?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 285
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 365
И тогава кое му е "доброто"?! Rolling Eyes

Пък за забременяване обикновено трябва секс, доколкото знам Thinking

# 7 366
  • София
И на 50 да е, пак би трябвало да има нужда (поне) от секс. Освен ако не я "държи", за да виждат хората, че уж има жена, а той да си пада по други практики.

# 7 367
Здравейте на всички!
Скрит текст:
На 30 години съм и съм във връзка от 5 години.. Първата половин година всичко чудесно, но от там отношенията се бутнаха, като с времето става по-зле. Досега търпях, тъй като съм изключително нерешителна, а и обичам да избутам нещата до самия край, а не при първата трудност и да се откажа. Човекът не е лош, напротив изключително добър е, но нямаме никаква комуникация, не излизаме заедно, не ходим никъде освен за един ден в годината нещо ако излезе, нямаме общи интереси. Рядко дори стоим в една стая
Аз по никакъв начин не се чувствам, желана, обичана, не се чувствам жена.. Нямаме абсолютно никаква близост и интимност... Там пак в месеца веднъж ако стане е добре. Ясно ми е, че страстта и любовта си отиват при някои двойки, но когато съм говорила с него той отрича. Казва, че ме обича и тн., но не го показва изобщо, като тук не говоря за подаръци, срещи, вечери, а за прегръдка, целувка дори.. Още повече че и не предприема никакви действия поне за годеж, все пак живеем заедно от 4 години. Дори не спим в едно легло. В последните 2 години самочувствието ми е сринато, не се чувствам желана от мъжа си.. А се поддържам, тренирам, чист човек съм. Моля за мнение, съвет, каквото и да е ще е от полза!
Благодаря Ви!

Тръгни си. Даже може и да не забележи, че те няма.
Сериозно, това каква връзка се води?
Това не е връзка дори.

Мисля, че е това, че е наистина добър човек, ама изключително добър. Нито е избухлив, нито има някакви зависимости, не е мега активен в социалните мрежи, адски работлив е.

Ха ха ха, това ли са ти критериите за доброта. Припадам.

# 7 368
  • Пловдив
Аз все си мислЕХ, че да няма зависимости, да не избухва и прави скандали, да няма престъпни наклонности, да няма присъди и да работи постоянна работа е програма минимум за нормален мъж. Ама явно не е.

# 7 369
  • Далечният изток
Да, ама поне малко внимание да обръща, да иска да прекара малко време с нея, да я заведе на едно кафе поне, ако не някъде на екскурзия или почивка.
На една жена внимание ѝ трябва. Разминавате ли се като товарни влакове, то това не е връзка. Не знам какво е, някакви чужди, отчуждени хора, които все едно насила са ги събрали.

# 7 370
Очаквайки да бъда оборен, ще споделя някои лични наблюдения. Жената като правило завързва лесно връзки Wink поради причина, че лесно се влюбва. А се влюбва лесно, понеже в началния период се съсредоточава върху 1-2 от положителните качества на мъжа. Бих казал също, че си затваря очите за някои от недостатъците му.
Тъй като основна женска характеристика е незадоволеността, то за същата жена, след изминал кратък период със същия мъж, положителните му качества губят привлекателността си. Или жената вижда и у други мъже същите, че и по-добри .), или почва да мърмори, че мъжът не иска да се усъвършенства.
Тоест претенциите ѝ нарастват. А мъжът си е същия.
Добър човек, ама не иска да става по-добър, особено след като самия той не изисква това от нея.
Съответно - разочарования, по-добре сама и подобни теми в мамата с редовните съвети бий му шута.

# 7 371
  • Далечният изток
Викаш да няма никакви изисквания, да стои там незадоволена, незабележима и невидима и да си трае. Що обаче?! Щото вече си го избрала и както преди казваха във форума - ми такъв си го избрала. Ми както го е избрала, така и ще си тръгне, то не е казано, че няма право да си поправи грешката...

# 7 372
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте на всички!
На 30 години съм и съм във връзка от 5 години.. Първата половин година всичко чудесно, но от там отношенията се бутнаха, като с времето става по-зле. Досега търпях, тъй като съм изключително нерешителна, а и обичам да избутам нещата до самия край, а не при първата трудност и да се откажа. Човекът не е лош, напротив изключително добър е, но нямаме никаква комуникация, не излизаме заедно, не ходим никъде освен за един ден в годината нещо ако излезе, нямаме общи интереси. Рядко дори стоим в една стая
Аз по никакъв начин не се чувствам, желана, обичана, не се чувствам жена.. Нямаме абсолютно никаква близост и интимност... Там пак в месеца веднъж ако стане е добре. Ясно ми е, че страстта и любовта си отиват при някои двойки, но когато съм говорила с него той отрича. Казва, че ме обича и тн., но не го показва изобщо, като тук не говоря за подаръци, срещи, вечери, а за прегръдка, целувка дори.. Още повече че и не предприема никакви действия поне за годеж, все пак живеем заедно от 4 години. Дори не спим в едно легло. В последните 2 години самочувствието ми е сринато, не се чувствам желана от мъжа си.. А се поддържам, тренирам, чист човек съм. Моля за мнение, съвет, каквото и да е ще е от полза!
Благодаря Ви!
Проблем на жените винаги е бил искането на всичко, но в реалността това няма как да се случи, тук вече е личната преценка, кое точно е важното за теб и кое не, защото ами ако със следващия има химия в леглото, ама пък се държи лошо с теб (имам приятелка дето все като се видим само се оплаква че освен секса останалото било зле и непрекъснато се карали с мъжа и (няколко пъти и ми рева на рамото)) или пък е мързелив, или пък очите му шарят наляво и надясно, или пък е алкохолик или хазартно зависим или най-лошото изобщо не се появи друг и си останеш сама, разбира се напълно е възможно и да срещнеш добър човек плюс всички изброено което искаш, защото в крайна сметка има и хора дето печелят от лотарията, ако смяташ че си от тях го напускай.

# 7 373
Айде сега, нормални отношения са печалба от лотарията. Не знам какво да кажа, а имам много.

# 7 374
  • София
Джереми, ти всички мъже ги изкара големи пропадняци Joy Повечето чак такива дефицити нямат.

# 7 375
Ред пил в действие е Джеръмито. Как тънко внушава, че няма смисъл много претенции да имат жените.

# 7 376
Ма най-лошото било да останела сама хахахха Joy че то това е ултимът гоул, бе, Джерамито Joy сама и свободна и независима.

# 7 377
Няма идеални връзки и идеални отношения. Много мразя думата "компромис". Трябвало да се правят компромиси във връзките. Не, не е нужно да се правят компромиси. Правят се, понякога, отстъпки Simple Smile, но е важно двамата в една посока да гледат, едно и също да искат, с едни и същи вятърни мелници да се сражават. Без особени компромиси.
   Да живееш с добър човек и да правиш компромиси със себе си е... компромисно. По-добре сам.
   У нас сме над 50 и двамата и не живеем компромисно. Поскарваме се, от време на време, изясняваме после нещата, но си живеем, пътуваме, излизаме. Сексуалният ни живот не е както като бяхме на 30 и бяхме като зайци..., но не е и по веднъж месечно, все пак, макар често да спим в различни стаи, защото хъркаме и двамата.
   Надявам се да е станало ясно на питащата, какво трябва да се направи Simple Smile.

# 7 378
Ако разберете, че вашия приятел използва анаболни стероиди, за да изглежда толкова мускулест, как бихте реагирали, бихте ли го убедили да ги спре?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 22:47 от bubanka

# 7 379
Аз познавам единици мъже със зависимости, и който не работят, или са много мързеливи за всичко, или не излизат с жените си, или не ходят/не искат да ги водят на почивки. Изобщо не смятам, че е да удариш лотарията, даже обратно - каръшката лотария си ударил, че от толкова нормални ти си хванал и търпиш някакъв, който не покрива минимума. Като гледам и всички жени тук са на мое мнение (което е добре, защото имаме явно висока оценка за мъжете по принцип).

Общи условия

Активация на акаунт