?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 026
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 595
Е, тя докато си губи времето с този, читавите мъже ги разграбват. И след десетина години ще реве „Ама то няма останали свестни мъже...“. Ами няма. Другите жени като ги избираха, ти къде бля?

# 11 596
  • France
Пиша хипотетично, но мисля, че ако бяхте влюбени, щяхте отдавна да живеете заедно. Какво е попречило да е така?
Защото не са. Влюбените не отказват секс 3 месеца поред. Жената просто е харесала домашния комфорт с този човек без действително да е вникнала в него. Нещо като да мислиш, че си влюбен, а всъщност да ти харесва да си във връзка. Но това са две различни неща. И понеже филмът, който сама е продуцирала започва да има фалшиви нотки тя му се сърди на него, вместо на себе си.

# 11 597
Със сигурност ако обичаш човека си, каквото и да ти се случва в живота, все веднъж в месеца ще ти се доправи секс с партньора. Съвсем друго е ако не й се прави с него, а по принцип си има нагон ( мастурбира й се или се заглежда по други мъже), тогава си значи, че изобщо не иска него 😃
Аз съм била в такъв период, дотолкова да съм отблъсната от човека, че ни секс искам, ни да ме докосва и целува, досадно ми е било и гадно. В такъв случай е ясно накъде отиват нещата.

# 11 598
Скрит текст:
Аз изпитвам отвращение към подобни.
Имах такова гадже като много млада, живеехме заедно, повече от 2 години за него подходяща работа все нямаше.
Това не са хора,  това са паразити.
Накрая като се разделяхме открадна и пари от мен, при положение,  че той кмаше къде да живее, а аз не.
Момиче,  ако се събереш с тоя немаш акъл за 2 стотинки.
Ясно ми е, че имаш проблеми със самочувствието,  че ск самотна, че бившият ти те е смачкал и се чувстваш некрасива и подсъзнателно си мислиш, че мъж без сериозен кусур няма да те хареса.
Ама не се погребвай жива с някакъв паразит, че ако ти направи и едно дете ще си чукаш главата цял живот.
И то няма да е проблемът само, че сдна стотинка няма да даде за това дете, а и че ще те спъва на всяка крачка.
Истинското лице на един мъж го виждаш, когато се разделяте.
Ти сега като му кажеш не за пари гледай какъв става, пък какво остава като му откажеш да го прибереш и да го осиновиш и му кажеш, че късате.
Осинови си едно куче ако си самотна, не си осиновявай мъж-паразит.
+100 !!!

# 11 599
  • Пловдив
Янтра, не бих употребила фразата "почивам си вкъщи", ако отглеждам три деца. На мен ми се вижда активна работа.
Ако видиш колко хиляди мнения във форума имам от този период... изключвам много тесния период докато всички бяха бебета, много не се преработвах.

# 11 600
  • София
Аз бихму казала, че срочно трябва да си намери работа, защото от януари майка му се изнася, парите не растат по дърветата и ще  му трябват за квартирата и за да живее. И максимум още 1-2 пъти ще подхвана темата и ще прикл=ча. Ако нищо не се промени и ми цъфне пред вратата ще му кажа, че съм говорила по въпроса, освен това не възнамерявам да живеем заедно, тъй че...
Има още месец време за реакция, след това аз ще приключа с този човек (ако не искаш преди това да свършиш тази работа).
И да, този човек не става за смейство.

# 11 601
  • Варна
Не е изключено да си хване някаква работа, каквато и да е, за да й замаже очите. И тя, каквато е влюбена, ще го пусне у дома след месец щото му предстои първата заплата и още няма пари за наем, сметки и храна. После ще мине малко време и пак работата няма да е достойна за него, пак ще напусне, но тоя път ще се е намърдал здраво и тя трудно ще се отърве. Такива не се променят. Дано е умна и отреже всичко сега.

# 11 602
  • София
О не, въобще не говоря да го пуска вътре. В никакъв случай!
Затова казах да каже, че изобщо не възнамерява да живее с него, нека го види да къде ще я докара. В случай, че не иска да къса с него още утре.

# 11 603
Така, както са представени нещата, приятелят не изглежда не изглежда като някой хитър манипулативен използвач, а като човек, който е в някаква депресия. Да, депредираните хора може по цял ден да правят нещо безсмислено, като играене на игри, гледане на турски сериали и пр., за да не мислят за реалността, мързеливи са, не си поддържат външния вид, мизерията не ги плаши...

Аз лично не мога да си го представя да живея с майка ми и на нея да ѝ даде сърцето да ме остави да ям хляб и макарони, а тя да си купува и да си готви само за нея си, защото тя работи, а аз не. Направо абсурдна и невероятна ми изглежда подобна ситуация майка да остави детето си да гладува, ако ще и да е най-мързеливият и некадърен човек на света. И със сигурност бих опитвала лоши чувства към майка ми, ако го направи, а той човекът се чуди как да намери пари, за купи на майка си цигари?

Не всички хора, като затънат, се мотивират да се напънат и са излязат от дупката. Някои без помощ се сдухват съвсем и отиват съвсем на дъното.

Този не ми изглежда като използвач, общо-взето се примирява, дори и нищо да не получи.

# 11 604
Може и така да е Куку, но айде да не се хвърляме да спасяваме всеки неудачник, на ниво гаджалък.

# 11 605
За съжаление съм запозната с типът и според мен си е чист използвач.
Майка му вдигнала ръце от него и се чуди как да се отървсе, та си търси нов гостоприемник.

# 11 606
  • София
Куку, майка му купува цигари за него, не той за нея.
А да готвя на 30-годишен мъж, който стои цял ден на компютъра, докато аз бачкам, няма да стане.
Той поне да шета и готви през деня, а вечер да слага и на майка си. Тя надали заключва хладилника сутрин, когато излиза. Предпочита да не прави усилия.
Дори и при авторката е осигурявал уют, пренасяйки чиниите със сготвеното от нея, а не от него за любимата.

# 11 607
  • Варна
...а той човекът се чуди как да намери пари, за купи на майка си цигари?

Аха. Чуди се ама си остава само на ниво чудене, що да се пъне? После разправяй, че е в депресия. И мармота завива шоколада.

# 11 608
На очеизвадан мързел вече депресия му се викало.
Егати и измишльотината.

# 11 609
...а той човекът се чуди как да намери пари, за купи на майка си цигари?

Аха. Чуди се ама си остава само на ниво чудене, що да се пъне? После разправяй, че е в депресия. И мармота завива шоколада.

Той и за себе си не се мотивира да си купи обаче.

Майката и да не готви заради него, готви и пазарува заради себе си, и по-скоро трябва да положи специални усилия да не държи храна в хладилника и да готви само по една порция, че той да стои на хляб и макарони само. Много ми е странен казусът. Знам, че тук във форума родителите не дават и една коричка хляб или 2 лева на пълнолетните си деца, ако не заслужават, но аз съм виждала достатъчно родители, които дават на непрокопсаните си деца и им намират оправдания за всичко.

Депресията не изключва мързел. Съвсем не казвам, че анонимната трябва да си го вземе да си го отглежда,  но го намирам за абсолютно излишно да му поставя ултиматуми и да използва секса като наказание или награда, и да чака той да се сеща защо секс няма. Явно не го харесва особено, да го пуска да пасе и да се оглежда за друг.

Общи условия

Активация на акаунт