Звездни Компромати - Януари'24

• 338 823
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Rock & Roll feeling ...
От новата на Блатечки лъха  свежест.

# 2 851
Кобилкина влиза в Хелс китчън с Гатьо от Игри на волята и някаква инфлуенсърка.

# 2 852
Галка от бившата Каризма по гащи...
Скрит текст:
Много е сладка.
Изглежда добре и отслабнала.

# 2 853
Кобилкина влиза в Хелс китчън с Гатьо от Игри на волята и някаква инфлуенсърка.
Не. Надявах се новият сезон да е без VIP отбор, а като преди си бяха само готвачи.

# 2 854
Според мен това меню на Клаудия е измислено от някой журналист.
Клаудия, Синди, Ел Макферсън, Линда, Наоми и повечето от тяхното поколение имаха уникални тела. Тези тела са ги правили с правилно хранене и спорт. Само с една рибка на ден щяха да са си чисти скумрии. А ако погледнем стари снимки, ще видим здрави, стегнати тела.
След тях дойде ерата на анорексичните модели.
Иначе вярвам, че на обществени места не са яли от чисто визуално-имиджова гледна точка.

# 2 855
  • Viena
Аз тотално се обърках от започващи предавания,риалити и тнт.,а време за бг мама?Кога?😅😅😅😅

# 2 856
  • Glasgow
То в бг мама по времето на тези предавания е по-интересно, отколкото самите предавания🙈

# 2 857
Като се сетя Гатьо в "Черешката" как се представи, не ми се мисли в "Хелс"-а какво чудо ще е.

# 2 858
  • София
В първия момент прочетох, че Михаела Филева живее с Маргарита Будинова и щях да си посипя главата с пепел, че съм изпуснала такава клюка Grinning
Гатьо какви ще ги търси в Hell's Kitchen? Та той е трагедия в кухнята.

# 2 859
# 2 860
Големи сеир ще е с Гатьо/Пеньо😂😂😂
Като беше при Амазонките, казваше че не ставали за домакини😂😂😂😂

# 2 861
  • софия
Продуцентите са големи хиени. Като напипат сеира и не спират. Друг въпрос е липсата на самоуважение и самооценка.

# 2 862
Кобилкина и Гатьо😂😂😂😂

# 2 863
  • До морето
Райна и Светльо бяха хубава двойка. Тя след Константин само него и един маймуноподобен е афиширала.
За Светльо пък не знаех, че е бил с Филева. А Будинова е една балерина, дето разведе Андрей и сръбкинята, нали?

Продуцентитена ХК правят грешка с Гатьо, той е забавен само първите 15 минути и то с естесвената му простотия. Не подлежи на сценарий и предварителна подготовка.  Много добре се видя в ЧнТ, че когато се напъва да е смешен - хич не е.

# 2 864

Общи условия

Активация на акаунт