Звездни Компромати - Януари'24

• 338 904
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 640
Как да няма безнаказаност като спокойно можеш да газиш деца по пешеходни пътеки и да не влезеш в затвора. Или Семерджиев дето 3 години не могат да го осъдят, или синът на прокурора в Перник, където никой прокурор не иска, или случаят Дебора, където пък никой съдия не иска... Няма закони, няма държава.

# 2 641
  • Glasgow
Поне не видях някой от гилдията да написа "С теб сме, Буби", май чалга гилдията има по верен морален компас.

# 2 642
Нашенските бръмчалки като родят, първата им работа е да се снимат голи, за да може всичкото глиган в анцуг да са пука и да завижда, че са 38кг; бебетата им - закачени като сутиен, просто аксесоар в снимката.
Като на снимките няколко поста по-напред. На дамата (Моника) детето ѝ е като аксесоар, пълна липса на bonding, на човещина, на непринуденост на снимките

Имам позната, купи си корона от Джъмбо за да се снима как малката ѝ дъщеря я слага на майчината глава (с описание МАМА), ма зад това стоеше обикаляне из аксесоарите, мерене, избиране, грим, обличане - за пустия егоцентризъм

# 2 643
Поне не видях някой от гилдията да написа "С теб сме, Буби", май чалга гилдията има по верен морален компас.
Може просто да не я харесват и затова да не са я отразили.

# 2 644
Парис Хилтън и дете
Скрит текст:
Парис Хилтън маскенбал за първия рожден ден на сина си ли е правила? Че той какво ще разбере от него? Всички изглеждат с костюми или поне жените.

# 2 645

Според мен просто са по-директни и нелицемерни, колкото и да е странно. За тях според мен случилото се не е кой знае какво - просто малко сеир. Нито съдят, нито се хвърлят да подкрепят - “оправяй се както можеш и като изплуваш, ела пак да си пеем” е позицията на “колегите” й. Така мисля.

# 2 646
Диона гаранцията ще я избие най-добре като не си нарушава мярката за неотклонение и ѝ върнат парите.

Вчера Билалов я беше захапал, че е нагла в Threads. А колегите ѝ според мен не я харесват толкова или се усещат да не се омазват, затова не я подкрепят.

# 2 647
DMS Стилист за БТВ Cry Cry Cry
Днес сме на сафари в дебрите на кича
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 648
  • Glasgow
Кристали предлагала Ирина за чакрите😏😏😏очаквах нещо по възвисено, тук мацките с кристалите са като колежките с Avon брошурите в България, голяма досада.

# 2 649
Стринка, докато ви предлага кристали, сготви супа в БНТ

Починал е актьорът Н. Ишков

# 2 650
Току що и аз видях за Ишков. Много хубави роли направи в българските филми. Получаваше му се.

# 2 651
Съболезнования, още млад си е отишъл  … харесвах го Sad
Асистентката на БГ Опра е станала на 50 … с пожелания за Бъди ??!! И сбъдната ?!

# 2 652
О, колко съжалявам за Ишков. 😥Абсолютен мой любимец във Връзки и Съни бийч. Да почива в мир!

# 2 653
  • София
Шерил Кроу
Скрит текст:
Ева Мендес и Райън Гослинг
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Ники Рийд и Иън Сомърхолдър
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 2 654
  • Bayern
Шерил Кроу  е чудна Sparkling Heart

Райън Гослинг и Ева Мендес много ме радват Two Hearts . Визуално  хич не си подхождат ,но пък изглеждат стабилна  двойка Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт