В този дух - кажи му, че нямаш нищо против, но искаш да участваш в зачеването и си направете 3ка.
За новия казус - след като няма желание за нова среща прекрати общуването и толкоз.
Добър отговор е това, даже и на него ще му хареса.😅👌🏼
После идва тук да изпусне парата.
Насилници и неверници нямат и никога не са имали място в живота ми, още повече сега, когато имам деца, на които трябва да осигуря нормален живот.
Ама ти нали ще ходиш у вашите, не в програма за защита на свидетелите със сменена самоличност. Контакти ще си имате заради децата. Наистина явно те кефи да правиш циркове и да си тормозиш децата с крясъци, скандали и удари по мебели. Явно не вярваш, че наистина е насилник, иначе нямаше да му изнасяш тези представления пред него, а наистина тихомълком да си си събрала багажчето и да си отишла при хора, които могат да предоставят някаква защита. Само че, докато ти се кефиш как той се ядосва и те спира да хвърляш дрехи в куфара, децата ти страдат. Аз на моменти се изумявам какви неща помни дъщеря ми, случили се на възраст, на която си мислех, че нищо не разбира.
Не искам да се изнизвам като мишка, а в името на отношенията ми с този човек, които оставиха важна следа в моя живот, ако някога реша да поема по друг път искам да бъде открито и ако въобще е възможно дори и да е с мир, а не с цирк.