Звездни Компромати - Януари'24

• 338 930
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 610
Dress as Princess
направо се ужасих.
Joy

# 2 611
Не знам за какво чувство за хумор говорите при Билалов, онези нескопосани смешки ли като обявява рекламите, никога не са смешни.
Той ми прави лошо впечатление с плоски шеги особено когато на стола е някоя по-засукана мадама. Направо физиономията му се променя.
Пролича си неговата семплост когато играч беше крим. психолог Тодоров. Така го парираше и Билалов се чудеше какво да каже.
Като актьор- няма грешка,като мъж ми е антипатичен.
Кънчев ми е по-скоро безразличен, но сякаш по-гладко му тече речта и някои неща определено ги знае, а не чете всичко в момента. Поне това съм запомнила.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 01:21 от Не се сърди, човече

# 2 612
Билалов беше премерен, някъде бях чела че нямало гледаемост откакто той е водещ.

Скрит текст:

# 2 613
Ужасно ще ми липсва Билалов с неговото изтънчено и обрано поведение. Не понасям Кънчев.
И аз.

# 2 614
Шарлопова изглежда страхотно.

# 2 615
Билалов е от типа Професионалист съм пред зрителя, за екипа съм тиранин. Продукцията не го иска, знам от служител. И не е точно заради ангажименти. При все това и аз го предпочитам. Ники Кънчев много ми е късал нервите през годините, реши ли, че един участник не става, се държи отвратително. След едно грубо сексистко изказване към участничка, спрях да го гледам. Сега ще видим как му е понесла възрастта.

# 2 616
И двамата не ги харесвам, предпочитам нови лица, млади хора.
Твърде много ми писна от едни и същи водещи, които ги побутват по различни предавания…

# 2 617
След края на репортажа по Нова за Купона на Известните и заканата на Светлето за пижаменото й нашествие по цял свят, Марина Цекова завърши с думите "Какво да каже човек след такова видео? Няма какво да каже". 🤣

# 2 618
Светлето тъпа ли е или нагла се чудя? Потънали са в заеми, слизат на все по-евтини за претенциите им квартири, разпродават вюитони и шанели като на битак със снимки по вайбър, а тя продължава да се държи все едно е Безовица😆
Не съм го чела в жълт сайт😉

# 2 619
  • Mediterraneo
Тази Бейбето нещо май й е прекъсната връзката с централния?

# 2 620
  • Пловдив
Въх! Колко годишна е тази жена? Не изглежда като да е възрастна, но лицето не е добре...
Сещам се за оня филм с Мерил Стрийп и Голди Хоун "Смъртта й прилича". Брррр

Кайли Дженър
Скрит текст:

'97 набор, на скромните 26 години е.

# 2 621
Светлето тъпа ли е или нагла се чудя? Потънали са в заеми, слизат на все по-евтини за претенциите им квартири, разпродават вюитони и шанели като на битак със снимки по вайбър, а тя продължава да се държи все едно е Безовица😆
Не съм го чела в жълт сайт😉

Коя Светла?

# 2 622
Възрастта и алкохола никак не са му понесли на Kънчев, сексисткото му отношение е не само по тв, и не разбирам защо такива хора трябва да ги дават по телевизията

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 01:21 от Не се сърди, човече

# 2 623
Светлана изглежда ужасно, вярно на Лили Иванова прилича напоследък. А чалга музиката, към днешна дата, ме кара да повърна, ама наистина. Повечето чалга звезди ги знам от миналото когато бях млада и сновях нон стоп по дискотеките, но тогава ми бяха по-поносими.

# 2 624
Дали ще дойде денят Светла де се разведат с Хриси? Доста време се задържаха, повече, отколкото очаквах. Какви са ви прогнозите?

Общи условия

Активация на акаунт