?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 429
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 185
  • Поморие
Само аз ли не вярвам на историята за 3тото дете? Мине се не мине време и авторката пак суче около този "проблем". Вече си мисля, че казусът е измислен и само се гъбаркат с нас.
В този дух - кажи му, че нямаш нищо против, но искаш да участваш в зачеването и си направете 3ка.
За новия казус - след като няма желание за нова среща прекрати общуването и толкоз.

Де да беше шега всичко... И на мен ми се иска понякога.
Добър отговор е това, даже и на него ще му хареса.😅👌🏼
И бой ли има тук? Това съм пропуснала.
Има, тя прави цирк как го напуска, той и удря два шамара, два ритника и си сяда на гъзо.
После идва тук да изпусне парата.
Ако той или някой през живота ми го беше сторил, преди да изчезна завинаги от очите му, и аз и мъжката част от семейството ми щяхме да му разкажем играта. Има разлика между бой и репчене, за което аз съм споменавала.
Насилници и неверници нямат и никога не са имали място в живота ми, още повече сега, когато имам деца, на които трябва да осигуря нормален живот.
Червените флагове бяха сред предишните ти разкази, това си е голямо, червено платнище.
Абе какви флагове, какви платнища. То я бие по главата, вие за флаговете говорите.

Агресия е проявявал в крайни моменти, по-точно когато съм искала да си вървя от къщата.
Щото ти не си събираш багажа, а правиш демонстрации. Когато го няма, събираш една чанта с дрехи на децата, взимаш тайно всички документи и се изнасяш. Но не, на теб ти е важен цирка. Изобщо не те взимам насериозно.
Не е за цирка, просто смятам, че ако някой ден взема окончателното решение, ще е подмолно да е зад гърба му, по-добре ако ще поемем по нова посока в животите си, да е открито и осъзнато, такъв човек съм, такива са ми принципите. Задържала съм се досега, защото сме овладели ситуациите, но живота е непредсказуем. Затова живея ден за ден откакто съм в този брак.

Ама ти нали ще ходиш у вашите, не в програма за защита на свидетелите със сменена самоличност. Контакти ще си имате заради децата. Наистина явно те кефи да правиш циркове и да си тормозиш децата с крясъци, скандали и удари по мебели. Явно не вярваш, че наистина е насилник, иначе нямаше да му  изнасяш тези представления пред него, а наистина тихомълком да си си събрала багажчето и да си отишла при хора, които могат да предоставят някаква защита. Само че, докато ти се кефиш как той се ядосва и те спира да хвърляш дрехи в куфара, децата ти страдат. Аз на моменти се изумявам какви неща помни дъщеря ми, случили се на възраст, на която си мислех, че нищо не разбира.
Грешка, ако си тръгна някой ден ще е точно заради децата, защото не искам да имат детство като моето, ставала съм свидетел също на раздели, скандали, местила съм се от къща в къща, дома не съм си знаела, дето се казва. Обичам този човек и затова досега не мога да намеря сили да си тръгна завинаги каквото и да е ставало, буквално три дни след сватбата беше първия ни голям скандал за ревност и подобни глупости. По-нататък почнаха финансовите несгоди, като бях вече бременна със сина, месеци след брака.
Не искам да се изнизвам като мишка, а в името на отношенията ми с този човек, които оставиха важна следа в моя живот, ако някога реша да поема по друг път искам да бъде открито и ако въобще е възможно дори и да е с мир, а не с цирк.

# 13 186
Здравейте, за да не пускам нова тема ще пиша тук.
Преспахме няколко пъти като всеки път имаше проблем с това да задържи ерекцията си, което видимо го притесни и фрустрира. Първият път беше пил и помислих, че това е причината, но на следващата ни среща, трезвен, отново имаше проблем. Не знаех как да реагирам и за да не нараня егото му просто не казах нищо. Преди да ме изпрати ми предложи да отидем да хапнем, но не бях гладна и му отказах. След това не писа, нито звънна. Аз изчаках няколко дни и му писах, той отговори, но нямаше инициатива за нова среща. Засякохме се навън, дойде да ме поздрави, но не можа да ме погледне в очите.
Може би ще ми е полезно и някой мъж да се включи дали причината за това отдръпване е чувство за срам от недоброто представяне или по-скоро е нещо друго, например нещо не му е допаднало? И как е най-добре да се реагира в такава ситуация?

Аз знам, че сексуалната възбуда е силно заразителна. Ако не видял желание у теб, възможно е и това да е причината за слабата ерекция и за последвалото му поведението.

Да бе, как пък не.
Човекът си има проблем, не му е виновно нейното желание.

# 13 187
  • Варна
Stranger изказва мнение като представител на мъжката част. Аз бих се замислила върху това, защото звучи логично.

# 13 188
Звучи като прехвърляне от болната глава на здравата.

# 13 189
Поканата му да хапнем конкретно в тази ситуация беше по-скоро от добро възпитание според мен.
Някои от вас ме разбраха погрешно, че повече не искам да го виждам, а всъщност е точно обратното- искам да му покажа, че искам да го подкрепя и за мен това не е проблем. Но оставам с усещането, че той се срамува след случилото се и мачът е свирен.

# 13 190
  • Melmak
Анонимната, която не е била гладна, да се замисли, че хората излизат не само за да се хранят. Той те е поканил, не защото е гладен. Ако си искала да си с него, нямаше да се чудиш дали си гладна. То е абсурдно просто.

Според мен той има проблем и знае за него, ти си го отхвърлила с поканата за хапване и той е решил, че тотално го режеш.

Блонди пише по темите, действия нулеви. Като много жени, които вечно се оплакват от мъжете си, ама никога няма да ги напуснат. То това си е като паразит и гостоприемник малко. Просто тя има нужда от драма, оня е ходещ червен флаг. Ако са си щастливи така няма лошо.

# 13 191
Щом искаш да го виждаш, обади му се ти и го покани да излезете. Това, че не си била гладна и си отказала излизането, се води пълно отрязване, нормално е да те избягва. Сексът куца, режеш го за излизане - какво да си помисли човекът.

# 13 192
  • Варна
Някои от вас ме разбраха погрешно, че повече не искам да го виждам, а всъщност е точно обратното- искам да му покажа, че искам да го подкрепя и за мен това не е проблем.

Ако наистина е така, трябвало е да приемеш поканата, да си поръчаш нещо леко, което да опиташ, да превъзмогнеш ситуацията, да му покажеш, че искаш да си с него. Изтървала си момента.

# 13 193
Може и да не е изтървала момента. Едва ли има опашка за въпросния мъж. Щом толкова го харесва и е съгласна сексът да куца, да му пише сега около празниците. Но чак пък да му заявява подкрепа гласно - странно ще прозвучи.

# 13 194
Е, то понякога сексът куца само на първите 1-2 срещи, докато партньорите се опознаят и отпуснат. После нещата се канализират, ако няма медицински проблем, разбира се.

# 13 195
  • София
Звучи като прехвърляне от болната глава на здравата.
Звучи си като типично мъжко прехвърляне на вина, да.

Здрав мъж си може и откровено кофти жени да секси. Даже се чудя понякога колко животински подхождат.

# 13 196
theblondeambition96, що не вземете да порасгнете и двамата? Това е някакво елементарно заяждане, все пак сте създали две деца.....

Анонимната, човекът има проблем и ти си го отрязала, не разбирам какво точно искаш.

# 13 197

Според мен той има проблем и знае за него, ти си го отхвърлила с поканата за хапване и той е решил, че тотално го режеш.
Аз пък такива завоалирани желания, хич не разбирам и не одобрявам.
Като ме е поканил у тях, ще правим секс, като ме кани на ресторант- ще ядем. Ама такива, аз да мисля, какво мисли и какво му се прави- да гадая, айде нема нужда.
Анонимна, вероятно заради провала те отбягва, но ако искаш да  дадеш шанс, и ти е важен, му се обади.

# 13 198
Или човека има проблем или просто не харесва авторката достатъчно.
Но второто е малко вероятно.
Явно има проблем и го е срам.
Ами хубаво е да потърси специалист, че и друг път ще му се случва.

# 13 199
  • София

Аз пък такива завоалирани желания, хич не разбирам и не одобрявам.
Като ме е поканил у тях, ще правим секс, като ме кани на ресторант- ще ядем. Ама такива, аз да мисля, какво мисли и какво му се прави- да гадая, айде нема нужда.
Анонимна, вероятно заради провала те отбягва, но ако искаш да  дадеш шанс, и ти е важен, му се обади.

И на мен са ми странни примерите с мачове, игри, тенис и подобни. Ако не ми се играе нещо си, никакъв шанс да отида само и само да видя мамин.

Общи условия

Активация на акаунт