Звездни Компромати - Януари'24

• 338 871
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 730
  • София
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Брадли
Скрит текст:
Рийз с дъщеря си и Даниел Стийл
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Александра Дадарио
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:

# 2 731
  • София
Абсолютен копи пейст са Рийз и щерка, много хубави!

Аз не разбрах Биг брадър ли ще има или Вип брадър?

# 2 732
  • Glasgow
Нали някой писа, че обявили кастинг за биг брадър, ако има кастинг ще е "обикновен". Иначе Кобилкина беше писала, че и предстои участие в риалити и аз мислех, че ще е в брадър.

# 2 733
Тази Диона, вместо да се извини и да се кръсти, че не утрепа някой невинен, пуска "забавни" сторита. Върха на наглостта. Сега явно иска да осребри цялата "слава". Аман от мигански номера.

# 2 734
Бих брадър ще е. Макар че има тенденция в биг да влизат полу известни, а във ВИП напълно неизвестни🙂

# 2 735
  • София
На 56 години е жената , явно не желае да си прави процедури и се харесва така.

Боже, чак не повярвах и влязох да проверя, ми 1967 е.
Това е в "БНТ на 60", преди 4 години беше след лифтинг ( опъната до скъсване, в другата крайност), защо толкова бързо я е пуснал, не знам.
https://bnt.bg/bg/a/madlen-i-nidal-algafari-v-bnt-na-60
Клипчета
https://bnt.bg/bg/a/madlen-i-nidal-algafari-v-bnt-na-60?v=243301

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 09:41 от Rima

# 2 736
Като се сетя какви хора бяха подрбрани в предишни сезони на Биг Брадър- стриптизьорка, гробар, нехранимайковци и т.н., едва ли ще си го причиня. Не искам и да си помислям на фона на днешната действителност какви "звезди" ще изгреят. ВИП Брадър ми се струва по-поносимо като вариант на това реалити.

# 2 737
  • Glasgow
На мен първите обикновени най ми харесваха, като пускаха и да се гледа немонтирано. После с виповете се загуби идеята за изолацията, всеки влиза, излиза, идват роднини, деца. Тази си договорила фризьор, другата незнамсикакво...трябва да е еднакво за всички

# 2 738
Свиди им за хонорари на известните, затова няма да е ВИП сигурно.

# 2 739
Рекламата е за Биг Брадър и има обявен кастинг.Аз мисля че Кобилкина ще е в Денсинг Старс,едва ли ще грачи в Капките а за Биг Брадър абсурд,тя в нейните си очи сигурно си е звезда,че да влиза в шоу което не е ВИП.

# 2 740
Абсолютно трябва да е еднакво за всички и без движение насам-натам. Някои ходеха и по участия.
Други си бяха договорили кошници, от които хрупаха. Кака Лили, това.😁

# 2 741
На мен ми се гледат обикновени колорити
Още една назидателна стрина не ми се гледа като че ли

# 2 742
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:

# 2 743
Малеее, прекрасна е Мария на тези снимки!
Четохте ли клюката, че се е разделяла с гаджето си заради майка му, Мария Горздева. А още си коментирали снимки с “обичам те” Пише, че свекрвата не я одобрявала, а Валери не се опълчил на майка си.

# 2 744
Ошлайфа се Мария.
 Гаджета ще има колкото иска, но е слуховете не спират.

Общи условия

Активация на акаунт