Звездни Компромати - Януари'24

• 338 845
  • 2 909
  •   2
Отговори
# 2 745
Мария и на мен ми харесва, май винаги ми е харесвала, но тука е много изтънчена (:
Кристина Дейвис също изглежда страхотно на тези снимки. В Просто ей така, така се бяха опънали и издули всички, че първите два-три епизода не мога да им свикна.
6 точки и за моята любимка Марго, на последната снимка е избягала от барби визията ( която според мен не и беше в услуга) и изглежда страхотно.
ББ и за мен е по-интересен. Имаше един сезон лятото преди години и след него започна директно ВБ. Беше доста тъп, изрязан целия и май 1 месец. Дано този път измислят нещо по-интересно.

# 2 746
  • Rock & Roll feeling ...
Вчера мернах, че в Черешката тази седмица е Владимир Зомбори и веднага ми изникна в съзнанието, че е първият български актьор снимал се чисто гол на голям екран. Или поне един от малкото ( реално за друг не знам ). Обаче Гугъл е мютнат откъм изображения. Smirk

С нетърпение очаквам Биг Брадър. Интересно ми е кой ще поднесе този сезон продукцията. Надявам се Радо Тушев да няма общо като продуцент и глас . Неприятен ми е, а Вип брадърите, които менажираше ги намирам за гавра със зрителите и като цяло с изначалната концепция на формата.

# 2 747
Дизайнера Marc Jakobs без малко да запали офиса си на рожденния си ден...JoyJoyJoy

https://www.instagram.com/marcjacobs/reel/C2sW9VIO4Vl/

# 2 748
  • София
Натурално красиво тяло има Зомбори. Мъжествен без ненужен химия-фалш.
Не знам дали е допустимо да се качват такива снимки тук, не ми се рискува и с линк.

# 2 749
Мен пък тялото на Зомбори ме разочарова, но иначе много ги харесвам двамата с Бабинова. Може и от сцената да е било като цяло разочарованието, защото не беше приятна.
Точно снощи гледах филма и ми хареса сюжета.

# 2 750
Бабинова вече не я харесвам като личност като ѝ изгледах малко изявите,голяма е лигла.
Зомбори е много сладък в лице,но има малко широк женски ханш,за мъж не е ок.Но не ми пречи да го харесвам,много хрисим и благ ми изглежда. И като актьор го бива.

# 2 751
  • софия
Дизайнера Marc Jakobs без малко да запали офиса си на рожденния си ден...JoyJoyJoy
https://www.instagram.com/marcjacobs/reel/C2sW9VIO4Vl/
Можеше да тупне няколко пъти с чантето и да го загаси, но той го гушна и тръгна да се оттегля Sweat Smile

За формата на Зомбори ще замълча, но Луиза показва хубава форма на сиси. Ако говорим за едно и също де.

# 2 752
Гледам някакви видеа с Деми Мур в ТикТок. Не знам какво си е правила, но изглежда фантастично. На 61 години. 😳

# 2 753
  • Rock & Roll feeling ...
Навярно Деми е гепила от запасите на Киано и Джаред с девича кръв Trollface
Но на мен по-интересно ми е как си е оправила тотално неуспешните интервенции около скулите й. Това е по-впечатляващо и от уместна, навременна поддръжка.

# 2 754
Навярно Деми е гепила от запасите на Киано и Джаред с девича кръв Trollface
Но на мен по-интересно ми е как си е оправила тотално неуспешните интервенции около скулите й. Това е по-впечатляващо и от уместна, навременна поддръжка.
И аз това загледах.
Може би онова са били конци и са отпуснали действието си. Наистина беше страшно.

# 2 755
# 2 756
  • София
Къс сезон ли ще е? Това би обяснило участниците.

# 2 757
  • София
Аз го разбирам като еднократно предаване, за веднъж с благотворителна цел.

# 2 758
Еднократно ще е - на 18 февруари. След това ще започне новият сезон.

# 2 759
  • София
Управителният съвет на щангите е погнал Маджид за безотчетно харчене на средства на федерацията. Само за последните три месеца е изхарчил за барове, дискотеки, пури и подобни над 200 хиляди. 🙄 Нали беше страшен баровец тоя?

Общи условия

Активация на акаунт