?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 362
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 380
Ако разберете, че вашия приятел използва анаболни стероиди, за да изглежда толкова мускулест, как бихте реагирали, бихте ли го убедили да ги спре?

бих го убеждавала, но не зная дали бих го убедила

# 7 381
Имаше проучване, направено в Калифорния, че 80 процента от хората във фитнес залите са използвали анаболни стероиди поне веднъж, а хората с изваяни тела (фитнес ентусиасти мъже, жени) ги използват редовно.

# 7 382
кое ти е по-важно - здравето или външния вид?
май имаше и нещо, свързано с потентността?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 23:03 от bubanka

# 7 383
bubanka.
Бих казъл и двете.
Когато сте на анаболни стероиди, вашето здраве зависи от дозата и колко сте запознати с материала. Защото няма какво да се лъжем, убива те бавно и трябва да следиш, да си правиш редовно изследвания.

# 7 384
Ако разберете, че вашия приятел използва анаболни стероиди, за да изглежда толкова мускулест, как бихте реагирали, бихте ли го убедили да ги спре?

Да, бих го убедила да спре. Аз лично харесвам тренирани тела, но не анаболните такива. Освен това е вредно за здравето, влияе и на потентността.

Също, не е вярно, че всички, които изглеждат добре са на стероиди. Това е оправдание и успокоение на тези, които не успяват да постигнат желаната фигура. Идеалната фигура е комбинация от ген и дисциплина в тренировките и храненето.

# 7 385
  • София
Ред пил в действие е Джеръмито. Как тънко внушава, че няма смисъл много претенции да имат жените.
Без, направо никакви претенции за нищо не трябва да имат,  някакъв добър човек ги е прибрал като бездомна куче от улицата, стига им само да седят вързани на двора и да лаят, срещу парче хляб и паничка вода.

На мен пък не ми пречат претенциите. Само предупреждавам, че те не са ексклузивно право на някой от половете, т.е. ако дамата до мен има 1000 претенции, и аз ще се погрижа да имам точно 1000 претенции. При нужда ще си измислям или повишавам капризи в чин "задължителни условия за щастлива връзка", но бройката ще е равна. Равенството ще се поддържа и в бъдеще - новите претенции отсреща ми дават право на нови претенции, отпадането на претенции там свалят бройката и на моите. Имате ли някакъв проблем с мирогледа ми, за да знам дали и аз съм "гаден редпилър"?

# 7 386
  • Пловдив
Ред пил в действие е Джеръмито. Как тънко внушава, че няма смисъл много претенции да имат жените.
Без, направо никакви претенции за нищо не трябва да имат,  някакъв добър човек ги е прибрал като бездомна куче от улицата, стига им само да седят вързани на двора и да лаят, срещу парче хляб и паничка вода.

На мен пък не ми пречат претенциите. Само предупреждавам, че те не са ексклузивно право на някой от половете, т.е. ако дамата до мен има 1000 претенции, и аз ще се погрижа да имам точно 1000 претенции. При нужда ще си измислям или повишавам капризи в чин "задължителни условия за щастлива връзка", но бройката ще е равна. Равенството ще се поддържа и в бъдеще - новите претенции отсреща ми дават право на нови претенции, отпадането на претенции там свалят бройката и на моите. Имате ли някакъв проблем с мирогледа ми, за да знам дали и аз съм "гаден редпилър"?
Аз например имам повече от хиляда претенции. Да започнем с това, което споменах за мен е програма минимум, изобщо за да започна връзка. Изобщо не ме интересува дали мъжът има повече претенции от мен - негово право си е. ОБАЧЕ щом съм във връзка приемам, че удовлетворявам голяма част от неговите претенции.

# 7 387
  • София

И аз нямам проблем с претенциите. Защото има какво да дам. Съответно се чувствам спокойна и да си поискам. Ако някой ми излиза с претенции, само защото аз имам такива, ми звучи реваншистки и комплексарски - да видиш ти, нали. Тогава разбирам, че нещо го смущава. Претенциите не трябва да са отговор на чуждите, а на това, от което имаш нужда. Като има какво да дадеш, все ще намериш кой да ги задоволи. Ако не, значи претенциите не отговарят на възможностите ти.

Нено, няма нищо по-добре изглеждащо от здравото тяло. Колкото и мускули да имаш, ако един ден цъфнеш със сума проблеми и заболявания, къде ти е файдата? Лично аз харесвам атлетични фигури, не напомпани мускули.

# 7 388
Анаболни тела се правят от мъже с ниско самочувствие, които искат да впечатлят други мъже с мускули. Жените нямаме нищо общо тук.

# 7 389
  • Sofia
Добрият мъж или е някакъв тежък интроверт (с всяка жена ще е такъв и доволен), или нямате емоционална връзка (с друга може да е отдаден физически и душевно) . Това е без значение, щом ти тежи, не получаваш това,  от което имаш нужда и не си щастлива с него. Колкото и да е добър, не е твоят човек.

# 7 390
Karen.

По природа жените търсят мъж с богатство (социален статус), увереност, лидерство. Алфа мъжкар - така го наричат ​​в днешно време, защото увеличава шансовете им в обществото. Те търсят външния вид, телосложението, височината, личността и т.н., които да отговарят на най-добрите характеристики в гените на тяхното потомство, и накрая търсят честност, доброта и т.н., за да се чувстват в безопасност. Всяка жена е една и съща защото въпреки различните ни етноси, култури, възпитание, образование, личности и генетични черти... ние всички сме част от човешкия вид.

# 7 391
Нено, едно е да търсиш - друго е да го намериш. Ако аз както съм сега на 35+ с тиктакащ биологичен часовник и изглеждаща средностатистически тръгна да търся "алфа мъжкаря" с колите, парите и имотите точно никога няма да го намеря защото такъв никога няма да се хване с такава като мене. Това, че има жени с нереални очаквания, ами че то и при мъжете е така. Живее още с майка си, не може сам семейство да издържа, ама мечтае за някоя от списание "Плейбой" и нищо друго не поглежда.

# 7 392
Ариел, ние всички сме "средностатистически" за тези, които не са влюбени в нас Wink

# 7 393
Много обичам мъж да ми обобщава какво харесвали ВСИЧКИ жени...Че, то ако беше така, повечето мъже, все сами щяхте да си кукате ( щото нали Алфа мъжкарите са единици )

Примерно, аз такива не само не харесвам, а и не понасям в обкръжението си. Камо ли да живея с такъв.
Нито пари, нито статус съм търсила в мъж. Всичко друго да, най- вече отношение.

# 7 394
Търсим с фенер свестните мъже, ама са малко...

Общи условия

Активация на акаунт