?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 394
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 275
  • Melmak
Трудно е така да се каже. Мъжете не са толкова чувствителни и може да не усеща, че те товари. Може и Аида да е права, че нарочно иска да те смачка като се прави на велик.

Като ти каже така следващия път му отговори “разбира се, скъпи, приела съм жеста ти с благодарност! Винаги бих го направила и за теб” и гледай реакция. Ако Аида е права, сигурно мъжа ти ще повехне!

# 13 276
  • sofia
Ако го прави сравнително често, определено е нарочно и както каза Бубанка, знае кои бутони да натисне.
Във фазата на напрежение и караници, преди да се изнеса, мъжът ми такива ги плещеше, че чак не можех да го позная. Тогава не се сдържах и натиснах няколко негови бутона....малеее как се обиди! Ама нали, на мен може да приказва всякакви тъпотии.
А този същия ме е издържал за период около година, докато се дипломирам. Преди 5 години пак имах период с проблеми в работата и получих абсолютна подкрепа, всякаква.... После натегна едно напрежение, защото искахме разни промени, но той виждаше нещата да се развиват по един начин, а аз по друг. По неговия начин не се случваха работите, но упорстваше и държеше всички да го подкрепяме. Аз отказах да се съглася с него този път и се отприщиха скандалите.

# 13 277
Това, че не се усеща го отхвърлям! В крайна сметка не сме малко време заедно, отлично е наясно с всичко!
Чувството на вина за какво ли не ми се появи по време на връзката ни, въпреки че отпреди това нося тежка вина, но тя не успя да ме събори Моментът наистина не е подходящ за каквито и да било подобни напомняния!

# 13 278
  • Melmak
Това, че не се усеща го отхвърлям! В крайна сметка не сме малко време заедно, отлично е наясно с всичко!
Чувството на вина за какво ли не ми се появи по време на връзката ни. Моментът наистина не е подходящ за каквито и да било подобни напомняния!

За това не реагирай първосигнално и не скачай. Кажи му това, което ти написах по-горе и гледай реакцията. Като нещо ти каже, не се чувствай виновна. Кажи му, ама разбира се, нали сме заедно, за да се подкрепяме и обичаме! Ама разбира се, че помня как преди 5 години ми плати фризьора, нали толкова исках да си направя прическа, тъкмо да съм красива! Ама разбира се, че съм благодарна за това! 😁😁😁😁

# 13 279
  • sofia
Аз по подобен начин мога да говоря, когато съм решила да разкарам даден човек и в най-близко бъдеще да прекратим взаимоотношения.
Включвам и една иронична нотка, с която става абсолютно ясно отношението ми и се отприщва адът. Трябват много добри актьорски умения, за да говори човек по този начин и да не се фрустрира отсрещния и да се постигне спокойствие.

# 13 280
  • София
А защо да гадаеш/тълкуваш, пък и да се разстройваш от отгатнатото, преди да го питаш да поясни с каква цел го казва?

# 13 281
  • при късмета
Аз просто не бих го оставила да прекъсне разговора, където той реши. Ще изясня нещата до край и ако го направи отново, ще съм сигурна, че го прави нарочно и с цел. От там нататък ще преценя как ще действам

# 13 282
На мен веднага ми спадна настроението , започнах да анализирам какво е трябвало да направя тогава , как е трябвало да постъпя. Такава вина нахлу у мен …
Той каза, че не ме обвинява в нищо, но пък като знае. как аз ще се почувствам, защо изобщо го споменава?
Честно казано, като цяло е казвал и друг път подобни неща, които са ме засягали и наранявали и не желае да ги обсъждаме, а аз плача сама и се измъчвам. Чува ме , че плача и не идва да поговорим. За него темата е приключила

# 13 283
  • Варна
За мен това е психически тормоз.

# 13 284
Или пък си иска парите.
Може да попиташ.
Или направо да му ги връчиш.

# 13 285
Filia, стана ми жал за теб. Този мъж те тормози. Това е психическо насилие. Имаш ли с кого да споделиш, за да чуеш друга гледна точка от близък?

# 13 286
  • Далечният изток
Явно си по-слаба и ранима като характер. Тук и да ти казваме, че трябва да се усмихваш, че не трябва да се влияеш, че трябва да го контрираш, че трябва да се изправиш и с вдигната глава да му кажеш да си гледа работата, сигурно при теб няма да проработи.
Все пак поработи върху психиката си, чети, може и психолог да посетиш. Не е добре за теб да живееш с вина, с подобни негативни чувства, да си нещастна и да плачеш за всичко. Ако този мъж е причината за това, ако те прави нещастна, разделяйте се...

# 13 287
Нямам с кого да споделям.
Затова и се престраших тук да пиша

# 13 288
Добре де, защо толкова се засягаш?
Не можеш ли просто да го контрираш с думите " Имал- дал" и да не обръщаш внимание на всяка дума....това така, как ще оцелееш?

# 13 289
Чувството на вина за какво ли не ми се появи по време на връзката ни
Може би да помислиш върху това? Изстрел в тъмното е, но една връзка не би трябвало да те променя в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт