката.

# 2 639
Това недоразумение Диона, много нагла бе. То нахилени снимки, то закачки за случая. Сега песен щяла да пуска. Гаранцията от 5 бона ще я избие с 1-2 участия. После ще я гледаме и при Мон Дьо. Кервана си върви.
Ядосва ме тази безнаказаност.

Общи условия

Активация на акаунт