?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 421
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 290
Това е най-хубавия отговор ако бащата на детето изрази съмнения дали било негово, просто казвате "охх де го тоз късмет да не беше" и гледай сеир Smiling Imp

# 7 291
Всички тук вдигат гири как тъй или иначе ще направят ако еди кво си, пък после се оказва че реално са направили точно обратното. Хайде няма нужда от такива категорични изказвания, че се знаем

# 7 292
А, моля, моля. Някои сме направили и правим, каквото мислим.

# 7 293
С какво е виновна , че е говорила с мъж ли?!
Така излиза, очевидно в нейното семейство и това се счита за изневяра. Проблемът с ревността в българските семейства се разраства все повече. Очевидно това, че сме в Европейския съюз не премахва близкоизточния ни манталитет. Някои мъже са прекалено ревниви. Но и да споделиш проблеми с бивше гадже със сигурност не е добра идея никога.
Тоест няма подкрепа от родители след последния път, в който е отишла у тях и пак се е събрала с него.

Ти остави ги тези приказки от 1001 нощ как той ще се изнесе, пък тя ще остане. И БНД така обясняваше в "по-любовните" ни периоди, пък после да видиш как нямаше такова намерение хич. Като заяви, че иска да се разделят и злобата надделее ще види как не само, че няма да се изнесе, а и начална скорост ще и даде на жена му с куфарите през вратата и децата на ръце. Да си намери къде да отиде преди това, да не лежи на това ухо.
Разбира се, не може да се вярва на думи в момент на "просветление". А и аз ако бях на нейно място не бих се съгласила да остана в дома на мъжа си, докато той живее с друга жена. Въпрос на самоуважение.
Сега намира братовчедки да споделя, сериозно ли само с бившето гадже е намерила да сподели тегобите си? Непременно е трябвало лично да отиде да се срещне с него да сподели? И с какво ѝ е помогнал, като е споделила? Повечето се сещаме кога се ходи да се споделя с бивши гаджета и с какви подбуди.

За парите, щом за телефон събира, ако не събира за Айфон, явно няма достатъчни доходи за квартира и да си гледа децата. С минималната заплата може да се купят 4-5 евтини телефона без копчета.
Точно защото е направила грешката да говори с бивш, сега не й вярват, че е било просто разговор. Била много афектирана, приятелите й не й отговаряли като ги търсела и дявола я срещнал с онзи. Мен не искала да ме притеснява, защото било късно, а и аз съм жена със семейство.. Това имах предвид, като използвах израза "петно". Петно си е отвсякъде, трудно ще докаже, че нищо не е направила.

Да не си ти братовчедката, че и теб много те ревнуват?

Ако не виждаш проблема в това да хукнеш да бягаш да се срещаш с бивш късно вечерта, когато не е удобно да притесняваш хората, оставяйки малкото си дете незнайно къде за целта и малко след срещата да се окажеш бременна, започва да ми се изяснява защо са толкова ревниви тези мъже. Моят не е ревнив, ама и на мен не би ми хрумнало да оставя 1-2-3-годишно късно вечерта без мен, за да изляза да споделям нещо си с бивш, че и с който и да е мъж, който не ми е близък родственик.

# 7 294
Ако си живеем в любов и сговор, и мъжът ми реши, че детето, което нося не е негово, ще се обидя смъртно. Но ако сме в постоянни скандали и раздели, и при поредния такъв ме види как късно вечерта си гукам с бивш, семето на съмнението ще е посято в него. И не би трябвало да ме изненада репликата "аз откъде да знам, че това дете е мое".  В случая го разбирам мъжа и реакцията му. Като си знаеш мъжа, не ходиш при бивши по нощите.

# 7 295
И аз с две деца и мъж не бих се сетила даже да ходя да се жаля на бивш по нощите.
Авторката, наивна си, братовчедка ти шантори, а ти си се загрижила. Да направи тест за бащинство, щом това ще успокои нещата. Но на мен ми се струва странна цялата история, след срещата с този бивш била бременна...

# 7 296
Не й е чиста работата на братовчедката, просто ти дава половинчата информация. Аз че съм жена ми се вижда съмнителна работата с тоя бивш. Случайно го срещнала, пък само говорили, пък после бременна, петно имало върху нея, дрън-дрън шикалки и ти се връзваш. Най-вероятно е спала с бившия, сега бременна и не знае от кого е. Треперят й гащите мъжа й да не поиска тест за бащинство, че тогава лошо. С две деца най-вероятно от двама мъже, пари за един телефон няма в момента, а тогава съвсем ще я закъса. На родителите й както разбирам също им е писнало да я спасяват.
На твое място не бих се намесвала. Който си е направил бакии да си ги оправя. Гледай си твоето семейство.

# 7 297
  • Be realistic - plan for a miracle.
Лъже много, да.

# 7 298
То  затова си  има граници,които не се преминават като си във връзка. Едно е  срещнеш някого случайно посред бял ден и да пиеш езно кафе,друго е да хукнеш след скандал по нощите и да се оплакваш баш на бившия.

# 7 299
Е, ама как, най-големият проблем е, че мъжът е източноевропеец с ориенталско мислене и затова ѝ прави проблеми. Ако беше западноевропеец, щеше да каже "Няма проблеми, ходи си да се виждаш с бившия, докато аз гледам детето ни.".

# 7 300
  • София
И на мен ми звучи съмнително тази братовчедка. Когато някой след спор хукне при някой бивш, какво да си помисли другият, че се е случило? Под емоция и афект се правят много глупости, включително да тръгнеш да връщаш по най-глупавия начин. Та или нещо е станало, или братовчедката е много, много глупава. Ако е чиста пред съвестта си, да се опита да обясни още веднъж на мъжа си, че нищо не се е случило и че ако той има съмнения, да си направи един тест за бащинство, защото тя знае, че детето е негово, та нека и той се успокои. Защото той ако не се успокои, нещата в тази връзка отиват на зле. Съвсем скоро и ще й изневери, както е тръгнало. Вече ако е направила нещо, може да стои, да търпи и да се моли да не я изхвърли или да признава всичко и да си понесе последствията.

# 7 301
Сега събира за телефон, след това ще спести и за тест за бащинство.

# 7 302
  • Поморие
Скрит текст:
С какво е виновна , че е говорила с мъж ли?!
Така излиза, очевидно в нейното семейство и това се счита за изневяра. Проблемът с ревността в българските семейства се разраства все повече. Очевидно това, че сме в Европейския съюз не премахва близкоизточния ни манталитет. Някои мъже са прекалено ревниви. Но и да споделиш проблеми с бивше гадже със сигурност не е добра идея никога.
Тоест няма подкрепа от родители след последния път, в който е отишла у тях и пак се е събрала с него.

Ти остави ги тези приказки от 1001 нощ как той ще се изнесе, пък тя ще остане. И БНД така обясняваше в "по-любовните" ни периоди, пък после да видиш как нямаше такова намерение хич. Като заяви, че иска да се разделят и злобата надделее ще види как не само, че няма да се изнесе, а и начална скорост ще и даде на жена му с куфарите през вратата и децата на ръце. Да си намери къде да отиде преди това, да не лежи на това ухо.
Разбира се, не може да се вярва на думи в момент на "просветление". А и аз ако бях на нейно място не бих се съгласила да остана в дома на мъжа си, докато той живее с друга жена. Въпрос на самоуважение.
Сега намира братовчедки да споделя, сериозно ли само с бившето гадже е намерила да сподели тегобите си? Непременно е трябвало лично да отиде да се срещне с него да сподели? И с какво ѝ е помогнал, като е споделила? Повечето се сещаме кога се ходи да се споделя с бивши гаджета и с какви подбуди.

За парите, щом за телефон събира, ако не събира за Айфон, явно няма достатъчни доходи за квартира и да си гледа децата. С минималната заплата може да се купят 4-5 евтини телефона без копчета.
Точно защото е направила грешката да говори с бивш, сега не й вярват, че е било просто разговор. Била много афектирана, приятелите й не й отговаряли като ги търсела и дявола я срещнал с онзи. Мен не искала да ме притеснява, защото било късно, а и аз съм жена със семейство.. Това имах предвид, като използвах израза "петно". Петно си е отвсякъде, трудно ще докаже, че нищо не е направила.

Да не си ти братовчедката, че и теб много те ревнуват?

Ако не виждаш проблема в това да хукнеш да бягаш да се срещаш с бивш късно вечерта, когато не е удобно да притесняваш хората, оставяйки малкото си дете незнайно къде за целта и малко след срещата да се окажеш бременна, започва да ми се изяснява защо са толкова ревниви тези мъже. Моят не е ревнив, ама и на мен не би ми хрумнало да оставя 1-2-3-годишно късно вечерта без мен, за да изляза да споделям нещо си с бивш, че и с който и да е мъж, който не ми е близък родственик.
Слава Богу не съм аз, а просто съм съпричастна и разказвам историята и ситуацията й по нейно желание. Да, много жени в днешно време минаваме през подобни неща. Разбирам я като жена и просто не можах да й откажа.
Скрит текст:
Значи, ако партньорът ми, чието дете нося ми заяви, че не е негово много бързо ще спре да ми е партньор...
Между другото, напук на всичко бих направила тест за бащинство, бих доказала, че е негово и след това бих подала молба за развод. И няма сила на света, която да ме спре!
Честта ми е неприкосновена!

Защо ти да правиш тест?
Ако знаеш кой е, няма нужда ти да правиш.
Той да се чуди и мае. И той да изисква по съдебен път тест.
Ако му докажеш, че е негово, само проблеми ще си създадеш.
Е, ако искаш пък да участва в отглеждането, може да му доказваш.
Тя си знае от кого са й децата, това момиче е възпитано строго и с морал, знае и че няма нужда от тест, но каза, че ще го направи само за да си защити честта, казва, че и всичко да изгуби поне една чест ще й остане.
А че е направила глупост, направила е и си го знае. Само по своя вина ще й се разпадне семейството. Тя даже и не вини човека, че се оглеждал за други, смятала, че тя като му е причинила болка, той е в правото да си търси щастието. Ама той докато правел това, казвал и че все още я обича и не иска да се разделят. И двамата са много объркани хора. А тя е забременяла от съпруга си месеци след онази случка. Няма как да правиш секс с някого и след месеци да се откажеш бременна. А и след като само е разговаряла с този човек - от разговор не се забременява. Не ми е работата да го казвам, но виждала съм го какво представлява, ако го видите и вие не бихте допуснали жена да има желание да прави секс с него - запуснат, отблъскващ тип. Вярвам в невинността на братовчедка си, но и знам, че сега ще трябва да си понесе последствията и да я докаже.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 09:18 от bubanka

# 7 303
  • София
theblondeambition96, може да те бъркам, но не беше ли и твоят мъж доста ревнив? Разбирам, ако се поставяш на мястото на братовчедка си поради това. Което не значи задължително, че тя не е свършила някоя глупост. От друга страна, след години събиране, разделяне и ревност, тя не просто се връща всеки път, но и ражда второ дете. Съжалявам, но когато човек избере да стои с такъв мъж, отговорността си е негова. Интересно, че и двете, с пряка роднинска връзка, се оказвате с такива мъже.

# 7 304
  • Варна
Тия работи за честта са въздух под налягане. Едната гола чест не плаща сметки, не храни деца, не осигурява покрив. Та щом е навита всичко да загуби, а едната чест да й остане, халал да й е. Не знам как е дорасла да ражда деца щом акъла й е на ниво втори клас.

Общи условия

Активация на акаунт