Звездни Компромати - Януари'24

• 341 313
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 255
След като тази свята жена Стрина се намърда в предишната класация на Форбс, затваряйки иритуално вълшебното си място за печива, доколкото помня, обяви, че имала нов проект и сменя сферата на дейност. Сега като отваря пак царството на тестото, може би орден Стара планина й се полага. За другия проект няма нужда да питам какво е станало.

# 256
  • Glasgow
Неизчерпаем извор на идеи. Преди години като не ми беше толкова неприятна беше снимала себе си и децата с шарени чорапи в подкрепа на хората със синдром на Даун и някакво послание съответно, аз още се впечатлявах много на думи не на действия. И след време пусна допитване дали в ИГ или фейсбук как биха приели, ако наеме такъв човек. Ти ако искаш ще наемеш без да се допитваш до хората, какво има да не одобрят, естетически ли няма да им понесе или какво. Аз виждам доста служители с Даун сега, и в кварталния ми супермаркет има, подрежда като в аптека, супер е, съмнява ме някой да е пускал анкета преди да наеме.

# 257

Семейство Бекъм
Скрит текст:

Парис Хилтън и сладкото бебе в Дисниленд
Скрит текст:

От тая стрина не забелязахте 'топлата' прегръдка между снаха и свекърва Бекъмови.
А снимката на Парис ми е очудваща. Вместо да подпира главичката на детето по майчински, ми се струва, по- скоро, че иска да прикрие нещо.

# 258
Каква позьорка е Ирина-значи допитване прави и аха да вземе човек със синдром, ама същевременно не го взема. Типично за нея, въздух под налягане. И аз се чудех какви хора ще намира за няма и 5 часа работа да месят баници с ритуали.

# 259
Това с допитването до аудиторията дали да се направи нещо вече обсъждахме, че е много популярен и използван маркетингов трик. Друг въпрос е дали точно това й питане е най-удачното.

# 260
  • Glasgow
Ами точно, че само маркетингово беше, за лайкове и ангажиране на аудиторията, естествено че само позитивни коментари. Ако някой трябва да пита е  може би другите служители, дали биха помагали, обучили и т.н.

# 261
От тая стрина не забелязахте 'топлата' прегръдка между снаха и свекърва Бекъмови.
Много се набива ръката в джоба.Можело е да не застават една до друга.

# 262
Може и да е пробвала с човек с Даун и да не се е получило, нейното хоби изглежда с малко служители, които са на много длъжности едновременно. Аз със сигурност не бих се справила, а нямам Даун.

# 263
Ако доброто намерение се брои за добро дело, добрините й край нямат. Като в брадъра - кауза да изпере на Софкин гащите и чорапите (които така и не изпра), но цялата аудитория научи, че човекът не се поддържа, а тя е най-перящата булка по нашите земи.

# 264
  • Glasgow
Няма ли да има нов брадър, да опресним малко клюките

# 265
Ако може да се вярва на Емил Конрад - щяло да има тази година. По спомен, правата на последния продуцент за България са отнети, но не знам дали временно или изобщо.

# 266
  • До морето
Аз влизам да споделя с вас коледната сбирка на едни "Богини". Нелка Хикселка и компания от застаряващи жени, наричащи се една - друга "Богиньо"

"Споделете с нас магията на женската енергия, приятелството, божествената сила на благословията и благодарността. Гледайте ни днес, 29.12.2023, петък, от 10:20 ч, в предаването "Преди обед" с Ирина Денева, по БТВ.  #СилвияКацарова #НелиХаджийска #АнтонияПърванова #ТюркянТюркер #НадяПетрова #ИвелинаРускова"

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/na-gosti-v-zhenskoto- … _CE4678Q2C3LS9K1U

# 267
Благодарности за поредната страхотна нова тема!

Да е здрава и успешна новата година за всички ви!

П.С. Летящ Кактус - възхищавам ти се, не знам как го правиш Hands Clap

# 268
Не знам Биляна Тончева кога успява да е адвокат. Тя е член на всички женски групи, за които аз знам.

Иначе - страшно много женски събирания се изживяват “богински”. Доста ядене и пиене отива на тези женски божествени събирания, но пък няма лошо.

# 269
И изведнъж баааам, всичките са размер XS сайз 😂😂😄

Общи условия

Активация на акаунт