?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 394
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 170
Ако хората полагаха толкова усилия да променят себе си, колкото да променят партньора си, навярно нямаше да има толкова много разводи и раздели.

# 13 171
И бой ли има тук? Това съм пропуснала.

# 13 172
  • France
Пропуснах 2 страници с коментари и направо си давам моето мнение, което не се е променило от първото словоизлияние на Блонди тук, та досега.
Този мъж е по-бъкан с червени флагове и флагчета от централен булевард в Пхенян на рожден ден на Кимчо. Въпросът е ти защо още се чудиш?

# 13 173
Аз имам чувството , че седи напук , а и и харесва да е жертва . Мъжът и към родителите и имаше претенции, защо идвали да помага за децата …

# 13 174
Червените флагове бяха сред предишните ти разкази, това си е голямо, червено платнище.
Абе какви флагове, какви платнища. То я бие по главата, вие за флаговете говорите.

Агресия е проявявал в крайни моменти, по-точно когато съм искала да си вървя от къщата.
Щото ти не си събираш багажа, а правиш демонстрации. Когато го няма, събираш една чанта с дрехи на децата, взимаш тайно всички документи и се изнасяш. Но не, на теб ти е важен цирка. Изобщо не те взимам насериозно.
Не е за цирка, просто смятам, че ако някой ден взема окончателното решение, ще е подмолно да е зад гърба му, по-добре ако ще поемем по нова посока в животите си, да е открито и осъзнато, такъв човек съм, такива са ми принципите. Задържала съм се досега, защото сме овладели ситуациите, но живота е непредсказуем. Затова живея ден за ден откакто съм в този брак.

Ама ти нали ще ходиш у вашите, не в програма за защита на свидетелите със сменена самоличност. Контакти ще си имате заради децата. Наистина явно те кефи да правиш циркове и да си тормозиш децата с крясъци, скандали и удари по мебели. Явно не вярваш, че наистина е насилник, иначе нямаше да му  изнасяш тези представления пред него, а наистина тихомълком да си си събрала багажчето и да си отишла при хора, които могат да предоставят някаква защита. Само че, докато ти се кефиш как той се ядосва и те спира да хвърляш дрехи в куфара, децата ти страдат. Аз на моменти се изумявам какви неща помни дъщеря ми, случили се на възраст, на която си мислех, че нищо не разбира.

# 13 175
И бой ли има тук? Това съм пропуснала.
Има, тя прави цирк как го напуска, той и удря два шамара, два ритника и си сяда на гъзо.
После идва тук да изпусне парата.

# 13 176
Здравейте, за да не пускам нова тема ще пиша тук.
Преспахме няколко пъти като всеки път имаше проблем с това да задържи ерекцията си, което видимо го притесни и фрустрира. Първият път беше пил и помислих, че това е причината, но на следващата ни среща, трезвен, отново имаше проблем. Не знаех как да реагирам и за да не нараня егото му просто не казах нищо. Преди да ме изпрати ми предложи да отидем да хапнем, но не бях гладна и му отказах. След това не писа, нито звънна. Аз изчаках няколко дни и му писах, той отговори, но нямаше инициатива за нова среща. Засякохме се навън, дойде да ме поздрави, но не можа да ме погледне в очите.
Може би ще ми е полезно и някой мъж да се включи дали причината за това отдръпване е чувство за срам от недоброто представяне или по-скоро е нещо друго, например нещо не му е допаднало? И как е най-добре да се реагира в такава ситуация?

# 13 177
Здравейте, за да не пускам нова тема ще пиша тук.
Преспахме няколко пъти като всеки път имаше проблем с това да задържи ерекцията си, което видимо го притесни и фрустрира. Първият път беше пил и помислих, че това е причината, но на следващата ни среща, трезвен, отново имаше проблем. Не знаех как да реагирам и за да не нараня егото му просто не казах нищо. Преди да ме изпрати ми предложи да отидем да хапнем, но не бях гладна и му отказах. След това не писа, нито звънна. Аз изчаках няколко дни и му писах, той отговори, но нямаше инициатива за нова среща. Засякохме се навън, дойде да ме поздрави, но не можа да ме погледне в очите.
Може би ще ми е полезно и някой мъж да се включи дали причината за това отдръпване е чувство за срам от недоброто представяне или по-скоро е нещо друго, например нещо не му е допаднало? И как е най-добре да се реагира в такава ситуация?

Аз знам, че сексуалната възбуда е силно заразителна. Ако не видял желание у теб, възможно е и това да е причината за слабата ерекция и за последвалото му поведението.

# 13 178
Явно човекът има проблем и е наясно с него. По-добре да се отдръпне, вместо обратното - да ти се лепне и ти да се чудиш как да решаваш ситуацията.
Иначе ако нямаш против незадоволителен сексуален живот и човекът ти допада като цяло, може ти да поемеш инициативата за следваща среща и да видиш как ще се развият нещата.

Лично аз на твое място щях да съм пас.

# 13 179
Като си му отказала да хапнете след поредното фиаско той е разбрал, че е отхвърлен заради проблема си. Топката е вече в твоето поле и мъжът е достатъчно възпитан,  за да не ти досажда. Ако сексът за теб е важен, по-добре остави човека на мира. Иначе ще се поизмъчите известно време и ти ще го разкараш, ще ви боли и двамата.

# 13 180
  • София
Само аз ли не вярвам на историята за 3тото дете? Мине се не мине време и авторката пак суче около този "проблем". Вече си мисля, че казусът е измислен и само се гъбаркат с нас.
В този дух - кажи му, че нямаш нищо против, но искаш да участваш в зачеването и си направете 3ка.
За новия казус - след като няма желание за нова среща прекрати общуването и толкоз.

# 13 181
  • София
И според мен отказът за ядене е бил просто потвърждение, че е отхвърлен. Което е нормално, жените не са благотворителни дружества. Според мен постъпва адекватно, като не ти се натиска.

# 13 182
Разбира се, че ще си помисли, че отказът от хапването е заради секса и съвсем адекватно стои настрани.
Напоследък ми прави впечатление нещо тук - наистина ли не разбирате какво значи покана за нещо от човек с интерес към вас? Някой по казуса с медсестрата каза, че щял да откаже покана за настолна игра, защото не обичал настолни игри, сега пък не била гладна и затова отказала да излязат... ама тези покани не са да се наядете и да се наиграете... Ако имаш интерес към човека, отиваш и на футболен мач (или каквото друго там е напълно безинтересно), идеята е да прекарате време заедно, не да го раздавате запалянковци. После, след като вече сте във връзка, може да си разделяте заниманията по интереси, в началото интересът е към другия човек, поканата за нещо е формалност.

# 13 183
Ако канещия не отгатне от първи път какво ти се прави точно в този в момент, не ви е писано да сте заедно Wink

# 13 184
Приел е нежеланието ти да отидеш с него на вечеря след проваления секс като отхвърляне. На твое място и на мен нямаше да ми е до вечери, нито щях да искам да удължавам агонията с разговори.
Мъжът има проблеми с ерекцията. Аз не бих могла да се срещам с такъв и бих се радвала, че стои настрана. Ти ще прецениш какво искаш. Ако човека ти допада и секса не ти е важен, потърси го ти.

Общи условия

Активация на акаунт