Звездни Компромати - Януари'24

• 338 873
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 715
Мадлен защо така не се поддържа. Скоро я видях и честно казано е потресаваща.. Ужасно дълбоки бръчки, а с малко филъри и процедури ще грее. Не я разбирам.

# 2 716
На 56 години е жената , явно не желае да си прави процедури и се харесва така.

# 2 717
Мадлен остарява естествено и явно хич не й пука за хорското мнение!
Да се приемаш такъв какъвто си е състояние на ума.

# 2 718
  • На морето!
Ех тези потресаващи бръчки!
А може да е стоун фейс, с "освежени" устни и уплътнени скули, ама на, приоритети. 😀

# 2 719
Може да е кофти кадър. Аз също не видях нещо потресаващо. Нормална жена.

# 2 720
Само да информирам, че Джанам са сменили снимката и вече не пише Наркос на плаката. Явно някой ги е насмел я за имидж, я за делото.

# 2 721
Тази продължава да пуска нагли сторита. Андреа я е иронизирала, а тя й споделя сторито и й благодари
Скрит текст:

# 2 722
  • out of space
Тия са еба ти простите парчета.
IQ януарска температура.

# 2 723
Само да информирам, че Джанам са сменили снимката и вече не пише Наркос на плаката. Явно някой ги е насмел я за имидж, я за делото.

Може да четат тук 😉

# 2 724
Бритни официално се е извинила на Джъстин Тимбърлейк в соц. мрежи:
Скрит текст:

# 2 725
  • София
Брад Пит
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:
Кристин Дейвис
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Синди Крауфорд  с майка си и сестрите си
Скрит текст:

# 2 726
Андрей и Малкоданска заедно на почивка

# 2 727
Много е погрозняла Джулия Робъртс, носът и е като човка. Синди Крауфорд и тя, вече не минава за красавица. На мен, точно такава красота ми липсва днес, естествената, от тяхната младост. Е, много искам!

# 2 728
Джулия Робъртс е решила, че най-добрата терапия против бръчки на челото е бретонът, но за съжаление на нея не й отива. Брад Пит гордо е вирнал перчема и е топ!

# 2 729
Някой знае ли кой ще е водещ на Биг Брадър и кога ще го излъчват?С преминаването на Кънчев в бТВ и Алекс С.и тя е там,си мисля че може да е Ралица Паскалева ако Нико Тупарев пак е продуцент.Също така залагам на лятото като излъчване, защото едва ли ще свалят златната кокошка "Игри на волята"които са септември.Мисля имаше сезон веднъж през лятото с Никита.

Общи условия

Активация на акаунт