Звездни Компромати - Януари'24

• 341 219
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 180
Този на Анелия бил доста висок, ама физиолномията му е много... заспала 😀
Скрит текст:

# 181
  • София
Марая Кери
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Наоми Кембъл и Антъни Джошуа
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Емили Ратайковски
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:

# 182
Има ли история зад ярко червения цвят на косата на Меган Фокс?

# 183
Излезе ми тази новина, че Ромина отново се връща в панела на "На кафе". Дали е вярно?
https://www.mamche.net/2023/12/28/kraj-romina-tasevska-priklyuch … cE-P7WWgQjZs__FLA

# 184
Този на Анелия кой е? С какво се занимава?

# 185
  • Враца
По БТВ върви Преди обед и имат рубрика за промяна на жени.
Гледам и се възмущавам от няколко неща:
Първо, водещата на рубриката- неподходящо за фигурата й облечена, зле изглеждаща откъм прическа, и това не е за първи път. Уж специално тази рубрика има стилист, то и самото предаване си има стилист също, имат и фризьр, гримьор също- ама как никога не им се получава с тази жена- все едно някакво отмъщение. Да не говоря, че тембърът й и сричането на написания текст ми е тооолкова дразнещ!
Второ- защо все променят известни жени, които в живота са имали възможности, и не са работили "какво да е", могат да си позволят и процедурите, и специалистите. Предната била Дарина Такова, мяркала съм преди време една бивша гимнастичка, сега журналистка... защо не променят обикновени, отрудени жени, които и да мечтаят за малко разкрасяване- няма как да си го позволят без да е подарък?

# 186
Влюбена съм в новата визия на Дуа Липа Heart Eyes .Много красива .Преди ми беше леко нечистоплътна покрай тоя Хадид дето имаше за гадже ,но напоследък е бомба Smile

# 187
Кание казал че през новата година ще разхожда жена си напълно гола. 🤡 18+
Скрит текст:

# 188
  • София
Ще я разхожда? Да не му е куче?

# 189
Тия и двамата са болни. Психично!

# 190
Пеенето не върви ли? Нали певец беше? Защо са тези грозни провокации? Че те професионалистките на улицата са по-добре  и по-облечени от нея.

# 191
  • София
Тия и двамата са болни. Психично!
Често се чудя кой от двамата е по-зле?!

# 192
Новата година добре потръгва откъм звездни компромати. Като се почна с новогодишната програма по трите националки, та чак до слуховете, че пак ще женим Пеевски. Аз емоционално зациклих на тази вест и имотните и съпружески врътки.

# 193
Този на Анелия кой е? С какво се занимава?
Аз мисля, че е доцент. На такъв ми прилича.

# 194
Хазартен бос е гаджето на Анелия. И той, и брат му.

Общи условия

Активация на акаунт